zikaki2 Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2017 Υπαρχει καποιος που να εχει το κινητο και να μπορει να μου πει αν κολαει η καθυστερει στις λειτουργιες του; και γενικα αν το κινητο ειναι καλο για τα λεφτα του η οχι ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 καλημέρα.το εχω εδώ και δυόμιση μηνες περιπου.το κινητο είναι αστερι.περνα και από καποιο μαγαζι να το δεις Live. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristocratis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εχω το Alcatel PopUp και το προβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Εχω χρησιμοποιήσει τρια ακουστικά bluetooth (samsung hm1200, motorola hf820 & plantronics explorer 10) και σε ολα καποιες φορες με ακούνε απο μακρια και σιγα, η με ακουνε με πολύ παραμόρφωση, ενω εγω ακούω κανονικά τη συνομιλία. Τι μπορεί να είναι; και πως το αντιμετοπίζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα. Πήρα μια δεύτερη συσκευή το Alcatel Pop Up 4G - Dual Sim 16GB 6044D Ρύθμισα σε κάθε επαφή του τηλεφ. καταλόγου να έχει διαφορετικό ήχο κλήσεις απ΄ότι χτυπάει σε άγνωστες κλήσεις που δεν είναι αποθηκευμένες στις επαφές. Το περίεργο είναι πως όταν στο κινητό έχει σβήσει η οθόνη όταν καλώ π.χ. από το δικό μου το LG που είναι αποθηκευμένο με ένα συγκεκριμένο ήχο, χτυπάει με τον άλλο τον κοινό. Αν η οθόνη δεν έχει προλάβει να σβήσει και παραμένει ανοιχτή , χτυπάει με τον συγκεκριμένο ήχο που του έχω ορίσει για την επαφή μου. Κοίταξα να δω κάποια ρύθμιση αλλά δεν βρήκα κάτι. :confused: Γνωρίζει κάποιος κάτι ή έτσι είναι από το εργοστάσιο. Έχει την Android 5.1.1 Lollipop. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) καλημέρα.εχω το ιδιο κινητο.θα το δοκιμασω να σου πω αν το κανει και στο δικο μου.εγω εχω μονο ένα ηχο κλησης κοινο.υγ. το δοκιμασα,και εμενα το ιδιο κανει.θα το ψαξω ποιο πολύ μηπως βρω κατι και θα σου πω. Edited March 9, 2017 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ok thanks :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fufutos13 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ένα φθηνό τηλέφωνο στα 129€ το οποίο κάνει την δουλειά του για τα λεφτά του. Αναβάθμιση δεν πρόκειται να πάρει ούτε μια στο εκατομμύριο. Συμβατότητα με αξεσουάρ σε αυτήν την τιμή σίγουρα θα είναι μέτρια. Για να μην τα πολυλογούμε ότι δίνεις παίρνεις. Υψηλές απαιτήσεις σε αυτά τα λεφτά κατά την γνώμη μου δεν μπορείς να έχεις. TCL προϊόντα που πωλούνται με την επωνυμία alcatel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts