billerr Δημοσιεύτηκε January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2017 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ρομ για το συγκεκριμένο κινητό; Είναι μπρικαρισμενο μου βγάζει μόνο το logo και οτι λινκ και αν βρήκα είναι παλιό και δεν λειτουργεί. Το αρχείο που ψάχνω πρέπει να είναι *.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 https://boycracked.com/2016/09/08/offical-lg-enact-vs890-stock-rom/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Είναι χαλασμένα αυτά τα λινκ φίλε μου τα είχα δει και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Xda κοιταξες? Σε μια σελιδα lg-firmwires ή καπως ετσι κατι θα εχει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Οχι πουθενά ολοι σε στέλνουν σε αυτή τη σελίδα που έχει πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts