SpecFor21 Δημοσιεύτηκε October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2003 Ενδιαφέρομαι για κάποια προγράμματα εξειδικευμένα για την δουλειά μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ γενικά προκειμένου να μου δοθούν κάποιοι τίτλοι ώστε να τους αγοράσω(αυθεντικούς εννοείται). Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ελληνικά ή μη πρόγραμματα σχεδίασης επίπλων(ντουλάπια,έπιπλα τηλεόρασης κλπ) και κάτι παραπλήσια.Ξέρω ότι υπάρχουν τέτοιοι τίτλοι αλλά δεν ξέρω που να ψάξω (στις μηχανές αναζήτησης δεν βρήκα κάτι). ΥΓ. Το θέμα δεν πολυκολάει στο αντίστοιχο thread αλλά δεν βρήκα κάποιο πιο "σχετικό" Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Το Autocad δεν σου κάνει; Είναι το κορυφαίο πρόγραμμα για CAD. Και υπάρχουν και εξειδικευμένα addin για αυτό όπως: http://www.cap-online.com/products/products_designer2.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. October 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Ενδιαφέρον φαίνεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα το κοιτάξω από κοντά. ΤΗΧ ;) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laisnikos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 θπαρχει το νοθμερο 1 αυτη τη στιγμη στην ελλαδα του χατζηευρεμιδη αλλα ειναι καθαρα επαγγελματικο.κοστιζει 2600ευρω.στειλε μου εμαιλ στο laisnikos@yahoo.gr να σου δωσω πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts