xagios Δημοσιεύτηκε January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2017 Δεν ξερω απλα ποιο να διαλεξω , αρα καθε γνωμη σεβαστη .. Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το V10 είναι πιο σύγχρονο και συνολικά καλύτερο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Note 4 δεν τίθεται σύγκριση. Συνολικά πολύ καλύτερο εκτός Ram που είναι 3gb έναντι 4 του v10 Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Εγω εν ετη 2017 δεν θα αγοραζα τοσο παλια κινητα. Ειδικα το νοτε που ειναι του 2014. Οκ με ροοτ θα εχεις νουγκατ αλλα αξιζει να δωσεις τοσο χρημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Εγω εν ετη 2017 δεν θα αγοραζα τοσο παλια κινητα. Ειδικα το νοτε που ειναι του 2014. Οκ με ροοτ θα εχεις νουγκατ αλλα αξιζει να δωσεις τοσο χρημα? Για 400 όχι δεν αξίζει αλλά στα 200 με 250 είναι μια χαρά εφόσον βρεθεί μεταχειρισμενο και είναι άψογο. Στα 400 υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Στα 400 πας σε 1+3 Απ τα 2, θα επέλεγα το νοτελι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Για κάμερα V10 για μπαταρία και πενάκι Note 4. Εγώ θα (ξανα)πήγαινα στο V10. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ευχαριστω ολους για τις μεχρι τωρα απαντησεις φυσικα μιλαω για μεταχειρισμενο Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Τι συσκευή έχεις τώρα;Αν έχεις μάθει με Note και χρησιμοποιείς έστω και περιστασιακά το πενάκι μην κοιτάς αλλού,πάντα κάτι θα σου λείπει, επίσης παίζει ρόλο και αν είσαι φαν των amoled οθονών,προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ του S7 που είχα.Αυτη την στιγμή στο σπίτι έχω τα lumia 640xl-nexus 5X-motorola moto g2 και το galaxy note 2,την οθόνη του note την χαίρομαι όσο σε κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ειχα χρονια το note 2 ισως η καλυτερη συσκευη για εμενα ...τελευταια πηγα σε lg g3 lg g4 ,ωραια τηλεφωνα ...τωρα εχω το ΝΟΤΕ 4 αλλα σκεφτομαι αν ειναι καλυτερα να παρω το v10 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Αν έχεις το note 4 για μένα μην αλλάξεις συσκευή ακόμα, περίμενε το επόμενο note ή το s8 αν δεν χρειάζεσαι το πενάκι. Αλήθεια γιατί θες να το αλλάξεις, βαρέθηκες απλά την συσκευή ή δεν σε ικανοποιεί κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Δεν ξερω κ εγω απλα με lg g3-4 ειδα ενα μενου καινουριο κ ειδικα το 4 ενα κομψο τηλεφωνο .Μετα πηρα το Νοτε4 γιατι ηθελα πιο μεγαλη οθονη κ τωρα σκεφτομαι ξανα το v10 αν κ δεν το εχω δοκιμασει .Απ την αλλη βλεπω μια κινηση στο xda τωρα που εφυγε το Νοτε 7 . Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts