cocu Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2005 Έχω dsl otenet με το modem spedtouch 530ι!Παλιά με το service pack1 στον πίνακα ελέγχου και στις συνδέσεις δικτύου είχα 2 εικονίδια!Ένα της τοπικής σύνδεσης και ένα που έμοιαζε με γή που συνδεόσουν με το ίντερνετ και από εκεί έκανες disconnect,connect το ίντερνετ!Από τότε που έβαλα το service pack2 το εικονίδιο της σύνδεσης του ίντερνετ έχει εξαφανιστεί και μόνο της τοπικής σύνδεσης υπάρχει και έτσι όταν ανοίγω την τοπική σύνδεση έχω ίντερνετ και μπορώ από εκεί να το κλείνω!Αυτό όμως δεν μου αρέσει θέλω να ρυθμίζω το ίντερνετ από εκείνο το εικονίδιο που είχα το οποίο έδειχνε και τον όγκο των δεδομένων που διακινούνταν! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 aferese kai kane epaneggatastash ta programs tou modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 aferese kai kane epaneggatastash ta programs tou modem Το έχω κάνει και αυτό και σκέφτομαι μήπως θέλει τίποτα άλο να εμφανιστεί το εικονίδιο αυτό στο service pack2 δεν ξέρω Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts