Jump to content

Blue Screen Kai epeita Restart!!

iliasp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα τελευταια αφου εκανα φορματ και προχωρησα σε εγκατασταση των ΧΡ Media Center 2005 εγκατεστησα ολα τους οδηγουσ συσκευων και τα προγραμματα που χρειαζομαι και το εξης κουφο συμβαινει...μετα απο κανα μηνα αρχισε στα καλα του καθουμενου ο υπολογιστης να μου βγαζει μπλε οθονη και να μου λεει οτι θα γινει Restart!Φυσικα δεν μπορω να επεμβω γιατι μετα απο κανα 2-3 δευτερολεπτα κανει Restart!

Oταν τον ξανανοιγω μου εμφανιζει οτι τα XP βρηκαν ενα σιβαρο προβλημα του οποιου εχουν δημιοργησω log και αν θελω να το στειλω στη M$!

Εχει κανεις εμπειρια απο το ολο θεμα?

Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Akrivos to idio provlima exo me to laptop mou (win xp sp2) :( kai mou exi spasi ta nevra :angry: . Ti lete na ftei?
Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Στείλε στη Microsoft την αναφορά και θα μάθεις ποιος driver η ποιο Hardware ειναι υπέυθυνο για τα restart σου...

;)

Ελα!!! Εισαι σιγουρος? Εμενα ποτε δεν μου ειπαν κατι :blink:

Κανενα registry error μπορει. Να ελεξεις το συστημα πολυ καλα. (files, registry, drivers etc) και στη χειροτερη repair windows!

Crash is not a word for me now :D

Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X

Ασε που μπορει να ειναι και προβλημα των ιδιων των Media Center!

cosco εσυ δεν πιστευω να εχεις δικαιολογια για αυτο... Κανε slipstreaming το SP2 σε windows cd και ξεχνα την κουραση με τα συνεχομενα μπαλωματα και εχεις "καθαρο" SP2 update :)

cosco εσυ δεν πιστευω να εχεις δικαιολογια για αυτο... Κανε slipstreaming το SP2 σε windows cd και ξεχνα την κουραση με τα συνεχομενα μπαλωματα και εχεις "καθαρο" SP2 update :)

:O ti ine to slipstreaming?

Ελα!!! Εισαι σιγουρος? Εμενα ποτε δεν μου ειπαν κατι :blink:

Κανενα registry error μπορει. Να ελεξεις το συστημα πολυ καλα. (files, registry, drivers etc) και στη χειροτερη repair windows!

Crash is not a word for me now :D

Eμένα πάντως μου απάντησαν αρκετές φορές με πολύ σωστές πιθανές αιτίες για τα προβλήματα μου...

:O ti ine to slipstreaming?

Κυπριος;

εδω και η απορια σου!

http://www.petri.co.il/windows_2000_xp_sp_slipstreaming.htm

Eμένα πάντως μου απάντησαν αρκετές φορές με πολύ σωστές πιθανές αιτίες για τα προβλήματα μου...

Για το error reporting μιλαμε;

εγω αυτο εννοω.

Στείλε στη Microsoft την αναφορά και θα μάθεις ποιος driver η ποιο Hardware ειναι υπέυθυνο για τα restart σου...

;)

ΑΣΧΕΤΟ: Καμιά φορά κι εμένα λέει ότι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα και αν θέλω να στείλει το log στην MS... Αν του πω να το στείλει, υπάρχει περίπτωση να βρουν το πρόβλημα;;; Αν δεν έχω γνήσια :X windows θα υπάρξει πρόβλημα ;) ;) ;

Q σου λεβέντη μου!!!

Για το error reporting μιλαμε;

εγω αυτο εννοω.

Ναι για αυτό...

Εμένα μια χαρά μου βρήκε πως οι drivers του Modem μου είχαν πρόβλημα που μου προκαλούσε restart στo laptop κάθε φορά μου έμπαινα στο internet...τους άλλαξα και από τότε όλα ρολόι... :p

Κυπριος;

εδω και η απορια σου!

http://www.petri.co.il/windows_2000_xp_sp_slipstreaming.htm

ne vre kiprios ime :p

thanks gia to link :)

Mallooonnn ta vrike skoura i M$ me ta error reporting mou kai ekane tin papia :P !!!

Twra pia einai disable edw kai xronia....

Tpt Koumpare ! :) (pros cosco afto ) :)

Ρε παιδιά αυτό με το restart στα καλά καθούμενα πώς αντιμετωπίζεται; Εγώ ανοίγω το πρόγραμμα που έχω για το Bluetooth του κινητού μου και μόλις συνδέεται με το κινητό κάνει επανεκκίνηση. :mad:

Έβγαλα, ξαναέβαλα τους drivers, το πρόγραμμα, τίποτα... Πάλι το ίδιο... Πώς να το διορθώσω αυτό; :confused:

Δεξί κλικ στο my computer, properties, Advanced,στο startup and recovery πάτα settings.

Στο system failure ξε-τσεκαρε το automaticaly restart.

Δεν θα κάνει restart αλλά θα του εμφανίζει μπλέ οθόνη... :(

Το είχα πάθει κι εγώ με το Black Ice και έκανα αυτό ακριβώς...

Δεν έκανε restart όπως πριν αλλά έβγαζε μπλε οθόνη. :cry:

Μέχρι που το απεγκατέστησα και βρήκα την υγεία μου.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Δεξί κλικ στο my computer, properties, Advanced,στο startup and recovery πάτα settings.

Στο system failure ξε-τσεκαρε το automaticaly restart.

Δεν το δοκιμάζω τώρα γιατί κατεβάζω ένα patch και δεν θέλω να μου καταστραφεί. :wacko: Πάντως υποθέτω πως με αυτό τον τρόπο χτυπάμε το σύμπτωμα και όχι το αίτιο. Έχει δίκιο ο Agent M, μπορεί να μην κάνει επανεκκίνηση αλλά το πρόγραμμα θα κλείσει αυτόματα και θα μπλοκάρει τον υπολογιστή ούτως ή άλλως. Δε γλιτώνω δηλαδή το πρόβλημα έτσι. (Υποθέτω λέω, δεν το δοκίμασα ακόμα) :worry:

Ρε παιδιά αυτό με το restart στα καλά καθούμενα πώς αντιμετωπίζεται; Εγώ ανοίγω το πρόγραμμα που έχω για το Bluetooth του κινητού μου και μόλις συνδέεται με το κινητό κάνει επανεκκίνηση. :mad:

Έβγαλα, ξαναέβαλα τους drivers, το πρόγραμμα, τίποτα... Πάλι το ίδιο... Πώς να το διορθώσω αυτό; :confused:

Έχεις δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα; 3ης εταιρίας; :rolleyes:

Τι λειτουργικό έχεις;

Έχεις δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα; 3ης εταιρίας; :rolleyes:

Τι λειτουργικό έχεις;

Windows XP Home Ελληνικά με Service Pack2. Όχι άλλο πρόγραμμα δεν έχω δοκιμάσει. :O

Λοιπόν το δοκίμασα και βγάζει και σε μένα αυτή την μπλε ελλεινή εικόνα αντί για επανεκκίνηση με κινέζικους χαρακτήρες. :mad: :mad:

Τι να φταίει δεν ξέρω... Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε μια χαρά το Handset Manager με το Bluetooth. :cry:

Λοιπόν το δοκίμασα και βγάζει και σε μένα αυτή την μπλε ελλεινή εικόνα αντί για επανεκκίνηση με κινέζικους χαρακτήρες. :mad: :mad:

Τι να φταίει δεν ξέρω... Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε μια χαρά το Handset Manager με το Bluetooth. :cry:

Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση του SP2 ή πριν; :rolleyes:

Δοκίμασε και κάνα άλλο πρόγραμμα να δεις αν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα :rolleyes: :O

Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση του SP2 ή πριν; :rolleyes:

Δοκίμασε και κάνα άλλο πρόγραμμα να δεις αν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα :rolleyes: :O

Όχι άσχετο με το Service Pack 2.. Βασικά το πρόβλημα πρωτοπαρουσιάστηκε αφότου σύνδεσα και το κινητό ενός φίλου μου με το Handset Manager Nokia όμως. Ίσως μπερδεύτηκαν και τα δυο να συμφωνήσω. Ναι αλλά μετά τα απεγκατέστησα όλα, αλλά και πάλι τίποτα. :O

Είπα να το κάνει αυτό για να δει τι error του γράφει. Εκτος απο κινέζικα, γράφει τπτ για κανένα αρχείο .sys ή κάποιο error code;
[sIGPIC][/sIGPIC]