Jump to content

Ποιο Counter Strike προτιματε? Συζητηση

giarlos
 Κοινοποίηση

Ποιο προτιματε?  

36 members have voted

1. 1. Ποιο προτιματε?

• Counter Strike Condition Zero
      9
    • Counter Strike 1.6
      17
    • CS Source LAN
      10

Recommended Posts

Εδω να γραφουμε ποιο προτιμουμε αλλα και οτι θελουμε οι τρελαμενοι με αυτο το κωλοπαχνιδο! :)

Μια ερωτηση! Στο Condition zero οταν παω να παιξω on-line λεε κατι για Lan Arenas. Ξερει κανεις καμια λυση?ι

Εγώ ψήφισα 1.6, καθώς το pc μου δεν αντέχει την μηχανή Source, και επίσης οι ελληνικοί σέρβερς για 1.6 είναι καμιά 15αριά με γεμάτους τους 5 τουλάχιστον, ενώ για source υπάρχουν άντε το πολυ 2.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Source και ξερό ψωμί. Κι ας μην παίζω με έλληνες! :D

Δεν παίζεις με έλληνες, το πινγκ όμως; Εγώ μόνο με κάτι γαλλίες και ιταλίες πιάνω πινγκ <100. Γι'αυτό προτιμώ τους ελληνικούς που έχω <60 :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και μπορώ να παίξω χαλαρά το Source στο PC μου, προτιμώ την 1.6. Το source δίνει μία ελαφρώς διαφορετική αίσθηση που δεν μπορώ να συνηθήσω...

BTW το multiplayer του CS:Condition Zero είναι η CS 1.6...οπότε δεν υπάρχει λόγος για 2 επιλογές.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

BTW το multiplayer του CS:Condition Zero είναι η CS 1.6...οπότε δεν υπάρχει λόγος για 2 επιλογές.

Θα συμφωνήσω, το cs-cz έχει διαφορετικά skins και ήχους, καθώς και λίγο διαφορετικές τις κλασσικές πίστες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Flamenerve όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφύγεις τα συνεχόμενα posts.

source μονο!, δοκιμασα πολλες φορες να παιξω 1,6 αλλα δεν μπορω να το συνηθησω με τιποτα, ισως γιατι η πρωτη επαφη ηταν με το source οποτε αυτο παιζω

Είμαι απίστευτα κολλημένος με το condition zero!

Παίζουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο κόντρες με τα φιλαράκια και το καταφχαριστιόμαστε :p

Δεν παίζεις με έλληνες, το πινγκ όμως; Εγώ μόνο με κάτι γαλλίες και ιταλίες πιάνω πινγκ <100. Γι'αυτό προτιμώ τους ελληνικούς που έχω <60 :cool:

Καλά, δε θα τα βάζω και μαύρα επειδή δεν υπάρχουν ελληνικοί servers για το Source... Συνήθως παίζω σε UK Servers με ping 80-120. Ανάλογα με τα κέφια της Vivodi... :mad:

• 2 weeks later...

Οντως ρε παιδια...το καψιμο που ριχναμε στα net cafes με την 1.5 δεν το ριχνει κανεις τωρα με την 1.6... LAN και ξερο ψωμι ηταν τοτε... :D "σε σκοτωσα-με σκοτωσες...ακιρο ηταν ΡΕ!...εισαι cheatas-δεν ειμαι!" κλπ

Οσοι τα εζησαν αυτα θα τα θυμουνται και θα γελουν...:p

Παντως και 1.6 αν εχεις καλη συνδεση καταφερνεις να παιξεις αρκετα καλα...

life's the moments that take your breath away...

To condition zero απλα η μεγαλυτερη βλακεια που εχω δει σε cs. Δεν μπορω να συνηθησω τις πιστες, τα διαφορετικα κουμπια στα οπλα (παταω 1-3 και αντι για το desert βγαινει καποιο αλλο) τις ηλιθιες ασπιδες των cs, και τα αλλα οπλα.

1,4-1,6 απλα το καλυτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

CS source LAN? Γιατί LAN?

Όσο για ελληνικούς σέρβερ υπάρχει του GNET και της Clan μου (Greek Operation Forces) που είναι public

Οντως ρε παιδια...το καψιμο που ριχναμε στα net cafes με την 1.5 δεν το ριχνει κανεις τωρα με την 1.6... LAN και ξερο ψωμι ηταν τοτε... :D "σε σκοτωσα-με σκοτωσες...ακιρο ηταν ΡΕ!...εισαι cheatas-δεν ειμαι!" κλπ

Οσοι τα εζησαν αυτα θα τα θυμουνται και θα γελουν...:p

Παντως και 1.6 αν εχεις καλη συνδεση καταφερνεις να παιξεις αρκετα καλα...

Ελα μωρε κι εγώ προχθες πήγα με κάτι φιλαράκια για cs1,6 LAN και ήταν η απόλυτη καφρίλα! Πάιζαμε 4-4 και επεφτε το γελιο [και παραλίγο ξύλο!

(-Tι καμπερώνεσαι ρε μ@λ@κ@;;;

-Εσύ τι παίρνεις την ασπίδα ρε κότα;; -Μα μεσα στο παιχνίδι είναι και η ασπίδα! -Μεσα στο παιχνίδι είναι και το καμπέρωμα! :pppPPppP)]

To condition zero απλα η μεγαλυτερη βλακεια που εχω δει σε cs. Δεν μπορω να συνηθησω τις πιστες, τα διαφορετικα κουμπια στα οπλα (παταω 1-3 και αντι για το desert βγαινει καποιο αλλο) τις ηλιθιες ασπιδες των cs, και τα αλλα οπλα.

1,4-1,6 απλα το καλυτερα.

Μα απο την 1.6 έχουν αλλάξει οι θέσεις των όπλων.. Είναι οι ίδιες με του cs-cz. Kι εγώ λόγω κεκτημένης ταχύτητας απο 1.5 ήθελα deagle και έπερνα 1-3, και έβγαινε το νεροπίστολο:P, ήθελα Mp5 και πατούσα 3-1 και έβγαινε το Ingram :ppPP

[sIGPIC][/sIGPIC]

to source kalo alla ta bugs paramenoun????
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...