petran66 Δημοσιεύτηκε December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2016 Παιδιά πήρα πριν 2 μέρες ένα lenovo από το κεντρικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και θέλω να το πάω πίσω και να πάρω καλύτερο.Μου είπαν όμως ότι αν έχουν ενεργοποιηθεί τα Windows δε το παίρνουν!!Ομως,αν το κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις,θα το καταλάβουν?? Ότι δηλ.μόνο το άνοιξα χωρίς να προχωρήσω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά πήρα πριν 2 μέρες ένα lenovo από το κεντρικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και θέλω να το πάω πίσω και να πάρω καλύτερο.Μου είπαν όμως ότι αν έχουν ενεργοποιηθεί τα Windows δε το παίρνουν!!Ομως,αν το κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις,θα το καταλάβουν?? Ότι δηλ.μόνο το άνοιξα χωρίς να προχωρήσω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επανέρχομαι.Πήρα τηλ.και μου είπαν μόνο σφραγισμένο το παίρνουν πίσω!! Απαράδεκτο νομιζω.Τα public πχ.γιατί τα παίρνουν ακόμα και δουλεμένα? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts