stg1109 Δημοσιεύτηκε December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2016 Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος ποιο από τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εγω εχω το Nexus 5x ειναι πολυ καλη συσκευη απλα το μινο θεμα του ειναι η μπαταρια...εγω πολλες φορες το εχω βαλει σε φορτιστη η στο power bank κατα την διαρκεια της μερας... Κατα τ αλλα ομως εχει ισως την καλυτερη καμερα σε αυτα τα λεφτα και χωρις ιχνος lag... Για το Moto δεν εχω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stg1109 Δημ. December 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Όσον αφορά τα 2gb ram προβληματιζουν, η οθόνη πως είναι και για την μπαταρία με μια μεσημεριανή φόρτιση είσαι οκ, κάνω μεγάλη χρήση λόγο δουλειάς σχεδόν συνέχεια ανοιχτο το 4g κάνα 3ωρο τηλέφωνα bluetooth ανοιχτό και αρκετό serfarisma, βραδιά κάνα βίντεο και κάνα παιχνιδάκι που και που(έχω κατάργηση το pc στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Όσον αφορά τα 2gb ram προβληματιζουν, η οθόνη πως είναι και για την μπαταρία με μια μεσημεριανή φόρτιση είσαι οκ, κάνω μεγάλη χρήση λόγο δουλειάς σχεδόν συνέχεια ανοιχτο το 4g κάνα 3ωρο τηλέφωνα bluetooth ανοιχτό και αρκετό serfarisma, βραδιά κάνα βίντεο και κάνα παιχνιδάκι που και που(έχω κατάργηση το pc στο σπίτι. Τέτοια χρήση κάνω και εγώ....Κάθε μέρα 4g,bluetooth hands free ,2 mails, σερφαρισμα,κλήσεις τουλάχιστον 2 ώρες και με βγάζει μέχρι να γυρίσω σπίτι...Απλά αν βγω από το πρόγραμμα έχω και ένα power bank .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Εγω εχω το Nexus 5x ειναι πολυ καλη συσκευη απλα το μινο θεμα του ειναι η μπαταρια...εγω πολλες φορες το εχω βαλει σε φορτιστη η στο power bank κατα την διαρκεια της μερας... Κατα τ αλλα ομως εχει ισως την καλυτερη καμερα σε αυτα τα λεφτα και χωρις ιχνος lag... Για το Moto δεν εχω αποψη 5χ, 4 μήνες, μπαταρια κακή, ωραία οθόνη, μετριο ηχειο, καλη καμερα 4g δεν θα έβαζα ποτέ σε αυτή την μπαταριοκαταβόθρα χαχαχ, το ειπα λαικα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stg1109 Δημ. January 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Τελικά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο s7 τι λέτε στα 420 ευρώ αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Τελικά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο s7 τι λέτε στα 420 ευρώ αξίζει. Φυσικά και αξίζει....Ή καλύτερη συσκευη του 2016... Δύο κινητά έχω εγώ...Το Nexus 5x και το S7... Το S7 είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις και στα 420 μπορείς να το πεις και vfm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Τελικά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο s7 τι λέτε στα 420 ευρώ αξίζει. 420 καινουργιο απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stg1109 Δημ. January 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 450 έχει σκρουτζ αλλά επειδή μένω Μυτιλήνη και το κόβω τιμολόγιο λόγο μειωμένου ΦΠΑ μου βγαίνει κάπου στα 420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 αμα εχεις σκοπο να φτασεις σε αυτα τα λεφτα τελικα ναι.. δεν υπαρχει κατι καλυτερο απτο s7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Τελικά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο s7 τι λέτε στα 420 ευρώ αξίζει. αν είναι να δώσεις παραπάνω πάρε το one+3T ή πάνε στο πιο φτηνό moto x style στα 250€ πλέον. Επειδή έχω το moto x style δέκα μήνες περίπου σου λέω ότι είναι εξερετικη συσκευή αλλά δεν είναι πλέον ναυαρχίδα Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts