Jump to content

Nexus 5χ vs moto x style

stg1109
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω το Nexus 5x ειναι πολυ καλη συσκευη απλα το μινο θεμα του ειναι η μπαταρια...εγω πολλες φορες το εχω βαλει σε φορτιστη η στο power bank κατα την διαρκεια της μερας...

Κατα τ αλλα ομως εχει ισως την καλυτερη καμερα σε αυτα τα λεφτα και χωρις ιχνος lag...

Για το Moto δεν εχω αποψη

Όσον αφορά τα 2gb ram προβληματιζουν, η οθόνη πως είναι και για την μπαταρία με μια μεσημεριανή φόρτιση είσαι οκ, κάνω μεγάλη χρήση λόγο δουλειάς σχεδόν συνέχεια ανοιχτο το 4g κάνα 3ωρο τηλέφωνα bluetooth ανοιχτό και αρκετό serfarisma, βραδιά κάνα βίντεο και κάνα παιχνιδάκι που και που(έχω κατάργηση το pc στο σπίτι.

Όσον αφορά τα 2gb ram προβληματιζουν, η οθόνη πως είναι και για την μπαταρία με μια μεσημεριανή φόρτιση είσαι οκ, κάνω μεγάλη χρήση λόγο δουλειάς σχεδόν συνέχεια ανοιχτο το 4g κάνα 3ωρο τηλέφωνα bluetooth ανοιχτό και αρκετό serfarisma, βραδιά κάνα βίντεο και κάνα παιχνιδάκι που και που(έχω κατάργηση το pc στο σπίτι.

Τέτοια χρήση κάνω και εγώ....Κάθε μέρα 4g,bluetooth hands free ,2 mails, σερφαρισμα,κλήσεις τουλάχιστον 2 ώρες και με βγάζει μέχρι να γυρίσω σπίτι...Απλά αν βγω από το πρόγραμμα έχω και ένα power bank ....

Εγω εχω το Nexus 5x ειναι πολυ καλη συσκευη απλα το μινο θεμα του ειναι η μπαταρια...εγω πολλες φορες το εχω βαλει σε φορτιστη η στο power bank κατα την διαρκεια της μερας...

Κατα τ αλλα ομως εχει ισως την καλυτερη καμερα σε αυτα τα λεφτα και χωρις ιχνος lag...

Για το Moto δεν εχω αποψη

5χ, 4 μήνες, μπαταρια κακή, ωραία οθόνη, μετριο ηχειο, καλη καμερα

4g δεν θα έβαζα ποτέ σε αυτή την μπαταριοκαταβόθρα χαχαχ, το ειπα λαικα

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Τελικά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο s7 τι λέτε στα 420 ευρώ αξίζει.

Φυσικά και αξίζει....Ή καλύτερη συσκευη του 2016...

Δύο κινητά έχω εγώ...Το Nexus 5x και το S7...

Το S7 είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και στα 420 μπορείς να το πεις και vfm....

450 έχει σκρουτζ αλλά επειδή μένω Μυτιλήνη και το κόβω τιμολόγιο λόγο μειωμένου ΦΠΑ μου βγαίνει κάπου στα 420

Τελικά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο s7 τι λέτε στα 420 ευρώ αξίζει.

αν είναι να δώσεις παραπάνω πάρε το one+3T ή πάνε στο πιο φτηνό moto x style στα 250€ πλέον. Επειδή έχω το moto x style δέκα μήνες περίπου σου λέω ότι είναι εξερετικη συσκευή αλλά δεν είναι πλέον ναυαρχίδα

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Pixel 6a