leosedf Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ο διαολος δεν ειχε δουλεια................ Λοιπον το v1050 δουλευει,αλλα η οθονη δεν φωτιζει,αναβει αλλα δεν φωτιζει,και τα 4 πληκτρα κατευθυνσης δεν λειτουργουνε.ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!! Αν υπαρχει εμπειρεια και τροπος επαναφορας,ΑΚΟΥΩ!!!!! Εκτος και παει service,αυτο θα αργησει,ηρθε η ωρα του MPx220............. Φίλε μου το τηλέφωνο σου έχει καταστραφεί, μου έχουν έρθει τουλάχιστον 7-8 τέτοια τηλέφωνα με το ίδιο πρόβλημα και δέν έχω βρεί λύση. Με ένα φίλο που μίλησα απ τη motorola μου έχει πεί πως αυτοί αλλάζουν ολη την επάνω μεριά του τηλεφώνου με καινούρια. Κοινώς.... Δεν πρόκειτε να διορθωθεί με απλό software update Οπότε μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για καινούριο κινητό η να στείλεις το ίδιο για επισκευή δηλαδή αλλαγή του flip (δεν θα είναι φτηνό) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Φίλε μου το τηλέφωνο σου έχει καταστραφεί, μου έχουν έρθει τουλάχιστον 7-8 τέτοια τηλέφωνα με το ίδιο πρόβλημα και δέν έχω βρεί λύση. Με ένα φίλο που μίλησα απ τη motorola μου έχει πεί πως αυτοί αλλάζουν ολη την επάνω μεριά του τηλεφώνου με καινούρια. Κοινώς.... Δεν πρόκειτε να διορθωθεί με απλό software update Οπότε μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για καινούριο κινητό η να στείλεις το ίδιο για επισκευή δηλαδή αλλαγή του flip (δεν θα είναι φτηνό) Το λαθος εγινε με το bootloader,ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ BOOTLOADER. Eπιστρεφοντας στο παλιο bootloader,μηπως ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ? Oταν λες ακριβη επισκευη,ποσο πανω-κατω? Τηλεφωνο εχω,ενα mpx220,αλλα μου αρεσει το v1050! TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ FREE ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ VODAFON LIVE TOY v1050 ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ.....ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΟ SERVICE........ Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Λεπον... Πάτα * και # και power on Για να μπεί στο bootloader (ας μή φένεται) και φλάσαρε το παρακάτω αρχείο http://rapidshare.de/files/13846656/R26LD_U_83.39.1EI_V1050_monster_rom_UIV1050FACT01R26006_P6C_hwcfg.shx.zip Είναι φλας για repair. Εαν ξεκίνησες τη διαδικασία (*+#+power) Και δεν αναγνωρίστηκε απ το pc τότε βγάλε μπαταρία, ξαναβάλτην, αναψε κανονικά το κινητο, συνδεσε το στο pc και δοκίμασε να ξαναφλασαρεις (θα πρέπει να μπεί μόνο του σε flash mode) Αν οχι... αιωνία του η μνήηηηημη αμηηηηνννν! Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Μη μου πείς οτι το αρχείο αυτό είναι η τελευταία έκδοση ελληνικού firmware για V1050.......!!! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 οχι δεν είναι. Είναι repair flash οπως είπα Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Οτι και να γινει,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ leosedf. To κατεβαζω με την μεγαλη ταχυτητα των......6kb/sec Οταν παταω *+#+power το boodloader φαινεται(κατασπρα γραμματα σε μαυρο προς light μαυρο background) Ειναι η version 0.6.3.1 Ενα αλλο χαρακτηριστικο της βλαβης ειναι οτι ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ το τηλεφωνο, παρολο που ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Η πισω πλευρα και ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ. Ευτυχως φιλη εχει το v1050,και χθες το φορτισα.............. Σε καμμια ωρα θα δουμε............... Δυστυχως ΑΠΕΒΙΩΣΕ!!!!! Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ενω φορτωνει τη fw Ε1000,και τη fw του v.live Eλβετιας(!!!!!),και τις 2 φορτωσα ΤΩΡΑ,το REPAIR FLASH μολις κανει το πρωτο τσεκαρισμα βγαζει FAIL. Για την ακριβεια γραφει: "incompatible superfile for Su........." To πηγα σημερα δευτερα στο μοτορολα σερβις,και την πεμπτη θα ξερω τη.....ζημια!!!!! Με ρωτησαν για το voda live....ελβετιας που ειχα,και γελασαμε παρεα.............. Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErIc Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 pedes exw prob simera exasa tin kerea tou kin. k dn exw katholou sima... ama paw sto germano tha vroun na m dwsoun alli ?? (me to azimiwto fisika....) piga s ena vodafone katastima k m pan oti dn exoun... ime s apognwsi... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Καλύτερα να πάς σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Μοτορόλα. Δεν νομίζω να κοστίζει πάνω απο 10 ευρώ. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Πήγαινε σε κάποιο Motorola Service Center (Γράφει στο μπλε χαρτάκι που είναι μέσα στη συσκευασία που βρίσκονται). Έχουν σίγουρα ανταλλακτικό και κοστίζει 5-15 ευρώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErIc Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 ok tha to dw avrio,thanx pantws...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Α καλοι ανθρωποι εκει στην smartec!!!!!!! To επισκευασαν δωρεαν!!!!!! Ναναι καλα οι ανθρωποι........................... Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavdel Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Λεπον... http://rapidshare.de/files/13846656/R26LD_U_83.39.1EI_V1050_monster_rom_UIV1050FACT01R26006_P6C_hwcfg.shx.zip Είναι φλας για repair. Κατέβασα το αρχείο 2 φορες, αλλά είναι corrupted...το μέγεθος του downloaded file είναι 14862ΚΒ... Μήπως συμβαίνει κάτι ?? Παράθεση x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Κατέβασα το αρχείο 2 φορες, αλλά είναι corrupted...το μέγεθος του downloaded file είναι 14862ΚΒ... Μήπως συμβαίνει κάτι ?? Rename το αρχείο σε shx και βγάλε οσες άλλες τελείες έχει Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 leosedf το χαρτι tου v1050 που πηρα απο το servis εγγραφε: Επισκευη: FWD01a επισκευη λογικου κυκλωματος με νεο ΙΜΕΙ Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavdel Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Rename το αρχείο σε shx και βγάλε οσες άλλες τελείες έχει Ευχαριστώ :) Παράθεση x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Υπενθυμίζω: ΕΙΝΑΙ REPAIR FLASH και μπορεί να καταστρέψετε το κινητό. Εαν δεν έχετε λόγο να την περάσετε μήν την περνάτε Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter7 Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Γεια σας παιδιά μήπως έχει βάλει κανείς το firmware του E 1070 στο V 1050 να δει αν δουλεύει το bluetooth γιατί αυτό που δίνει η vodafone δεν μπορώ να το συνδέσω με το pc.thanks a lot για οποια πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Το V1050 δεν έχει ΒΤ. Με τα λογισμικά που δίνει η Vodafone ποτέ δεν θα καταφέρεις να το συνδέσεις. Βρές το Mobile Phone Tools και την τελευταία έκδοση των PK2 drivers. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmaik Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 :lol: Τζαμπα αποκλειεται να το ξεκλειδώσεις ego ebgala to vodafonlive me 25euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 fmaik,και τι λογισμικο εχεις τωρα? Του Ε1000? Αν πας στις ρυθμισεις καμερας και στην αναλυση θα δεις MAXIMUM 1.2mpx αντι 1.3mpx που ειναι η καμερα με το V.Live. Aν συνεχιζει να λεει 1,3mpx,μοιρασου το μυστικο.ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ......... Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 To media market στη κιφησιας εχει card reader(23 τυπους!!!!!) με 8.90 euro! Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 :lol: ego ebgala to vodafonlive me 25euro fmaik αν διάβαζες πιό πάνω θα έβλεπες οτι μιλάμε για ξεκλείδωμα κωδικού δικτύου και όχι για το vodafone live :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 πως θα κανω fullflash το v1050 ,ωστε μετα το λογισμικο απο το ε1000,να ξαναεπιστρεψω στο V.L.Ελληνικο. Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Τι εννοείς? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Υπαρχει fullflash του Ελληνικου vodafon live v1050? Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts