RAVER Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 φανταζομαι οτι μαζι με της υπερυθρες θα σου δωσαν και να Cd rom με τους driver της συσκευης.κανεις εγκατασταση τους driver μεσα απο το cd και εισαι ok! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Δεν μου εδωσαν cd .Μου ειπε να το βρω εγω απο το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ακυρο.Υπαρχει ενα μινι cdaki μεσα στη συσκευη τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Κι εγώ που πήρα υπέρυθρες (τώρα πρόσεξα ότι το λένε digitus, με 22ευρώ πιστεύω καλά τις πήρα), είχε μέσα δισκάκι. Μάλιστα είχε απο τα μικρά CD, πρώτη φορά έπεσε στα χέρια μου τέτοιο, είχε τους drivers. Απο κει και πέρα, για μεταφορά αρχείων δεν χρειάστηκε καν άλλο πρόγραμμα.. Απλά πατάω δεξί κλικ πάνω στο αρχείο, Send to -> a computer nearby, και έρχεται.. Τώρα εσύ λογικά αν πας στο site της εταιρίας δε θα έχει κανονικά τους drivers?? Τελικά για εμάς που ξεχνάμε τις γιορτές δεν παίζει τίποτα,ε?? Μήπως καμιά java εφαρμογή τίποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Κι εγώ που πήρα υπέρυθρες (τώρα πρόσεξα ότι το λένε digitus, με 22ευρώ πιστεύω καλά τις πήρα), είχε μέσα δισκάκι. Μάλιστα είχε απο τα μικρά CD, πρώτη φορά έπεσε στα χέρια μου τέτοιο, είχε τους drivers. Απο κει και πέρα, για μεταφορά αρχείων δεν χρειάστηκε καν άλλο πρόγραμμα.. Απλά πατάω δεξί κλικ πάνω στο αρχείο, Send to -> a computer nearby, και έρχεται.. Τώρα εσύ λογικά αν πας στο site της εταιρίας δε θα έχει κανονικά τους drivers?? Τελικά για εμάς που ξεχνάμε τις γιορτές δεν παίζει τίποτα,ε?? Μήπως καμιά java εφαρμογή τίποτα?? καλα τις πηρες! τωρα java εφαρμογη για τις γιορτες ειναι το εορτολογιο.το οποιο το βρισκεις στα myfiles του myphone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ακυρο.Υπαρχει ενα μινι cdaki μεσα στη συσκευη τελικα. τελικα το ελυσες το προβλημα!? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ναι! πρωτη φορα βλεπω τοσο μικρο cdaki .Παραλιγι να το πεταξω μαζι με τις οδηγιες.Ειδη περασα μεσα mp3s και θεματα.Ενα τρομερο θεμα ειναι το serenity απο το site http://www.myk300.lasyk.net/sub/5/ALL/date/2/K300-Themes-Landscapes-page2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ναι! πρωτη φορα βλεπω τοσο μικρο cdaki .Παραλιγι να το πεταξω μαζι με τις οδηγιες.Ειδη περασα μεσα mp3s και θεματα.Ενα τρομερο θεμα ειναι το serenity απο το site http://www.myk300.lasyk.net/sub/5/ALL/date/2/K300-Themes-Landscapes-page2.html bravo! :) αντε καλο downloading;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 ανοιχτη ακροαση δεν εχει.ηχογραφηση κατα την ομιλια εχει! Έχει ανοιχτή ακρόαση κατά τη συνομιλία....όταν μιλάς πατάς μια φορά το joystick και βγάζει επιλογές.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Έχει ανοιχτή ακρόαση κατά τη συνομιλία....όταν μιλάς πατάς μια φορά το joystick και βγάζει επιλογές.;) εδω ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου.:worry: δεν λεει πουθενα για ανοιχτη ακροαση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 τωρα java εφαρμογη για τις γιορτες ειναι το εορτολογιο.το οποιο το βρισκεις στα myfiles του myphone. Πολύ καλή η εφαρμογή.. Μόνο που απο ότι είδα, δεν έχει τρόπο ειδοποίησης για κάποια μέρα. Δηλαδή, μήπως υπάρχει τρόπος να εκτελείται αυτόματα πχ μια φορά τη μέρα η εφαρμογή και να μου τα βγάζει? Γιατί καμιά φορά το ξεχνάς.. Και μήπως υπάρχει τρόπος να προσθέτεις στοιχεία? Δηλαδή για να προσθέτεις τα γεννέθλια απο κάποιον φίλο σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Πολύ καλή η εφαρμογή.. Μόνο που απο ότι είδα, δεν έχει τρόπο ειδοποίησης για κάποια μέρα. Δηλαδή, μήπως υπάρχει τρόπος να εκτελείται αυτόματα πχ μια φορά τη μέρα η εφαρμογή και να μου τα βγάζει? Γιατί καμιά φορά το ξεχνάς.. Και μήπως υπάρχει τρόπος να προσθέτεις στοιχεία? Δηλαδή για να προσθέτεις τα γεννέθλια απο κάποιον φίλο σου?? οχι δυστηχως δεν εχει τετοιες δυνατοτητες.αλλωστε προκειτε για java εφαρμογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Μάλιστα. Ε, τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Βέβαια αν είχε στο ημερολόγιο κάτι σαν "επαναληπτική καταχώρηση" δηλαδή να έμενε το ίδιο κάθε χρόνο θα ήταν περίπου το ίδιο, αλλά δεν έχει απο ότι είδα.. :worry: Τέλος πάντων, κάτι άλλο τώρα σημαντικό.. Μέχρι τώρα είχα μεταφέρει με απόλυτη επιτυχία προς και απο το κινητό εικόνες, ήχους, themes, java games κσι εφαρμογές.. Χτες πήγα για πρώτη φορά να μεταφέρω απο το pc στο κινητό ένα βιντεάκι .3gp.. Και ενώ ήρθε κανονικά το αρχείο στο κινητό μου, απο δίπλα, αντί να βγάλει το σηματάκι σαν φιλμ που είναι, έβγαλε ένα ρόμβο, και δεν έχει επιλογή αναπαραγωγή, μόνο αποστολή, διαγραφή κλπ. Ενώ στις πληροφορίες λέει κανονικά ότι το βλέπει σαν 3gp.. Τις πταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Μάλιστα. Ε, τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Βέβαια αν είχε στο ημερολόγιο κάτι σαν "επαναληπτική καταχώρηση" δηλαδή να έμενε το ίδιο κάθε χρόνο θα ήταν περίπου το ίδιο, αλλά δεν έχει απο ότι είδα.. :worry: Τέλος πάντων, κάτι άλλο τώρα σημαντικό.. Μέχρι τώρα είχα μεταφέρει με απόλυτη επιτυχία προς και απο το κινητό εικόνες, ήχους, themes, java games κσι εφαρμογές.. Χτες πήγα για πρώτη φορά να μεταφέρω απο το pc στο κινητό ένα βιντεάκι .3gp.. Και ενώ ήρθε κανονικά το αρχείο στο κινητό μου, απο δίπλα, αντί να βγάλει το σηματάκι σαν φιλμ που είναι, έβγαλε ένα ρόμβο, και δεν έχει επιλογή αναπαραγωγή, μόνο αποστολή, διαγραφή κλπ. Ενώ στις πληροφορίες λέει κανονικά ότι το βλέπει σαν 3gp.. Τις πταίει?? δεν ειναι 3gp το βιντεο.το σηματακι του ρομβου εμφανιζεται σε αρχεια μη συμβατα με το κινητο και μπαινουν στον φακελο ΑΛΛΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Χμμ.. περίεργο, γιατί στο pc το άνοιξα κανονικά με το quicktime. Υποθέτω ότι μπορεί να προκαλεί ασυμβατότητα ακόμα και διαφορά στην ανάλυση. Είναι και που έχει μικρή ανάλυση το k300i :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ναι ισως να φταιει κι'αυτο.παντως να ξερεις οτι στον φακελο "ΑΛΛΑ" μπαινουν αρχεια μη συμβατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 εδω ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου.:worry: δεν λεει πουθενα για ανοιχτη ακροαση! τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα κοιτάξω ή το κινητό που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες...?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 το κινητό το έχω κι εγώ και ΕΧΕΙ ανοιχτή ακρόαση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα κοιτάξω ή το κινητό που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες...?:lol: εγω απαντησα στον φιλο πιο πανω διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα μεσα απο το επισημο site.προφανως δεν ξερουν και αυτοι τι εχουν γραψει:O ευτηχως ομως που βρεθηκες και απαντησες για να μην παραπληροφορω και τον κοσμο:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Ώρες ώρες είναι αλήθεια ότι οι διάφορες εταιρείες (όχι μόνο κινητών) ξεχνάνε να γράψουν πράγματα που τα προϊόντα τους διαθέτουν...! Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί...! ΥΓ (Άσχετο, έχει αγοράσει κανείς το Fiat Panda με τον turbo diesel κινητήρα...?Απλό ή 4χ4...να μου πει πως πάει...?!:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Παιδιά,υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξω το κινητό και να καθαρίσω εσωτερικά την οθόνη απο τις σκόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 εσπασα προσφατα το Κ700 και δεν σκοπευω να δωσω παλι λεφτα για να παρω το ιδιο, λεω να αγορασω το μικροτερο Κ300 θα ηθελα να μου πειτε εαν εχει και αυτο το προβλημα που ειχε το 700 με τα αποθηκευμενα νουμερα, σε περναν τηλ και αντι να γραψει οπως ειχες αποθηκευσει το νουμερο εμφανιζε το νουμερο αν καταλαβα καλα ΔΕΝ παιζει ηχους Mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Μια χαρά παίζει mp3, όσο για το πρόβλημα στα νούμερα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ δεν έχω κανένα απόλύτως πρόβλημα, είναι πολύ καλό τηλεφωνάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 δημιουργησα ενα βιντεο 3gp αλλα δε το αναγνωρισε σα ταινει και ουτε το παιζει, μηπως ξερει κανεις γιατι ?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 δημιουργησα ενα βιντεο 3gp αλλα δε το αναγνωρισε σα ταινει και ουτε το παιζει, μηπως ξερει κανεις γιατι ?? μηπως η αναλυση που το εκανες ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την αναλυση του κινητου,τσεκαρε'το.αλλιως ξανα προσπαθησε παλι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts