nikolaos_l Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Εχω το HP6340 με ενσωματομενο το wifi. Εχω και εναν φορητο acer 4000wlmi με ενσωματομενη καρτα δικτυου. Επειδη στα δικτυα είμαι ασχετος μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω είναι ανοιχτο το wifi και στις δυο συσκευες δεν βλεπει η μια την αλλη. επισης υπαρχουν οδηγιες για ασυρματα δίκτυα? Ευχαριστω Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Βαλε και στα δυο να δινουν αυτοματα IP και βαλτα να ψαχνουν.Θα βρεθουν μεταξυ τους,τι πολυ να σου ζητησει κανα κωδικο,δωσε 7 μηδενικα και στο ενα και στο αλλο και αυτο ειναι.Προσεξε τα IP και στο φορητο και στο PDA να δινονται αυτοματα Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts