Darious_ Δημοσιεύτηκε December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2016 Παιδιά έχω ένα Laptop toshiba satellite το οποίο φορτίζει κανονικά αλλά δεν ενεργοποιηται καθόλου.. Δηλαδή καθολου αφού ούτε το fan του επεξεργαστή δεν ακούγεται ούτε τπτ. Το μόνο που γίνεται όταν πατάω το κουμπί του power-on είναι να ανάβει το ίδιο το κουμπί για 3 δεύτερα και αυτό.. Μέτα σβήνει και τέλος. Δοκίμασα το κόλπο με το να βγάλω την μπαταρία και να πιέσω το κουμπί για 1 λεπτό πολλαπλές φορές και επιπλέον δοκίμασα μετα από αυτό μια να συνδέω απλώς μόνο το ρεύμα και να δοκιμάζω και από την άλλη μόνο με το να συνδέω την μπαταρία.Δοκιμασα ακόμα και να βγάλω ram και hdd αλλά τπτ... Αν γνωρίζεται τι θα έπρεπε να δοκιμάσω ακούω προτάσεις, ευχαριστώ :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά έχω ένα Laptop toshiba satellite το οποίο φορτίζει κανονικά αλλά δεν ενεργοποιηται καθόλου.. Δηλαδή καθολου αφού ούτε το fan του επεξεργαστή δεν ακούγεται ούτε τπτ. Το μόνο που γίνεται όταν πατάω το κουμπί του power-on είναι να ανάβει το ίδιο το κουμπί για 3 δεύτερα και αυτό.. Μέτα σβήνει και τέλος. Δοκίμασα το κόλπο με το να βγάλω την μπαταρία και να πιέσω το κουμπί για 1 λεπτό πολλαπλές φορές και επιπλέον δοκίμασα μετα από αυτό μια να συνδέω απλώς μόνο το ρεύμα και να δοκιμάζω και από την άλλη μόνο με το να συνδέω την μπαταρία.Δοκιμασα ακόμα και να βγάλω ram και hdd αλλά τπτ... Αν γνωρίζεται τι θα έπρεπε να δοκιμάσω ακούω προτάσεις, ευχαριστώ :). Μήπως πειραξες τίποτα στα μπάιος πιο πριν και θέλουν ρεσετ για να ανοίξουν; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Όχι δεν έχω αλλάξει τπτ στο bios. Αα τρ που το θυμήθηκα (επειδή έχει καιρό που έχει γίνει αυτό, απλά το είχα ξεχάσει το λαπτοπ) όταν είχε γίνει αυτό θυμάμαι πήγα να συνδέσω το κινητό μου στο λαπτοπ και απλώς έκανε ένα τσαφ και έσβησε και μετά όταν πήγα να το ξανανοίξω γινόταν το ίδιο με τρ μόνο που λειτοργουσε και ο fan του cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η κάποιο power coil η κάποιο cpu mofset η κάνας main capacitor η power manager Κοινός θα πρέπει να πάει σε κάποιον ηλεκτρονικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω μόνος μου εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω μόνος μου εε? Νοπε (10 χαρακτήρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Οκ ευχαριστώ πολύ θα το πάω από εβδομάδα άμα είναι. Αα και πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει μια τέτοιου είδους επιδιόρθωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Οκ ευχαριστώ πολύ θα το πάω από εβδομάδα άμα είναι. Αα και πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει μια τέτοιου είδους επιδιόρθωση? απο 50 μεχρι 120 εως και να μην γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ωχ κατάλαβα.. εντάξει ευχαριστώ πολυ και πάλι, καλή χρονιά να έχεις φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ωχ κατάλαβα.. εντάξει ευχαριστώ πολυ και πάλι, καλή χρονιά να έχεις φίλε μου επίσης καλή χρονιά να εχεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts