Jump to content

Samsung SGH-D600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε επικόληση τα mp3 απο τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας πάντα με το πρόγραμμα της samsung στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς πρώτα να τα περνάμε 10 κομμάτια την φορά στην κοινή μνήμη και απο εκεί στην καρτα μνήμης?

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας παιδιά,

με τόσα που είχα διαβάσει εδω μέσα, πήγα εχθές στο πλαίσιο για να αγοράσω το Nokia 6270. Τελικά καμία σχέση. Το 6270 ήταν παντόφλα και το πορτάκι κουνιόταν τόσο που νόμιζα οτι θα μου μείνει στα χέρια (προφανώς από την χρήση που του είχαν κάνει μέσα στη μια βδομάδα). Όντως βέβαια απο μενού μου φαινόταν καλύτερο το 6270. Τελικά πήρα το D600 και έχω μείνει άφωνος. Είναι φανταστικό. Το πρώτο μου Samsung (πάντα είχα nokia). Tα fnac το είχανε στην ίδια τιμή με το πλαίσιο και το πήρα απο εκεί (γιατί το πλαίσιο είχε μόνο 2 ανοιχτά κουτία στο stock).

Απο πού συμφέρει να πάρω μνήμη 512MB σε κατάστημα ? (γιατί με έξοδα αποστολής απο internet μάλλον δεν συμφέρει).

Γειά σας παιδιά,

με τόσα που είχα διαβάσει εδω μέσα, πήγα εχθές στο πλαίσιο για να αγοράσω το Nokia 6270. Τελικά καμία σχέση. Το 6270 ήταν παντόφλα και το πορτάκι κουνιόταν τόσο που νόμιζα οτι θα μου μείνει στα χέρια (προφανώς από την χρήση που του είχαν κάνει μέσα στη μια βδομάδα). Όντως βέβαια απο μενού μου φαινόταν καλύτερο το 6270. Τελικά πήρα το D600 και έχω μείνει άφωνος. Είναι φανταστικό. Το πρώτο μου Samsung (πάντα είχα nokia). Tα fnac το είχανε στην ίδια τιμή με το πλαίσιο και το πήρα απο εκεί (γιατί το πλαίσιο είχε μόνο 2 ανοιχτά κουτία στο stock).

Απο πού συμφέρει να πάρω μνήμη 512MB σε κατάστημα ? (γιατί με έξοδα αποστολής απο internet μάλλον δεν συμφέρει).

Το θέμα είναι αν θα βρεις πουθενά 512 Mini SD μνήμη σε κατάστημα!!! :confused:

Πολλή κατήφεια έχει πέσει βρε παιδιά.

Τόσα αρνητικά μαζεμένα;

Δηλαδή ο προκάτοχός του ήταν καλύτερη συσκευή;

Ας μας απαντήσει κάποιος που είχε και τα δύο (ταξιδιώτη που είσαι; )

(millis, η υπογραφή σου είναι άπαιχτη! ) :D

εδω ειμαι:lol: φιλε μου τι να πω,εννοειται οτι το d-500 δεν ειναι καλυτερο απο το d-600,ολα αυτα τα αρνητικα που διαβαζω εδω μεσα εγω δεν τα παραδεχομαι.γουστα φυσικα ειναι αυτα και ειναι απολυτος σεβαστα προς ολους μας.

το κινητο κανει ακριβως οτι λεει, και φυσικα τα χαρακτηριστικα του ειχαν παρουσιαστει εδω και καιρο που αυτο σημαινει πως ολοι ξεραμε τι κανει και τι δεν κανει οποτε τζαμπα το φορτωνουμε με αρνητικα σχολια,η γνωμη η δικη μου ειναι αυτη.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εδω ειμαι:lol: φιλε μου τι να πω,εννοειται οτι το d-500 δεν ειναι καλυτερο απο το d-600,ολα αυτα τα αρνητικα που διαβαζω εδω μεσα εγω δεν τα παραδεχομαι.γουστα φυσικα ειναι αυτα και ειναι απολυτος σεβαστα προς ολους μας.

το κινητο κανει ακριβως οτι λεει, και φυσικα τα χαρακτηριστικα του ειχαν παρουσιαστει εδω και καιρο που αυτο σημαινει πως ολοι ξεραμε τι κανει και τι δεν κανει οποτε τζαμπα το φορτωνουμε με αρνητικα σχολια,η γνωμη η δικη μου ειναι αυτη.:)

Συμφωνώ ;)

Ena basiko meionektima kata ti gnwmi mou, gia to D600 einai oti den upostirizei uploading of java games. (para mono mesw wap). Gia osous 8eloun na katebasoun java sto D600 apo ton upologisti tous... exei ginei hacked hdh!

Diabaste to forum sto Mobile-Review gia na deite ta bhmata pou prepei na akolou8hsete.

http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=37324

ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε επικόληση τα mp3 απο τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας πάντα με το πρόγραμμα της samsung στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς πρώτα να τα περνάμε 10 κομμάτια την φορά στην κοινή μνήμη και απο εκεί στην καρτα μνήμης?

ΕΠΙΣΗΣ

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ HANDS FREE ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛHΣΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ D600?

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Σημερα παρελαβα το κινητακι και το εχω για φορτιση, μια ερωτηση memory card απο οτι ειδα δεν υπαρχει μεσα, τι τιμουλες παιζουν αυτες???
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

οταν βαζω το κινητο για φορτιση (ειναι κλειστο) βγαζει μια γαλαζια μπαταρια που στην αρχη ειναι αδια αλλα μεσα σε 20-30' γεμιζει και γυρναει μονο το κιτρινο βελος. ετσι πρεπει να ειναι ;

επισης μεσα σε 1 ωρα διχνει οτι εχει τελειωσει η φορτιση! αμα βγαλω ομως τον φορτιστη και τον ξανα βαλω αρχιζει ξανα να φορτιζει

Σημερα παρελαβα το κινητακι και το εχω για φορτιση, μια ερωτηση memory card απο οτι ειδα δεν υπαρχει μεσα, τι τιμουλες παιζουν αυτες???

MULTIRAMA 250 mb 38 euro

Το θέμα είναι αν θα βρεις πουθενά 512 Mini SD μνήμη σε κατάστημα!!! :confused:

Δε παίρνει MiniSd.

Transflash παίρνει... Τις ίδιες που χρησιμοποιέι και η Μοτορόλα

:X

οταν βαζω το κινητο για φορτιση (ειναι κλειστο) βγαζει μια γαλαζια μπαταρια που στην αρχη ειναι αδια αλλα μεσα σε 20-30' γεμιζει και γυρναει μονο το κιτρινο βελος. ετσι πρεπει να ειναι ;

επισης μεσα σε 1 ωρα διχνει οτι εχει τελειωσει η φορτιση! αμα βγαλω ομως τον φορτιστη και τον ξανα βαλω αρχιζει ξανα να φορτιζει

ετσι γινεται φιλε μου,οσο για το οταν το βγαζεις απο τον φορτιστη και μολις το βαλεις φορτιζει ξανα δεν ειναι τιποτα κακο,μηπως το ψαχνεις υπερβολικα?:p

ετσι γινεται φιλε μου,οσο για το οταν το βγαζεις απο τον φορτιστη και μολις το βαλεις φορτιζει ξανα δεν ειναι τιποτα κακο,μηπως το ψαχνεις υπερβολικα?:p

ευχαριστω πολυ. δηλαδη ο χρονος φορτιση ειναι περιπου 1 ωρα ;

ευχαριστω πολυ. δηλαδη ο χρονος φορτιση ειναι περιπου 1 ωρα ;

αν ειναι τελειος <<αδειο>> ειναι πανω απο μια ωρα φιλε μου:)

Δε παίρνει MiniSd.

Sorry...λάθος μου! :O

Δε παίρνει MiniSd.

Οι οποιες λεγονται και MicroSD. ;)

Οταν γυρναει ακομα το βελος δεν εχει φορτισει εντελως.Οταν φορτισει γραφει "Πληρης φορτιση".

;)

ακριβως,2 ημερες γεματες με το bt ανοιχτο μονιμα και με αρκετη χρηση.

3 1/2 μέρες γεμάτες με οικονομική χρήση, χωρίς BT, κλήσεις και μηνύματα μόνο.

αρκετα καλα φιελ μου κι εγω θα ηθελα να κρατει τοσο αλλα δεν μπορω να κανω τοσο οικονομια:)

ακριβως,2 ημερες γεματες με το bt ανοιχτο μονιμα και με αρκετη χρηση.

Και από bt το θα μπορούσες να κερδίσεις μπαταρία ;) ...είναι πραγματικά ανάγκη να το έχεις συνεχεια ανοιχτό?!! (λέω τώρα εγώ!! :O )

• The title was changed to Samsung SGH-D600