engineer Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Παίδες τα φώτα σας. Έχω πρόβλημα με μερικά email που είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες, (εμφανίζονται σάν σφηνοειδής γραφή). Το πρόβλημα δεν συμβαίνει με όλα αλλά με μερικά που μου έχουν στείλει απο κάποιο e-shop. όμως αν αντι να τα ανοίξω με το outlook τα δώ απο το server του proviter είναι ΟΚ. Τι μπορεί να φτέει με το outlook??? Eυχαριστώ για κάθε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 ισως να μπορει να φταιει το character encording. Δεν ξερω πολλα απο τετια και μονο αυτο μπορω να σκευτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Eνα παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με κάποιο σαιτ και έφταιγε το character encoding. Στο firefox που χρηιμοποιώ εγώ η αλλαγή γίνεται πηγαίνοντας View->Character encoding και παίζεις με τις ελληνικές γραμματοσειρές. :) Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts