mystic Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Έχω έναν WD 200GB σε ένα frame ViPower usb2.0 ! Ξαφνικά άρχισε να μου εμφανίζει κατεστραμένα αρχεία και φακέλους ! Το θέμα είναι ότι όχι μόνο δεν ανοίγουν τα κατεστραμένα αρχεία, αλλα δεν σβήνοντε κίολας !! Υπάρχει περίπτωση να σωθούνε τα αρχεία ; Υπάρχει ελπίδα να διορθωθεί το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Δοκιμασες να κάνεις ένα error checking στο δίσκο? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τον δίσκο κανονικά σε IDE κανάλι του PC σου; Πάντως νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό με τα συγκεκριμένα frames σε συνδιασμό με μεγάλους σκληρούς... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts