Jump to content

Μυνηματα σφαλματος στον IE

psybill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια,

δυστυχως οποτε γραφω σε αυτο το κοματι του forum χρειαζομαι βοηθεια :(

απο τη δευτερα το πρωι o υπολογιστης του γραφειου με windows 98 παρουσιαζει το εξης προβλημα. ο ιinternet explorer 6 σε διαφορες σελιδες μου πεταει τα μυνηματα που βλεπετε στην παρακατω εικονα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/psybill/12429/392887/0/%E1%ED%FE%ED%F5%EC%EF15.jpg

προσπαθησα να κανω repair απο το add/emove programs και δεν εγινε τιποτα. εκανα ξανα εγκατασταση του IE, παλι τιποτα. μπηκα και στη σελιδα των windows update και μου βγαζει σφαλμα.

μπορει καποιος να με βοηθησει να το διορθωσω? μη μου πειτε να βαλω firefox. τον εχω και αυτο, αλλα δεν κανω παντα τη δουλεια μου!!

ευχαριστω!!!

δοκιμασε να ελεξεις τον Η/Υ με καποιο spyware remover, κατι τετοιο μου μυριζει εμενα
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

αν και δεν τα παω καλα με τετοιου ειδους προγραμματα(antinirus, spyware κτλ) εκανα ενα ελεγχο με το spysweeper και το ad-aware. οπως ηταν αναμενομενο βρηκε αρκετα, αλλα το προβλημα μου παραμενει!!

καμια αλλη ιδεα??

Σώσε σε άλλο δίσκο η CD_DVD τα αρχεία σου και φόρματ ή εγκατέστησε επάνω στα 98 τα ΧΡ.

αυτο που λες, αν και θα ηταν το καλυτερο, δεν ειναι λυση στο συγκεκριμενο προβλημα. ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου, ειναι σε επεγκελματικο χωρο, ειναι σε δυκτιο, τα win 98 αγορασμενα, οποτε το ξεχναω αυτο.

σημερα απεγκατεστησα τα updates του ΙΕ απο τον υπολογιστη και γυρισα στον ΙΕ 5. ετσι λειτουργει κανονικα. ξανακανω update σε 6 και τα μυνηματα επιστρεφουν και παλι.:(

π.χ. στο myphone μου πεταει το μυνημα "OBJECT", αν πατησω Οκ συνεχιζω κανονικα. αν προσπαθησω ομως να δω τη σελιδα www.datacomm.gr μου βγαζει το σφαλμα "APPLET" καμια 15αρια φορες και κολαει η σελιδα.

μηπως αυτο βοηθαει για καμια αλλη ιδεα??

thanks