sakaflias Δημοσιεύτηκε February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2017 Φίλοι μου, έχετε δει τις υπέρογκες χρεώσεις που πληρώνουμε στο λογαρισμό της ΔΕΗ; Οι Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις ειναι περιπου το ιδιο χρηματικο ποσο ...οσο ειναι και ο πραγματικη χρεωση που καταναλωνουμε και καλουμαστε να πληρώσουμε. Δεν ειναι παραλογο καθε 4μηνο (2μηνο) να πληρωνουμε για το ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ-κλπ (που δεν ξερουμε και τι ειναι αυτα) ενα σημαντικο ποσό εξισου με το ποσο του ρευματος. Για δειτε τους λογαριασμου σας. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Αυτο ξαναπεστο, πληρωνουμε ενα καρο βλακειες που κανεις δεν βγηκε να μας εξηγησει τι ειναι το καθενα και πως υπολογιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Στο πισω μερος του λογαρισμου εχει κατι υπολογισμους ...αλλα το θεμα ειναι με ποιους νομος μας υποχρεωνουν να τα πληρωνουμε αυτα ...και πιστευω οτι παλια δεν υπήρχαν Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Υπηρχαν, τις λεγανε αλλες χρεωσεις. Τωρα μας τις διευκρινιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Υπαρχουν ακομη και αλλες τις λενε και λοιπες χρεωσεις και διαφορα!!!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Είναι ''απλό'':ΑΔΜΗΕ:Είναι για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτρισμού από τις μονάδες παραγωγής στις πόλεις.ΔΕΔΔΗΕ:Είναι για το δ΄κτυο εντός πόλης.ΕΤΜΕΑΡ:Είναι το τέλος για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.....ΥΚΩ:Είναι για να μπορούν τα νησιά να έχουν ίδια τιμολόγια με εμάς στις πόλεις καθώς η παραγωγή ρεύματος εκεί είναι πολύ πιο ακριβή καθώς και για την παροχή χαμηλών τιμολογίων σε πολύτεκνους και τέλος η χρέωση ΔΕΗ είναι η αξία του ρεύματος.....ΕΡΤ και ΔΗΜΟΣ , όλοι ξέρετε..... Καλό διάβασμα και καλές πληρωμές!: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/o-logariasmos-sas/epeksigisi-neou-logariasmou ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Μια απορία... Στο λογαριασμό μου στο πεδίο που αφορά το Δήμο αναγράφονται: τμ x €/τμ x συντ.ημερών ΔΤ: 90 x 1,55 x 29/365 ΔΦ:85 x 0,33 x 29/365 τμ x τιμή ζώνης x παλαιότητα x συντ.ΤΑΠ x συντ.ημερών ΤΑΠ:80x1200,00x0,75x0,00035x29/365 Στο παλιό σπίτι τα τμ και στα τρία πεδία ήταν το ίδιο. Στο τωρινό και οι τρεις τιμές είναι διαφορετικές και το συμβόλαιο αναφέρει 75,07τμ. Καμία ιδέα για ποιο λόγο βλέπω τρεις διαφορετικές τιμές; Η ΔΕΗ αναφέρει ότι είναι ευθύνη του Δήμου αλλά ο πιωμένος εδώ ποιος είναι η ΔΕΗ ή ο Δήμος; Για οποιαδήποτε διαφωνία σας σχετικά με τα τετραγωνικά μέτρα ή τους συντελεστές των ΔΤ, ΔΦ και ΤΑΠ θα πρέπει να απευθύνεστε στο Δήμο που ανήκει το ακίνητο πηγή Edited May 15, 2017 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πράγματι τα τετραγωνικά και σε μένα δεν συμφωνούν. Υπήρχε μια αποψη οτι ο Δημος βάζει για κάποιους λογους τα τετραγωνικά διαφορετικά για να εξασφαλισει πόρους για διάφορα και αυτό νόμιμα!!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πράγματι τα τετραγωνικά και σε μένα δεν συμφωνούν. Υπήρχε μια αποψη οτι ο Δημος βάζει για κάποιους λογους τα τετραγωνικά διαφορετικά για να εξασφαλισει πόρους για διάφορα και αυτό νόμιμα!!!! Από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμο μου ανέφεραν ότι μετράνε την θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο και ημιυπαιθριο. Τώρα πως γίνεται να βλέπω τρία διαφορετικά νούμερα στα τμ και τι σόι ημι υπαίθριο μετράνε είναι ανάλογα στις ορέξεις του δήμου από ότι κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 δεν ισχυει αυτο για ημιυπαιθριους και σταθμευση. Εγω δεν εχω ημιυπαιθριο!!! Κατι αλλο ειναι. Πιστευω αυθαιρετα βαζουν ενα ποσοστο για επιπλεον τετραγωνικα για πληρωμες. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starlouk Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλησπέρα Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι κάνουμε τώρα; Μου ήρθε ο έναντι χωρίς έκπτωση ενώ είχα πληρώσει τον εκκαθαριστικό έγκαιρα. Παίρνω το 11770 και μου λένε ότι έπρεπε να είχε πληρωθεί στην ώρα του και ο προ-προηγούμενος (έναντι) λογαριασμός. Τους αναφέρω ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που έιχα πάλι με το 11770 στις αρχές του έτους μου είχαν πει ότι δεν παίζει ρόλο για την εκπτωση, η πληρωμή ή μη του έναντι, παρά μόνο του εκκαθαριστικού. Μου αναταπάντησαν ότι ναι αλλά αυτό άλλαξε και πλέον όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να εξωφλούνται εμπρόθεσμα. Όντως στο site της ΔΕΗ έτσι γράφει πλεόν αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ίσχυε και δεν το γνώριζα. Ας πρόσεχες θα μου πεις αλλά νομίζω ότι είναι μεγάλη κοροϊδία. Υπάρχει περίπτωση με γκρίνια να γίνει τίποτα; Όχι τίποτα άλλα αλλά είναι και ο χειμερινός λογαριασμός που είναι φορτωμένος με το ηλεκτρικό καλοριφέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Περίπου πριν τα Χριστούγεννα διαφήμιζαν ότι αν εξοφλήσουμε θα πάρουμε έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Έδωσα ένα σκασμό λεφτά και πλήρωσα εμπρόθεσμα τον εκκαθαριστικό μου και όταν ήρθε ο επόμενος , πήρα να μην πω τι. Κανονικό δούλεμα. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Περίπου πριν τα Χριστούγεννα διαφήμιζαν ότι αν εξοφλήσουμε θα πάρουμε έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Έδωσα ένα σκασμό λεφτά και πλήρωσα εμπρόθεσμα τον εκκαθαριστικό μου και όταν ήρθε ο επόμενος , πήρα να μην πω τι. Κανονικό δούλεμα. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η ΕΚΠΤΩΣΗ θα δωθει, αλλα οχι στο επομενο αλλα στον μεθεπόμενο....στον εναντι νομιζω Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ο Ομιλος ΔΕΗ είναι χωριαμενος σε τρια κομματια 1.ΔΕΗ Παραγει και εμπορευεται ηλεκτρικη ενεργεια 2.ΑΔΜΗΕ "Παιρνει" το παραγομενο ρευμα και το παει σε κεντρα Υψηλης τασης στις πολεις 3.ΔΕΔΗΕ Διανεμει το ρευμα σε χρηστες μεσης και χαμηλης τασης , συντηρει το δικτυο , είναι υπευθονος για κάθε αιτηση για επαυξηση κλπ και βλαβες. Αυτά πολύ πολύ ...χοντρικα. Εκτος το 1. Οποιον παροχο και να διαλέξεις υπαρχουν ιδιες χρεωσεις . Για τις ΥΚΩ συμφωω εν μερει ..Ναι να πληρωνουμε κατι ώστε ο κατοικος στο Καστελοριζο ή άλλη μακρυνη περιοχη να πληρωνει το ρευμα στην ιδια τιμη με αυτόν της πολης ΑΛΛΑ για εκπτωση σε κοινωνικες ομαδες αν θελει το κρατος να κανει κοινωνικη πολιτικη να βρει από αλλου τα λεφτα . Οι άλλες λοιπες χρεωσεις όπως φορου , ΕΡΤ , Τελη δημων κλπ είναι με νομο από το κρατος . Για τα δημοτικα τελη και τον υπολογισμο τους αποκλειστικα υπεύθυνος είναι ο Δημος Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts