Jump to content

Επιλογή συσκευής με καλή Camera

egodemis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό δεν μπορώ να διαλέξω μια συσκευή

Είχα το p9 plus το έκλεψαν τώρα έχω μείνει με το παλιό p8 και το s6 edge το p8 φεύγει αύριο σε έναν φίλο και έτσι μένω σχεδόν έτσι. ( θα επέλεγα ξανά το p9 plus αλλά 700 ευρώ δεν τα λες και λίγα)

Απαιτήσεις

Γύρο στα 500

Καλή Camera

Καλή μπαταρία

Όχι Samsung

Σκέφτηκα g5 αλλά σε αρκετούς που το έχουν παρουσιάζει image retention ήθελα htc 10 και αυτό από κοντά που είδα οθόνη φανικε χειρότερη και από το p8 που κρατούσα.

Έτσι έχω μείνει έτσι χωρίς να βρίσκω συσκευή να πάρω

Πάρε το oneplus 3t

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορώ να περιμένω 4 βδομάδες που ζητάει και το 6p είχα ρωτήσει την Παρασκευή και τα 4 μαγαζιά που το έχουν και δεν το έχουν σε stock και άγνωστο αν το φέρουν ξανά καθος σταμάτησε η παραγωγή

Nexus 6p

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

S7 edge κινητο της χρονιάς 2016 συντομα τα αποτελέσματα και απτο φορουμ ΝΑΙ και νιώθεις όμορφα και ωραία με κινητά απτην Κορέα..

G5 δυνατή επιλογή και χαμηλό budget

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

S7 edge κινητο της χρονιάς 2016 συντομα τα αποτελέσματα και απτο φορουμ ΝΑΙ και νιώθεις όμορφα και ωραία με κινητά απτην Κορέα..

G5 δυνατή επιλογή και χαμηλό budget

τα samsung πλέον δεν τα αγγίζω για λόγους οθόνης(χρώματα) και βαρέθηκα το design g5 μου άρεσε πάρα πολύ αλλά σε πάρα πολλούς έβγαλε θεμα με image retention και άρχισαν να κανουν αλχιμιες με bluelight filter Κλπ

για το v10 σκέφτομαι η αλλιώς περιμένω να πέσει (αν πέσει η τιμή του mate 9) αν και χλομό

Το v10 πιστεύω είναι πιο επιφοβο φίλε μου. Κοίτα τα χρώματα όπως ξέρεις τα ρυθμίζεις αλλά αφού δεν σου κάνει πάω πάσο ΚΑΙ ΤΟ design είναι πολύ όμορφο και ξεχωρίζει άπτους υπόλοιπους και σε μεταχειρισμενο πιστεύω είναι εξαιρετική επιλογή το s7 edge έχεις ευχάριστη σπαζοκεφαλια πιστεύω . Η LG θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά αλλά έδωσε πολλά δικαιωματα με g3 g4 g5 και v 10 να παίρνεις συσκευή και να προσευχέσαι ναμη σου βγάλει θέμα και να έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά. Σε Κίνα μεριά πολλές επιλογές επίσης

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το v10 πιστεύω είναι πιο επιφοβο φίλε μου. Κοίτα τα χρώματα όπως ξέρεις τα ρυθμίζεις αλλά αφού δεν σου κάνει πάω πάσο ΚΑΙ ΤΟ design είναι πολύ όμορφο και ξεχωρίζει άπτους υπόλοιπους και σε μεταχειρισμενο πιστεύω είναι εξαιρετική επιλογή το s7 edge έχεις ευχάριστη σπαζοκεφαλια πιστεύω . Η LG θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά αλλά έδωσε πολλά δικαιωματα με g3 g4 g5 και v 10 να παίρνεις συσκευή και να προσευχέσαι ναμη σου βγάλει θέμα και να έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά. Σε Κίνα μεριά πολλές επιλογές επίσης

εχω τωρα το s6 edge και αντιμετωπίζω ενα θεματακι για αυτο και φοβάμαι αρκετά για τα χρώματα πολυ συχνά τραβάω φοτογραφιες σε manual κλπ άλλο βλέπω σε οθονη κινητού και μετά πάω στην dell σπίτι και βλέπω τελείως διαφορετικό (οτι profile και να δοκίμασα ενσωματωμένο δεν άλλαξε κάτι ιδιαιτέρα) αντε και το design (και συγκεκριμένο το μεσαίο πλήκτρο) το καταπίνω αλλα αυτό με την οθονη δεν βρίσκω λύση

lg οπος είπες το παίρνεις και προσεύχεσαι......... αλλά λύση δεν βλέπω να βρίσκω (θέλω να το πάρω μεχρι τέλος του χρόνου για αυτό)

αλλιώς η άλλη περίπτωση μένω με το s6 edge και power bank (p8 σήμερα βρήκε καινούργιο ιδιοκτήτη) και περιμένω να πέσουν λεφτά στο mate 9 η να βγει τπτ άλλο......