dleyteris Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε επικόληση τα mp3 απο τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας πάντα με το πρόγραμμα της samsung στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς πρώτα να τα περνάμε 10 κομμάτια την φορά στην κοινή μνήμη και απο εκεί στην καρτα μνήμης? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikron Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Γειά σας παιδιά, με τόσα που είχα διαβάσει εδω μέσα, πήγα εχθές στο πλαίσιο για να αγοράσω το Nokia 6270. Τελικά καμία σχέση. Το 6270 ήταν παντόφλα και το πορτάκι κουνιόταν τόσο που νόμιζα οτι θα μου μείνει στα χέρια (προφανώς από την χρήση που του είχαν κάνει μέσα στη μια βδομάδα). Όντως βέβαια απο μενού μου φαινόταν καλύτερο το 6270. Τελικά πήρα το D600 και έχω μείνει άφωνος. Είναι φανταστικό. Το πρώτο μου Samsung (πάντα είχα nokia). Tα fnac το είχανε στην ίδια τιμή με το πλαίσιο και το πήρα απο εκεί (γιατί το πλαίσιο είχε μόνο 2 ανοιχτά κουτία στο stock). Απο πού συμφέρει να πάρω μνήμη 512MB σε κατάστημα ? (γιατί με έξοδα αποστολής απο internet μάλλον δεν συμφέρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Γειά σας παιδιά, με τόσα που είχα διαβάσει εδω μέσα, πήγα εχθές στο πλαίσιο για να αγοράσω το Nokia 6270. Τελικά καμία σχέση. Το 6270 ήταν παντόφλα και το πορτάκι κουνιόταν τόσο που νόμιζα οτι θα μου μείνει στα χέρια (προφανώς από την χρήση που του είχαν κάνει μέσα στη μια βδομάδα). Όντως βέβαια απο μενού μου φαινόταν καλύτερο το 6270. Τελικά πήρα το D600 και έχω μείνει άφωνος. Είναι φανταστικό. Το πρώτο μου Samsung (πάντα είχα nokia). Tα fnac το είχανε στην ίδια τιμή με το πλαίσιο και το πήρα απο εκεί (γιατί το πλαίσιο είχε μόνο 2 ανοιχτά κουτία στο stock). Απο πού συμφέρει να πάρω μνήμη 512MB σε κατάστημα ? (γιατί με έξοδα αποστολής απο internet μάλλον δεν συμφέρει). Το θέμα είναι αν θα βρεις πουθενά 512 Mini SD μνήμη σε κατάστημα!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Πολλή κατήφεια έχει πέσει βρε παιδιά. Τόσα αρνητικά μαζεμένα; Δηλαδή ο προκάτοχός του ήταν καλύτερη συσκευή; Ας μας απαντήσει κάποιος που είχε και τα δύο (ταξιδιώτη που είσαι; ) (millis, η υπογραφή σου είναι άπαιχτη! ) :D εδω ειμαι:lol: φιλε μου τι να πω,εννοειται οτι το d-500 δεν ειναι καλυτερο απο το d-600,ολα αυτα τα αρνητικα που διαβαζω εδω μεσα εγω δεν τα παραδεχομαι.γουστα φυσικα ειναι αυτα και ειναι απολυτος σεβαστα προς ολους μας. το κινητο κανει ακριβως οτι λεει, και φυσικα τα χαρακτηριστικα του ειχαν παρουσιαστει εδω και καιρο που αυτο σημαινει πως ολοι ξεραμε τι κανει και τι δεν κανει οποτε τζαμπα το φορτωνουμε με αρνητικα σχολια,η γνωμη η δικη μου ειναι αυτη.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 εδω ειμαι:lol: φιλε μου τι να πω,εννοειται οτι το d-500 δεν ειναι καλυτερο απο το d-600,ολα αυτα τα αρνητικα που διαβαζω εδω μεσα εγω δεν τα παραδεχομαι.γουστα φυσικα ειναι αυτα και ειναι απολυτος σεβαστα προς ολους μας. το κινητο κανει ακριβως οτι λεει, και φυσικα τα χαρακτηριστικα του ειχαν παρουσιαστει εδω και καιρο που αυτο σημαινει πως ολοι ξεραμε τι κανει και τι δεν κανει οποτε τζαμπα το φορτωνουμε με αρνητικα σχολια,η γνωμη η δικη μου ειναι αυτη.:) Συμφωνώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikron Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ena basiko meionektima kata ti gnwmi mou, gia to D600 einai oti den upostirizei uploading of java games. (para mono mesw wap). Gia osous 8eloun na katebasoun java sto D600 apo ton upologisti tous... exei ginei hacked hdh! Diabaste to forum sto Mobile-Review gia na deite ta bhmata pou prepei na akolou8hsete. http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=37324 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε επικόληση τα mp3 απο τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας πάντα με το πρόγραμμα της samsung στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς πρώτα να τα περνάμε 10 κομμάτια την φορά στην κοινή μνήμη και απο εκεί στην καρτα μνήμης? ΕΠΙΣΗΣ Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ HANDS FREE ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛHΣΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ D600? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Σημερα παρελαβα το κινητακι και το εχω για φορτιση, μια ερωτηση memory card απο οτι ειδα δεν υπαρχει μεσα, τι τιμουλες παιζουν αυτες??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 οταν βαζω το κινητο για φορτιση (ειναι κλειστο) βγαζει μια γαλαζια μπαταρια που στην αρχη ειναι αδια αλλα μεσα σε 20-30' γεμιζει και γυρναει μονο το κιτρινο βελος. ετσι πρεπει να ειναι ; επισης μεσα σε 1 ωρα διχνει οτι εχει τελειωσει η φορτιση! αμα βγαλω ομως τον φορτιστη και τον ξανα βαλω αρχιζει ξανα να φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkinos Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Σημερα παρελαβα το κινητακι και το εχω για φορτιση, μια ερωτηση memory card απο οτι ειδα δεν υπαρχει μεσα, τι τιμουλες παιζουν αυτες??? MULTIRAMA 250 mb 38 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Το θέμα είναι αν θα βρεις πουθενά 512 Mini SD μνήμη σε κατάστημα!!! :confused: Δε παίρνει MiniSd. Transflash παίρνει... Τις ίδιες που χρησιμοποιέι και η Μοτορόλα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 οταν βαζω το κινητο για φορτιση (ειναι κλειστο) βγαζει μια γαλαζια μπαταρια που στην αρχη ειναι αδια αλλα μεσα σε 20-30' γεμιζει και γυρναει μονο το κιτρινο βελος. ετσι πρεπει να ειναι ; επισης μεσα σε 1 ωρα διχνει οτι εχει τελειωσει η φορτιση! αμα βγαλω ομως τον φορτιστη και τον ξανα βαλω αρχιζει ξανα να φορτιζει ετσι γινεται φιλε μου,οσο για το οταν το βγαζεις απο τον φορτιστη και μολις το βαλεις φορτιζει ξανα δεν ειναι τιποτα κακο,μηπως το ψαχνεις υπερβολικα?:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ετσι γινεται φιλε μου,οσο για το οταν το βγαζεις απο τον φορτιστη και μολις το βαλεις φορτιζει ξανα δεν ειναι τιποτα κακο,μηπως το ψαχνεις υπερβολικα?:p ευχαριστω πολυ. δηλαδη ο χρονος φορτιση ειναι περιπου 1 ωρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ευχαριστω πολυ. δηλαδη ο χρονος φορτιση ειναι περιπου 1 ωρα ; αν ειναι τελειος <<αδειο>> ειναι πανω απο μια ωρα φιλε μου:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Δε παίρνει MiniSd. Transflash παίρνει... Τις ίδιες που χρησιμοποιέι και η Μοτορόλα Sorry...λάθος μου! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Δε παίρνει MiniSd. Transflash παίρνει... Τις ίδιες που χρησιμοποιέι και η Μοτορόλα Οι οποιες λεγονται και MicroSD. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 οταν βαζω το κινητο για φορτιση (ειναι κλειστο) βγαζει μια γαλαζια μπαταρια που στην αρχη ειναι αδια αλλα μεσα σε 20-30' γεμιζει και γυρναει μονο το κιτρινο βελος. ετσι πρεπει να ειναι ; επισης μεσα σε 1 ωρα διχνει οτι εχει τελειωσει η φορτιση! αμα βγαλω ομως τον φορτιστη και τον ξανα βαλω αρχιζει ξανα να φορτιζει Οταν γυρναει ακομα το βελος δεν εχει φορτισει εντελως.Οταν φορτισει γραφει "Πληρης φορτιση". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 poso sas krataei h mpataria paidia me kanoniki xrhsh? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 poso sas krataei h mpataria paidia me kanoniki xrhsh? 2 ημέρες :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 ακριβως,2 ημερες γεματες με το bt ανοιχτο μονιμα και με αρκετη χρηση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 3 1/2 μέρες γεμάτες με οικονομική χρήση, χωρίς BT, κλήσεις και μηνύματα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 3 1/2 μέρες γεμάτες με οικονομική χρήση, χωρίς BT, κλήσεις και μηνύματα μόνο. αρκετα καλα φιελ μου κι εγω θα ηθελα να κρατει τοσο αλλα δεν μπορω να κανω τοσο οικονομια:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Μια καλή αρχή είναι να μειώσεις τη φωτεινότητα της οθόνης στο 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ακριβως,2 ημερες γεματες με το bt ανοιχτο μονιμα και με αρκετη χρηση. Και από bt το θα μπορούσες να κερδίσεις μπαταρία ;) ...είναι πραγματικά ανάγκη να το έχεις συνεχεια ανοιχτό?!! (λέω τώρα εγώ!! :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts