Jump to content

Πρόβλημα με σύνδεση στο Ίντερνετ [WinXP Home]

antgeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό απόγευμα σε όλους!

Όταν κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο τής σύνδεσής μου στο Ίντερνετ, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου που λέει τα εξής:

"Σηκώστε το ακουστικό τού τηλεφώνου και καλέστε [ή ζητήστε από τον τηλεφωνητή να κάνει την κλήση]. Πατήστε το "ΟΚ" αμέσως μόλις καλέσετε τον αριθμό και στη συνέχεια κλείστε το ακουστικό.

Αριθμός τηλεφώνου: 89625 ΧΧΧΧΧ"

Πίσω από αυτό το παράθυρο εμφανίζεται ένα άλλο που γράφει:

"Σφάλμα 676: Η γραμμή είναι κατειλημμένη."

Πατάω "ΟΚ" στο πρώτο παράθυρο και "επανάληψη" στο δεύτερο, εμφανίζονται συνέχεια τα ίδια και δεν μπαίνει με τίποτα στο Ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει δύο μόντεμ και τέσσερις ISP. Τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι, όταν σχηματίζω με το χέρι τον αριθμό 89625 ΧΧΧΧΧ και πατάω "ΟΚ", μπαίνω στο Ίντερνετ κανονικά.

Tír gan teanga, tír gan anam.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά δε θα πείραζε να απεγκαταστούσες τους drivers του modem να το έβγαζες εντελώς μετα νο το ξαναέβαζες και να τους ξαναεγκαταστούσες. και θυμίσου πότε λειτουργούσε τελευταία φορά σωστά και τι έκανες μετά (μήπως εγκατέστησες κανενα πρόγραμμα....)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Έχω δοκιμάσει δύο μόντεμ, οπότε έβγαλα τελείως το ένα για να βάλω το άλλο. Τώρα, για πρόγραμμα, όχι, δεν εγκατέστησα τίποτα. Πάντως, ευχαριστώ. :-)
Tír gan teanga, tír gan anam.