ypertrio Δημοσιεύτηκε March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2005 Γειά σε όλους...θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με μια απορεία μου... Μηπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα για FTP που πριν κάνει σύνδεση να ΜΗΝ κάνει ping? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο πρόγραμμά, αλλά γιατί το χρειάζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μήπως έχεις προβλήματα με κάποιον ftp server; Μπορείς να δοκιμάσεις το passive mode (PASV). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 μπορει να μου εξηγισει καπιος τι ακριβος ειναι ενας Fttp manager επηδει δεν εχω καταλαβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πρόγραμμα που επιτρεπεί την μεταφορά δεδομένων από ένα local σε κάποιο remote server με απλά λόγια...Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά options. "Κάτι" σαν το windows explorer Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts