chtrox Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Λοιπόν, ακούστε ένα πρόβλημα που μου κάνει εντύπωση και γιατί έχει παρουσιαστεί (αν και ξέρω το λόγο), αλλά ακόμα περισσότερο γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη. Δεύτερο λοιπόν, πρόκειται να κάνω format. Κάνω export όλα τα μηνύματά μου, καθώς και τις επαφές του Outlook στο αρχείο *.pst. Όταν ξαναεγκαθιστώ τα windows και κατά συνέπεια και το Office 2003, επαναφέρω τα μηνύματα και τις επαφές. Κανένα πρόβλημα με τα μηνύματα, κανένα πρόβλημα και με τις επαφές (ήτοι οι επαφές εμφανίζονται κανονικά όταν επιλέγω την καρτέλα contacts). Ωστόσο, όταν πρόκειται να στείλω ένα νέο μήνυμα και θέλω να χρησιμοποιήσω επαφή από address list, εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα: The address list could not be dislplayed. The Contacts folder associated with the address list could not be opened; it may have been moved or deleted, or you do not have permissions. Αυτό συμβαίνει, επειδή πριν κάνω το format αυτά είχαν "κλειδωθει" με κάποιο τρόπο για ασφάλεια από το Outlook και τώρα δεν μπορώ να τα ξεμπλοκάρω. Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 κανε δεξι κλικ πανω στο contacts folder - properties - Outlook Address Book - και τσεκαρε την επιλογη show this folder as an email adress book. πιστευω με αυτο να εισαι οκ ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. March 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Το δοκίμασα αυτό, όμως δεν έγινε τπτ το πρόβλημα εξακολούθησε να υπάρχει. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. March 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Λοιπόν, ψάχνοντας λίγο περισσότερο στο help του outlook βρήκα τη λύση!! Δημιούργησα ακόμα ένα φάκελο με επαφές, αντέγραψα τις αρχικές μου επαφές σ' αυτό το φάκελο, ώστε να μπορώ να διαγράψω τον πρώτο, ο οποίος είχε προστασία και περιορισμό στη χρήση από την προηγούμενη εγκατάσταση των xp. Μετά επιλέγω tools --> e-mail accounts --> view or change existing directories or address books. Διαγράφω το contacts και επιλέγω το contacs2. Επανεκκινώ το Outlook και όλα μια χαρά... :) Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts