mitsos1 Δημοσιεύτηκε January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2017 καλησπερα σε ολους θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με την παρακατω ασκηση! "Να συμπληρώσετε το παρακάτω πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας έναν επαναληπτικό βρόχο για να εμφανίσετε τα στοιχεία του πίνακα με αντίστροφη σειρά. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ψηφίο στον κώδικά σας (π.χ. να γράψετε arr[0], p[1] ή p+2) ούτε να χρησιμοποιήσετε κάποια επιπλέον μεταβλητή." #include <stdio.h> int main(void) { int *p, arr[] = {10, 20, 30, 40}; ... } εχω κολλησει πραγματικα αν μπορει να μου δωσει καποιος καποιο hint για το τι πρεπει να κανω θα ημουν υποχρεος!! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Χωρις να εχω εμπειρια με pointers, και ελαχιστη γενικα απο c, Μπορεις να βαλεις ενα for loop, ωπου θα αρχικοποιεις το p ως εξης: for(p=len(array) ; *p ; p-- ) { } like I said, δεν εχω ακομα φτασει στους pointers, αλλα ελπιζω να βοηθησα. Η εντολη len(array) ειναι δικη μου, ψαξε στις βιβλιοθηκες της c για μια συναρτηση που σου δινει το μηκος του πινακα, σιγουρα εχει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 υπαρχει η sizeof αλλα δινοντας την εντολη p=sizeof(arr); μου επιστρεφει το 16 που ειναι η θεση του 4ου στοιχειου, πως μπορω ομως να εχω προσβοση στην τιμη αυτης της θεσης; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts