Jump to content

myphone.gr AWARDS: Οι καλύτερες συσκευές του 2016


Homer_GR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλες και φίλοι του πολυαγαπημένου μας φόρουμ, καλώς ήρθατε στα βραβεία του προσωπικού του myphone για ακόμα μία χρονιά. Η παράδοση που ξεκίνησε το όχι και τόσο μακρινό 2012, είναι εδώ για ακόμα μία φορά προκειμένου Editors και Moderators να επιλέξουν και να αναδείξουν τις συσκευές που ξεχώρισαν κατά την άποψη τους για το έτος 2016.

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο λόγος δόθηκε σε εσάς, τα μέλη της πολυπληθούς και μοναδικής από πολλές απόψεις κοινότητας μας, προκειμένου να αναδείξετε το καλύτερο smartphone, το καλύτερο tablet, την καλύτερη Value For Money συσκευή και την μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016.

 

Και στην συγκεκριμένη ψηφοφορία οι κατηγορίες παρέμειναν οι ίδιες, με το staff του myphone.gr να ταυτίζεται σε πολλές περιπτώσεις με την ετυμηγορία των μελών του! Αρκετά όμως με την εισαγωγή. Πάμε να περάσουμε στο «ζουμί» της υπόθεσης και τα αποτελέσματα…

 

Μεγαλύτερη Απογοήτευση

Samsung Galaxy Note 7

 

http://content.myphone.gr/photo/full/61155/galaxy-note-7-stopped.jpg

 

Εδώ πραγματικά δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων, καθώς σε ποσοστό που αγγίζει το 92% η ομάδα του myphone αναφώνησε το όνομα του Galaxy Note 7 ως την μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016. Οι απανωτές εκρήξεις, η παλινωδία με τις δύο ανακλήσεις και τέλος ο οριστικός θάνατος μιας συσκευής της οποίας ο «κρότος» της ανακοίνωσης της, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον «κρότο» της παταγώδους αποτυχίας της, δημιούργησαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να ψηφιστεί ως η μεγαλύτερη απογοήτευση. Καμία έκπληξη λοιπόν εδώ…

 

Καλύτερο Tablet/Gadget

Apple iPad Pro 9.7

 

http://content.myphone.gr/photo/full/61151/untitled-4.jpg

 

Πρώτος λόγω απουσίας δεύτερου, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος του νικητή της συγκεκριμένης κατηγορίας. Προσωπικά συντάσσομαι με την συγκεκριμένη επιλογή, καθώς θεωρώ ότι το Apple iPad Pro 9.7 ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής (μάλιστα συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 64% στις ψήφους), ωστόσο η έλλειψη σοβαρού ανταγωνισμού (απουσίαζε το Microsoft Surface 4 Pro από τις επιλογές καθώς παρουσιάστηκε το 2015), ήταν αυτή που έδωσε το τόσο μεγάλο προβάδισμα στον νικητή. Χαρακτηριστικό της ψηφοφορίας ήταν η αποχή, δείγμα του πόσο φθίνει χρόνο με το χρόνο η αγορά των tablet, αναμένοντας το επόμενο μεγάλο «μπαμ» που θα την ωθήσει και πάλι προς τα εμπρός.

 

Καλύτερη Value For Money συσκευή

OnePlus 3 / OnePlus 3T

http://content.myphone.gr/photo/full/61152/untitled-7.jpg

 

Εδώ έχουμε ισοψηφία για τα δύο «αδερφάκια», καθώς έκαστο συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων λίγο πάνω από το 22%. Ακολουθούν τα ZTE Axon 7 και Xiaomi Redmi Note 3 Pro, τα οποία επίσης ισοψήφησαν στη δεύτερη θέση, ενώ πιο κάτω στην κατάταξη έχουμε τα Huawei P9 Lite και Xiaomi Mi5. Παραδοσιακά είναι η κατηγορία όπου οι απόψεις διίστανται στον μέγιστο βαθμό και αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία όπου ο πρώτος με το δεύτερο είχαν διαφορά μόλις 2 ψήφων, ενώ ο δεύτερος με τον τρίτο μόλις 1 ψήφο. Η ομάδα του myphone.gr εκτίμησε ότι τα κορυφαία χαρακτηριστικά των OnePlus 3/3T, σε συνδυασμό με την άκρως επιθετική τιμολόγηση τους, δημιούργησαν το σωστό μείγμα ώστε να ανακηρυχτούν ως οι VFM συσκευές του 2016.

 

Καλύτερο Smartphone 2016

Samsung Galaxy S7 Edge

 

http://content.myphone.gr/photo/full/61153/untitled-5.jpg

 

Μετά από μια πραγματική μάχη, όπου ο νικητής άλλαζε στην κυριολεξία με κάθε νέο post/ψήφο, το Samsung Galaxy S7 Edge αναδείχτηκε, σε αρμονία με την επιλογή των χρηστών, ως το κορυφαίο smartphone του 2016. Για να καταλάβετε για τι μάχη μιλάμε, ακριβώς 1 ψήφο πίσω ακολουθεί το Apple iPhone 7 Plus και στην τρίτη θέση το Google Pixel XL με 1 ψήφο πίσω από το δεύτερο… Μεγάλη διαφορά απόψεων έχουμε για το Xiaomi Mi Mix, το οποίο και αν και στην ψηφοφορία των μελών κατέλαβε τη δεύτερη θέση, εδώ καταγράφει ποσοστό που αγγίζει το 0%. Σε κάθε περίπτωση, το Galaxy S7 Edge αποτέλεσε για την πλειοψηφία την πιο άρτια και ολοκληρωμένη πρόταση για τη χρονιά που μας πέρασε, κερδίζοντας το δικαίωμα να αποκαλείται ως το καλύτερο smartphone του 2016.

 

Αυτοί λοιπόν ήταν οι νικητές και οι χαμένοι του 2016, μέσα από τα μάτια των Moderators και Editors του myphone.gr. Όπως θα προσέξατε, στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, υπήρξε ταύτιση απόψεων ανάμεσα σε staff και μέλη, με εξαίρεση την VFM συσκευή.

 

Από πλευρά μας, ευχόμαστε το 2017 να αποτελέσει χρονιά ορόσημο, όπου η βιομηχανία του χώρου θα παρουσιάσει συσκευές που θα μας καταπλήξουν και θα καταστίσουν την επόμενη ψηφοφορία, ακόμα πιο αμφίρροπη ως προς την ανάδειξη των τελικών νικητών.

Edited by VeCo
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
Link to comment
Share on other sites

Άξιος νικητής s7 edge . Έ όχι ρε παιδιά το iPhone δεύτερο σε απόσταση αναπνοής εντάξει για δεύτερο καλό είναι.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Ποιοι έβγαλαν δεύτερο το iPhone 7 plus? Πείτε μου όσο θα ζεσταίνω το Smith Wesson μου

 

Πέρα από την πλάκα αν και δεν είμαι Apple fan (το αντίθετο θα έλεγα αν και έχω ένα iPad mini 4 αλλά μέχρι εκεί) θεωρώ ότι το μήλο 7 είναι το πιο ολοκληρωμένο μήλο μέχρι στιγμής. Κι αυτό πιστεύω ότι οφείλεται αρκετά στο γεγονός ότι έφερε αρκετά χαρακτηριστικά που μέχρι πρότινος είχαν Android συσκευές

Edited by hayatEvo9

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Link to comment
Share on other sites

Οτι ειπα και στο προηγούμενο θέμα με την ψηφοφορία των χρηστών ισχύει βεβαίως και εδω.

 

Το s7 edge είναι η συσκευή της χρονιάς και οχι αδικα.

 

Σαν ''πακέτο'' για φέτος ήταν κορυφαίο και το αποδεικνύει ότι 6 άτομα που έχουν την συσκευη στο στενό μου περιβάλλον είναι απόλυτα ευχαριστημενοι.

 

Ίσως είναι η μοναδική συσκευή που επιασα και 7 μηνες μετά νιώθω οτι δεν μου λείπει κατι.

Link to comment
Share on other sites

Από την μια χαίρομαι που το Surface Pro/Book δεν είναι ανάμεσα σε μια λίστα συσκευών με «mobile os», από την άλλη δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο λόγος αποκλεισμού ήταν ημ/νία του release.

 

Δεν υπονοώ κάποιο δόλο στην ομάδα, η αντικειμενικότητα τους κρίθηκε με την αναφορά του καθοριστικού λόγου αλλά και με την επιλογή τους το 2015 (link).

Link to comment
Share on other sites

Λογικά όλα τα αποτελέσματα για τη 1η θέση σε κάθε κατηγορία. Το μόνο παράλογο είναι το πως το iphone χωρίς fast charging (!) και με χειρότερη οθόνη και κάμερα, κόντραρε το S7 Edge. Οκ είναι πιο γρήγορο αλλά όταν βάζεις όλους τους τομείς σύγκρισης μέσα, δεν μπορεί με τίποτα να βρεθεί στη 2η θέση.
Link to comment
Share on other sites

Λογικο το αποτελεσμα μιας και μετα την τραγωδια του note 7 η σαμυ ειχε το s7 edge να δειξει !!! Σουπεςρ κινητο παντως !!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

 

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Link to comment
Share on other sites

Το φιάσκο του νοτε 7 όμως δεν ξεπερνίεται και ας βγάιει πρώτο το edge

Και τα 2 είναι μέρος της ουσίας του θέματος.

Ανάλογα που δίνει βαρύτητα ο καθένας.

 

Εσυ επιλέγεις την απογοήτευση και καποιος αλλος το κινητό της χρονιάς.

 

Αν θες να κρατήσεις το θέμα με το νοτε 7 απο ολη την χρόνια δικαίωμα σου.

 

Δεν πάυει όμως το s7 edge να είναι η συσκευή της χρονιάς.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...