sakaflias Δημοσιεύτηκε January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2017 Προσπαθω να εκτυπωσω μεσα απο το taxisnet ...και μου βγαζει αλαμπουρνεζικα. Μονο όμως απο εδω απο το συστημα του taxisnet. Απο τα υπολοιπα μια χαρα. Τι φταιει; (παλια μου τα εκτυπωνε κανονικα). http://i607.photobucket.com/albums/tt152/sakaflias/aa.jpg' alt='aa.jpg'> Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Το ίδιο πρόλημα έχω και εγώ με Firefox. Δοκίμασε Ι.Ε Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Το ίδιο πρόλημα έχω και εγώ με Firefox. Δοκίμασε Ι.Ε θα δοκιμασω...και ελπιζω να πιασει. Αλλα καθε φορα αυτο θα κανουμε; Απορω γιατι μονο μεσω taxisnet γινεται αυτο!!!! Μηπως δεν θελουν να πληρωσω;;;;;; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts