Jump to content

2 ή 3 GB μνημη?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για παιχνιδια, πιο βαριες εφαρμογες (επεξεργασια video), αμα θες να εχεις 10 σελιδες ταυτοχρονα ανοιχτες στον browser, αν θες να τρεχεις ταυτοχρονα πολλες εφαρμογες και αν θελεις καποια στιγμη να αναβαθμισεις σε android 7, τοτε καλυτερα να εχει 3 GB.

Για τελειως απλη χρηση φτανουν τα 2.

Pffff...

ισως καποια παιχνιδια στο μελλων τυπου clash of clans, boom beach να απαιτουν 3g ram

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Όσο περισσότερη Ram τόσο το καλύτερο. Τα 3 είναι το ελάχιστο για να έχεις ένα κινητό χωρίς lag. Τα 4 έχουν γίνει mainstream και τα 6 θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας μέσα στο 2017. Τα 2 είναι για εποχές 2013 και πίσω.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Θα συμφωνήσω στο περίπου με τον King, αν και νομίζω και εγώ πως υπερβάλλει λίγο... 3 θεωρώ και εγώ μίνιμουμ για lag free χρήση σε Android υπό νορμάλ πάντα συνθήκες τώρα αλλά και στο μέλλον αν δε θέλει κάποιος να αλλάζει συσκευές συνέχεια...

Θα συμφωνήσω στο περίπου με τον King, αν και νομίζω και εγώ πως υπερβάλλει λίγο... 3 θεωρώ και εγώ μίνιμουμ για lag free χρήση σε Android υπό νορμάλ πάντα συνθήκες τώρα αλλά και στο μέλλον αν δε θέλει κάποιος να αλλάζει συσκευές συνέχεια...

Χαιρομε που συμφωνείς. 3gb συσκευές υπάρχουν εδώ και 3.5 χρόνια. Ένα κινητό με 3 εν έτη 2017 δεν είναι future proof. Προσωπικά το 2014 πήρα 3gb Ram και δεν το μετάνιωσα. Για το 2017 μόνο για 6gb Ram και πάνω θα κοίταγα εφόσον θα ήθελα future proof αναβαθμίσεις.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Για τον επόμενο χρόνο σίγουρα σε καλύπτουν και τα 2, αν και συνήθως τα τρία μπαίνουν σε πακέτο με καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών που παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στο mobile και μη gaming.

Υπερβολές αυτά για "minimum 3".ακόμα και σε 3 χρόνια κινητό με 3gb RAM θα είναι εξαιρετικό. Ας μην ξεχνάμε ότι το note 3 που έκανε το μπαμ με την ραμ ήταν μόνο του σχεδόν εκείνη την εποχή.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Για τον επόμενο χρόνο σίγουρα σε καλύπτουν και τα 2, αν και συνήθως τα τρία μπαίνουν σε πακέτο με καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών που παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στο mobile και μη gaming.

Υπερβολές αυτά για "minimum 3".ακόμα και σε 3 χρόνια κινητό με 3gb RAM θα είναι εξαιρετικό. Ας μην ξεχνάμε ότι το note 3 που έκανε το μπαμ με την ραμ ήταν μόνο του σχεδόν εκείνη την εποχή.

Κινητα με 2gb ram δεν ειναι για σοβαρο multitasking σε καμια περιπτωση.Κινητο με 2gb ram πηρα περσι τον Ιανουαριο του 2016 στα 60 ευρω και ειναι οκ για την τιμη του αλλα για σοβαρη χρηση δεν κανει.

Oταν βρισκει 4gb ram σε κινητα απο 125 ευρω:

http://www.banggood.com/OUKITEL-U15S-5_5-Inch-Fingerprint-4GB-RAM-32GB-ROM-MTK6750T-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1119630.html?rmmds=search

http://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X829-5_7-inch-4GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1125233.html?rmmds=search

http://www.banggood.com/Elephone-S7-5_5-inch-Fingerprint-4GB-RAM-64GB-ROM-Helio-X20-Deca-Core-4G-Smartphone-p-1096159.html?rmmds=search

δεν υπαρχει λογος να παει σε 2 εκτος αν εχει budget 60 ευρω.Τα 6 θα γινουν mainstream το 2017 και τα 4 για mid range κινητα.Η ram ποτε δεν εκανε κακο πουθενα μονο καλο κανει.

Σιγουρα με τα 2 κανει καποιος τη δουλειά του, οχι βαρια χρήση όμως.

Τα 3 ειναι μονόδρομος πλεον για μετρια προς καλη χρηση.

Απο κεί και μετα, οσο πιο πολλα γβ τοσο το καλύτερο!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Και τα δύο καλά είναι εξαρτάται από την χρήση βέβαια.Σιγουρα πάντως με 3GB δε θα έχεις ούτε lag ούτε γενικώς θέμα σε ταυτόχρονη χρήση εφαρμογών.

Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edge SA For Ever