Jump to content

Κάπνισμα! Η άποψή σας;

DrGus
 Κοινοποίηση

Καπνίζετε?  

393 members have voted

1. 1. Καπνίζετε?

• Ναι, καπνίζω
      149
    • Όχι, δεν καπνίζω
      244

Recommended Posts

Συγκεκριμένα παγωτα τυπου σαντουιτς με πανω-κάτω μπισκότο κ αναμεσα παγωτο. Εχω πραγματική εξάρτηση απο αυτά! :D Πάντως όχι εγω δεν συνοδεύω απαραίτητα το κάθε τσιγάρο με κατι γλυκό. Εγω απλα συνήθως όταν καπνίζω ακούω κ μουσική παράλληλα...

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παλι θελω να καπνισω μολις φαω σοκολατα! Αλλα οχι δεν εχω εξαρτηση κι απο τα γλυκα (εξαλλου ειναι αδυνατον να φαω τα περισσοτερα λογω αλλεργιας) κι ουτε θελω ντε και καλα να πινω κατι καθε φορα που αναβω τσιγαρο (καλα θα ηταν). Και ξερω καλα οτι κανω κακο στον εαυτο μου -το ειπα και πιο πανω- οπως του κανω κακο και με ενα σωρο σαβουρες που τρωω καθε μερα κλπ κλπ.... Απλα του κανω περισσοτερο κακο με το να τον καταπιεζω (δε θελω να καταληξω να χαπακωνομαι για να ζω υγιεινα.. πολυ παει αν και ετσι μαλλον δεν θα ενοχλω τους γυρω μου)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

παιδιά τόσο κακό παθαίνουμε με αυτά που τρώμε με την ατμόσφαιρα ktlp καλο θα tan να μην επιβαρύνουμε και άλλο την υγεία μας,γιατί τώρα (χαχανίζουμε) που λέει ο λόγος και λέμε e και τι σιγά μωρέ ένα κακό ακόμα..αλλα μετά που θα τρέχουμε όταν αρχίσουν τα προβλήματα λέμε αλλα,για αυτό καλο θα είναι να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας κυρίως και μετά για τους άλλους,το κάπνισμα έχει παρόμοια εξάρτηση με τα ναρκωτικά,αν ρωτήσετε ναρκομανής λένε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα.και m αρέσει και το θέλω και στον εαυτό μου κάνω και και και και..ασθένεια είναι είτε αρέσει ο ορος η όχι.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

aplws einai krima na grafoume tora me xara sto forum kai sta 45 50 na pethenoun atoma apo karkino emfragmata kai alles kardiakes aneparkies logw tou tsigarou.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

αμαν alr μου εδωσες κατι λιγοτερο απο δεκα χρονιαζωης .... μια χαρα ειμαινα με φτυσω παρολαυτα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (13 Σεπ. 2004 , 20:01)

Nαι....αυτό είναι αλήθεια...

Για ένα διάστημα που το είχα κόψει και δεν ήταν πολύ μεγάλο, η όσφρησή μου, η γεύση μου και η ...αρρώστια μου για γλυκά είχαν καλυτερέψει αξιοθαύμαστα.

Οι ημικρανίες είχαν σχεδόν εξαφανιστεί....

Αλλά.....το ξανάρχισα....Μην ρωτήσετε το γιατί..... :cry:

...μεταξύ των άλλων, χαρακτηριστικό... ;) :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (14 Σεπ. 2004 , 00:25)

aplws einai krima na grafoume tora me xara sto forum kai sta 45 50 na pethenoun atoma apo karkino emfragmata kai alles kardiakes aneparkies logw tou tsigarou.

Ο παπούς μου είναι 85+.

Γεννήθηκε και ζεί στην επαρχία, εργάζεται (ελάχιστα πλέον) και χαίρει άκρας υγείας.

Καπνίζει ένα πακετάκι την ημέρα από τα 15...

Επίσης γνωρίζω πάρα πολλούς ακόμα με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Στον αντίποδα γνωρίζουμε όλοι πολλά άτομα που νόσησαν ή έφυγαν χωρίς καν να έχουν πατήσει σε ταβέρνα...

Καρκίνος, έμφραγμα και άλλες καρδιακές ανεπάρκειες δεν οφείλουν οπωσδήποτε την εμφάνισή τους στο κάπνισμα διότι παρατηρούνται και σε μη καπνιστές καθώς επίσης και σε άτομα που δεν έχουν επαφή με καπνό.

Συνεπώς δεν δικαιούμεθα να προεξοφλούμε κατα 100% την εμφάνιση των παραπάνω νοσημάτων ή τον θάνατο, λόγω του τσιγάρου.

Συμφωνώ βεβαίως στο να επισημάνουμε ότι οι καπνιστές ανήκουμε στις ομάδες ΠΟΛΥ υψηλού κινδύνου.

Είναι ευχάριστο ότι πολλοί από εσάς δίνουν έμφαση στις επιπτώσεις του τσιγάρου στους ίδιους τους καπνιστές.

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι πλέον υπάρχει επαρκής ενημέρωση για τις πιθανές βλαβερές συνέπειες.

Μην ξεχνάμε ότι στα πακέτα των τσιγάρων αναγράφονται όλα αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να καπνίζουν.

Οι λόγοι αυτής της επιλογής είναι ένα μεγάλο ζήτημα που αφορά την προσωπική φιλοσοφία του καθ' ενός.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να εκθέσει ο καθείς εδώ μέσα την προσωπική του φιλοσοφία, είναι καλό να γίνει τουλάχιστον σεβαστή η επιλογή του καθενός, εφόσον αφορά το άτομό του.

Κινδυνεύουμε να ισοπεδώνουμε προσωπικότητες με αφορμή ένα παγκόσμιο αντικαπνιστικό ρεύμα.

Προσωπικά πιστεύω πως η μετεγκατάστασή μου εκτός αστικών κέντρων είναι ΠΟΛΥ αποδοτικότερο μέτρο μακροζωίας.

Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε...

@Θειος Λεπιδας

Δεν είπε, κάποιος, τους καπνιστές "καμπούρηδες"...

;) :)

τότε θείε το ίδιο κινδυνεύουμε και με το αντιναρκωτικό ρεύμα μια και τα 2 είναι ασθένειες και μάλιστα παραπλήσιες.και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν θες να κάνει ζημια σε σένα αρκεί να μην την κανεις σε εμενα,εδώ είναι το θέμα και όχι αν καπνίζετε η όχι.

Follow your heart

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (11 Σεπ. 2004 , 15:58)

ξέρεις παρα πολύ καλά ότι το παράδειγμα σου είναι άστοχο και όμως το λες,εσύ μπορείς να φύγεις,εγώ που να πάω από την καφετερια να με δίωξης?όταν είσαι σε εσωτερικό χώρο είναι διαφορετικά από τον εξωτερικό,εκεί που μπορώ να φύγω θα φύγω.δεν σου είπε κανένας να μην καπνίζεις έξω ;) μπορώ και εγώ να σου δώσω πολλά άστοχα παραδείγματα τέτοιου είδους για εντυπωσιασμό,σημασία έχει να σέβεσαι τον άλλον.στο μπαλκόνι (σπίτι) όπως είπες έχεις και την λύση να μπεις μέσα και να κλήσης τα παράθυρα αν σε ενοχλεί(ούτε να μετακομίσεις χρειάζεται ούτε να πεζοδρομήσεις ktlp),σπίτι σου ήσουν και σπίτι μένεις!!.Εγώ όμως δεν μπορώ ούτε την μύτη να κλεισω ούτε και να με αναγκάσεις να φύγω από το καφέ,πολύ καλά έκαναν που το απαγόρευσαν σε εσωτερικούς χώρους,κάνανε και κάτι σωστό στα τόσα χαλια που έχουν κάνει.

Φίλε arfi-gorgona, δεν θεωρώ άστοχο το παράδειγμα γι' αυτό το λέω χωρίς καμία διαθεση εντυπωσιασμού.

Οι απαντήσεις σου μάλιστα, δείχνουν σε όλους την σύγχυση που υπάρχει.

Από την μια μου προτείνεις να πάψω να χρησιμοποιώ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ (το μπαλκόνι μου), όταν ενοχλούμαι απο τον καπνό του αυτοκινήτου σου.

Από την άλλη δεν σου περνά καν από το μυαλό, να μην μπεις σε ένα cafe αφού σε ενοχλεί ο καπνός του τσιγάρου μου!

Το να απαιτείς να μην καπνίζω σε έναν χώρο που μου επιτρέπεται, είναι παρόμοιο και χειρότερο θα έλεγα, με το να απαιτώ εγώ να μην περνάς με εξάτμιση μπροστά από το σπίτι μου φίλε arfi-gorgona.

Αυτό θέλω να πω με το παράδειγμά μου. Πίστευα ότι το κατάλαβες.

Οι καπνιστές έχουν το δικαίωμα να καπνίζουν σε χώρους που επιτρέπεται.

Αντί να "πυροβολείτε" τους καπνιστές θα έπρεπε να προτρέπετε την δημιουργία αντικαπνιστικών χώρων διασκέδασης κλπ, φίλε arfi-gorgona.

Αυτή είναι θα ήταν μια δημιουργική αντιμετώπιση του προβλήματος...

Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade (15 Σεπ. 2004 , 16:25)

.... Συνεπώς δεν δικαιούμεθα να προεξοφλούμε κατα 100% την εμφάνιση των παραπάνω νοσημάτων ή τον θάνατο, λόγω του τσιγάρου. ....

Isxyei apolyta, alla kapoios elege oti yparxoyn kai anthropoi poy kerdizoyn to laxeio.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να εκθέσει ο καθείς εδώ μέσα την προσωπική του φιλοσοφία, είναι καλό να γίνει τουλάχιστον σεβαστή η επιλογή του καθενός, εφόσον αφορά το άτομό του.

Nomizo oti oi perissoteroi enoxloymaste otan kapnizoyme pathitika para tin thelisi mas. To ti kanei o kathenas (xoris na enoxlei) prosopika den me endiaferei idiaitera, poso mallon s'ayto ton tomea opoy opos poly sosta grafeis einai pleon oi pantes enimeromenoi.

Προσωπικά πιστεύω πως η μετεγκατάστασή μου εκτός αστικών κέντρων είναι ΠΟΛΥ αποδοτικότερο μέτρο μακροζωίας.

Sosto! Sostotato!

Read The F...ing Manual First

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (15 Σεπ. 2004 , 16:27)

@Θειος Λεπιδας

Δεν είπε, κάποιος, τους καπνιστές "καμπούρηδες"...

;) :)

Α δεν προκαλεί και καμπούρα το τσιγαράκι;!!!!!

Νόμιζα ότι ακούστηκε κι αυτό.

Κι όμως μιάου, άτομα στο περιβάλλον μου με αποκαλούν υπανάπτυκτο επειδή καπνίζω!

Ο πιό ένθερμος κατακριτής μου, πρόπερσι έκανε εγχείρηση καρδιάς.

Βέβαια δεν κάπνισε ποτέ του...

Το ότι είχε να κοιμηθεί 40 χρόνια από το ξενύχτι, θεωρείται άσχετο...

Το ότι είναι 120 κιλά επίσης άσχετο...

Μιλάω απολύτως σοβαρά.

1ov κανεις δεν σου είπε να φύγεις από την ιδιοκτησία σου φιλε μου που στην τελική μην ξεχνάς ότι επέλεξες να είσαι εκεί(ξέροντας ότι περνάνε αυτοκίνητα ενώ μπορούσες να πας κάπου που να μην περνάνε τόσα ώστε να ενόχλησε!!),εγώ δεν έχω επιλογές αφού έχετε κατάκλιση τα πάντα!!το μονο που θα έκανες είναι από έξω να πας μέσα,ενώ εμενα θες να με διώξεις από το καφέ τελείως,αν θες φιλε μου να καπνίζεις και να μην ενοχλείς η ενόχλησε κάθισε έξω τόσο δύσκολο είναι?και μετά προφασίζεστε και ρατσισμό,ενώ δεν κάνετε καμια υποχώρηση και ζητάτε με μεγάλη ευκολία να την κάνουν μονο οι άλλοι,που στην τελικοί δεν σου κάνουν και ζημια εσύ τους κανεις.περίεργο πως τα θέλετε όλα δικά σας μερικοί..επίσης πως σου φάνηκε και το δικό μου kouiz? η απαντάς μονο σε όσα θες,έτσι δεν είπες για μένα πριν?Εγώ τουλάχιστον σου απάντησα,έστω και αν δεν σου άρεσε.εγώ ποτε θα πάρω την απάντηση στην ερώτηση που σου είχα κάνει?τι σέβεσαι στο νεογέννητο που δεν σέβεσαι στον άλλο συνάνθρωπο σου,.Πολύ θα θελα να μάθω την απάντηση.σου έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω συγκεκριμένη απάντηση γίνετε?εξ αλλου για την πολιτεία ktlp το είπαμε σε προηγούμενα posts και σύμφωνο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade (15 Σεπ. 2004 , 17:18)

Α δεν προκαλεί και καμπούρα το τσιγαράκι;!!!!!

Νόμιζα ότι ακούστηκε κι αυτό.

Κι όμως μιάου, άτομα στο περιβάλλον μου με αποκαλούν υπανάπτυκτο επειδή καπνίζω!

Ο πιό ένθερμος κατακριτής μου, πρόπερσι έκανε εγχείρηση καρδιάς.

Βέβαια δεν κάπνισε ποτέ του...

Το ότι είχε να κοιμηθεί 40 χρόνια από το ξενύχτι, θεωρείται άσχετο...

Το ότι είναι 120 κιλά επίσης άσχετο...

Μιλάω απολύτως σοβαρά.

Το πιστεύω, αλλά ούτε αυτό αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα προς σύγκριση... :)

Πάντως για κύφωση δεν γράψαμε κάτι... :p :D

μετά από 8ετή χρήση τσιγάρου, το έκοψα πρίν 2 χρόνια + και νιώθω σαφώς ποιό υγιής και ξεκούραστος :)

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (15 Σεπ. 2004 , 17:38)

μετά από 8ετή χρήση τσιγάρου, το έκοψα πρίν 2 χρόνια + και νιώθω σαφώς ποιό υγιής και ξεκούραστος :)

:happy:

το παράδειγμα που έχεις φέρει θείε είναι αστείο και θα στο αποδείξω αμέσως...θες να μου πεις εσύ η οποιοσδήποτε άλλος ότι αν 1 αυτοκίνητο ήταν κάτω από το παράθυρο σου με της ώρες,δεν θα έκανες φασαρία?και πες μου ποσο πιθανό είναι να γίνει αυτό?γιατί ο καθένας στην καφετερια κάθεται τουλάχιστον 1 ώρα,έχει το ίδιο αντίκτυπο το να περάσει ένα αυτοκίνητο από κάτω από το μπαλκόνι σου με το τσιγάρο στο καφέ?μονο αν σταθμεύσει και σε φλομώνει καυσαέριο είναι το ίδιο,και είμαι σίγουρος 100% ότι εσύ,εγώ και όλοι μας θα φωνάζαμε σε κάτι τέτοιο,αν εσύ δεν φωνάζεις τότε ok στέκει μια χαρά το παράδειγμα ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ.άσε που συγκρίνεις εξωτερικό με εσωτερικό χώρο...αν εγώ σου έλεγα να μην καπνίζεις ούτε έξω,τότε θα είχες κάθε δικαίωμα να μου πεις ότι θες,γιατί θα ήμουν παράλογος,όσο παράλογοι είστε και εσείς που χωρίς να νοιάζεστε για τον άλλον θέλετε να κάνετε το δικό σας προφασιζόμενοι μάλιστα και ρατσισμό,μια άλλη ακόμα έννοια που έχει ξεφτιλιστεί η σημασία τις..κανεις δεν θα σου απαγόρευση φιλε μου (εκτος αν το κάνει ο νομος) να μην καπνίζεις σε εσωτερικούς χώρους,μονο η ηθική σου μπορεί να το απαγορεύσει αν υπάρχει.αυτά που λέω τα λέω για όλους γιατί από εμάς αρχίζει το (κακό) ας αποχτήσουμε συνείδηση και συναίσθηση του τι κάνουμε και μετά όλα θα πάνε καλά.πάντα φιλικά!!! θανάσης.

http://www.pedestrians.org/images/whysetbacks/exhaust1.jpg

...παρακαλώ, κάποιος να σβήσει τον κινητήρα, ΤΩΡΑ... ...ευχαριστώ...συνεχίζουμε...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (15 Σεπ. 2004 , 17:27)

θείε αυτό βρήκες να απαντήσεις? :D περίμενα πιο έξυπνη απάντηση από εσένα,φιλικά :) κανεις δεν σου είπε να φύγεις από την ιδιοκτησία σου φιλε μου που στην τελική μην ξεχνάς ότι επέλεξες να είσαι εκεί,εγώ δεν έχω επιλογές αφού έχετε κατάκλιση τα πάντα!!το μονο που θα έκανες είναι από έξω να πας μέσα,ενώ εμενα θες να με διώξεις από το καφέ τελείως,περίεργο πως τα θέλετε όλα δικά σας μερικοί..επίσης πως σου φάνηκε και το δικό μου kouiz? η απαντάς μονο σε όσα θες,έτσι δεν είπες για μένα πριν?Εγώ τουλάχιστον σου απάντησα,έστω και αν δεν σου άρεσε.εγώ ποτε θα πάρω την απάντηση στην ερώτηση που σου είχα κάνει?τι σέβεσαι στο νεογέννητο που δεν σέβεσαι στον άλλο συνάνθρωπο σου,.Πολύ θα θελα να μάθω την απάντηση.σου έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω συγκεκριμένη απάντηση γίνετε?εξ αλλου για την πολιτεία ktlp το είπαμε σε προηγούμενα posts και σύμφωνο.

Μου είπες να φύγω από το μπαλκόνι και να μπω μεσα στο σπίτι.

Μην μας τρελάνεις κιόλας;!!!

Ακριβώς!!! ΕΓΩ επέλεξα να κατοικώ εκεί,............ όπως κι ΕΣΥ επιλέγεις τα μπαρουτοκαπνισμένα cafe!

Αν έχουμε κατακλύσει τα πάντα, μαζέψου με τους φίλους σου και φτιάξτε κάτι δικό σας που να απαγορεύεται το κάπνισμα.

Την έχω ήδη γράψει την πρόταση και κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά αξιόλογη μάλιστα...

Θέλω εγώ να σε διώξω απ' το cafe;

Εσύ πας σε ένα χώρο που εκ' των προτέρων ξέρεις οτι επιτρέπεται το κάπνισμα το οποίο δεν σου αρέσει παιδί μου (με λέτε που με λέτε θείο, δείξτε και λίγο σεβασμό παλιόπαιδα!) και αντί να μην μπείς καθόλου, θέλεις να φύγουν αυτοί που είναι ήδη μέσα.

Το κουίζ που έβαλες, είναι off topic. Αφού έχεις διαβάσει αλλού την γνώμη μου για μας τους έλληνες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=547286#post547286

Στο νεογέννητο σέβομαι την αδυναμία του να προστατέψει τον εαυτό του και να αποχωρήσει από το χώρο που εγώ καπνίζω. Αυτό γίνεται σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν με προσκάλεσε το νεογέννητο αλλά οι γονείς του.

Στους χώρους που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σέβομαι τους μη καπνιστές και πολλές φορές επιλέγω να αποχωρώ.

Στους χώρους που επιτρέπεται το κάπνισμα πρέπει οι αντικαπνιστές να σεβαστούν ομοίως τους καπνιστές.

Νομίζω ότι άλλου είδους αντιδράσεις ή απαιτήσεις είναι απλά φασιστικές...

arfi-gorgona, εγώ εδώ μέσα προσπαθώ να κάνω μια (χιουμοριστική κατά το δυνατόν ) παράθεση ή και αντιπαράθεση επιχειρημάτων και απόψεων.

Οι δε τοποθετήσεις μου ή ερωτήσεις ή κουίζ ή ότι άλλο,

συνήθως απευθύνονται σε όλο το forum, είναι ρητορικού χαρακτήρα και σχετικές με το θέμα.

Το να κάνουμε μια στείρα κόντρα δεν έχει νόημα και δεν μου δίνει κάποια χαρά.

Συγκεκριμένα εδώ θα πρέπει να με πείσεις με επιχειρήματα ή κουίζ ή παραδείγματα ή ότι άλλο νομίζεις,

ότι είναι σωστό να απαιτείς να φύγω από ένα χώρο που επιτρέπεται το κάπνισμα.

Ή έστω να προτείνεις λύσεις για να συμβιώσουμε αρμονικά οι καπνιστές με τους μη καπνιστές.

Μπορείς;

Επίσης σου γράφω και σου ξαναγράφω για τα καυσαέρια του αυτοκινήτου σου που με ενοχλούν και ακόμα έχεις τη μηχανή αναμμένη...

Off topic : ο Θείος Νώντας στα μικρά παιδιά...

...άκου Φϊλε μου, τι θυμήθηκα...

:D :)

Γειά σου Λεπίδα

Γειά σου Ποσειδώνα

CU αύριο... :)

e δες και το τελευταίο post ρε θείε :) να μου πεις και εκεί την γνώμη σου.

την μηχανή δεν την σβήνω θα την αφήσω για να μάθεις να σβήνεις το τσιγάρο σου :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (15 Σεπ. 2004 , 17:52)

το παράδειγμα που έχεις φέρει θείε είναι αστείο και θα στο αποδείξω αμέσως...θες να μου πεις εσύ η οποιοσδήποτε άλλος ότι αν 1 αυτοκίνητο ήταν κάτω από το παράθυρο σου με της ώρες,δεν θα έκανες φασαρία?και πες μου ποσο πιθανό είναι να γίνει αυτό?γιατί ο καθένας στην καφετερια κάθεται τουλάχιστον 1 ώρα,έχει το ίδιο αντίκτυπο το να περάσει ένα αυτοκίνητο από κάτω από το μπαλκόνι σου με το τσιγάρο στο καφέ?μονο αν σταθμεύσει και σε φλομώνει καυσαέριο είναι το ίδιο,και είμαι σίγουρος 100% ότι εσύ,εγώ και όλοι μας θα φωνάζαμε σε κάτι τέτοιο,αν εσύ δεν φωνάζεις τότε ok στέκει μια χαρά το παράδειγμα ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ.άσε που συγκρίνεις εξωτερικό με εσωτερικό χώρο...αν εγώ σου έλεγα να μην καπνίζεις ούτε έξω,τότε θα είχες κάθε δικαίωμα να μου πεις ότι θες,γιατί θα ήμουν παράλογος,όσο παράλογοι είστε και εσείς που χωρίς να νοιάζεστε για τον άλλον θέλετε να κάνετε το δικό σας προφασιζόμενοι μάλιστα και ρατσισμό,μια άλλη ακόμα έννοια που έχει ξεφτιλιστεί η σημασία τις..κανεις δεν θα σου απαγόρευση φιλε μου (εκτος αν το κάνει ο νομος) να μην καπνίζεις σε εσωτερικούς χώρους,μονο η ηθική σου μπορεί να το απαγορεύσει αν υπάρχει.πάντα φιλικά!!! θανάσης.

Το αστείο αγαπητέ μου είναι ότι αδυνατείς να κατανοήσεις πως εγώ και όλοι μας φυσικά υποφέρουμε από κάτι πιο φονικό ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, ενώ εσύ αρνείσαι πεισματικά να πας σ'ένα πιο ευάερο cafe!

@ μιαου

Του arfi είναι το εργαλείο; Να του βάλω τις φωνές του μπαγάσα;

ok καλά λες ας το χειροτερέψουμε τότε εγώ λέω να καθίσουμε και να ρουφάμε ότι καπνό βρούμε από φωτιά ως σύννεφο :p εξ αλλου όπως το είχες πει και εσύ είμαι δυναμικός δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..όσο για το πιο ευάερο καφέ να μου το βρείς και να πάω,όπως και κανένα ευάερο club παρακαλώ,ευχάριστο.Ok δεν μπορώ άλλο να γράψω off topic γιατί θα τα κόψουν :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...