Jump to content

[Επίσημο] Qtek 2020i

fnwokke
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδή έχω το Ν70 με route66 καμία αίσθηση μπροστά στα pdaphones εάν δεν έχω touch screen δεν λέει για εφαρμογές κλπ κλπ.:offtopic:

Guest lagoudakis
απο χαρτες ναι!!!!μακραν οι καλυτεροι αυτη την στιγμη,σαν προγραμμα ετσι και ετσι,πχ το igo μου αρεσει πιο πολυ(ολο εδω γυριζεις τασο,στον τοπο του εγκληματος)

Route66 από μένα σαν πρόγραμμα μόνο για Αθήνα πάει καλά.Έχει και το υπόλοιπο Αττικής.

Συνιστώ μόνο για τους χάρτες και την ενημέρωση τους το dastinator6 για όλη την Ελλάδα.

Φίλος μου έδωσε το 2020i για να το κάνω να λειτουργήσει με το dest6.

Εβαλα το 6, κάνω pairing με το BT gps αλλά όταν ψάχνω στις ρυθμίσεις του 6 για σύνδεση με το gps, δε συνδέεται με τίποτε, κάνω κάτι λάθος;

τι gps ειναι? εγω δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα !! με το που μπαινεις στο προγραμμα σοθ ζηταει να συνδεθει με το gps και το βρισκει αμεσως !! το εχεις δηλωσει ως αξιοπιστη συσκευη?

το εχω δωσει το κινιτο και δν θυμαμαι ακριβως .Μπες στις ρυθμισεις του bluetooth και βρες το καπου το λεει .

Εχω επαφή με το BT , στο dest6 στις ρυθμίσεις σύνδεσης δεν βρίσκει το gps...όποια θύρα και όποια ταχ δεδομ και να βάλω δεν έχει σύνδεση....

δεν τα ξερω καλα με τα Gps αλλα εχω την εντυπωση οτι ειχα συνδεσει και στο δικο μου 2020ι το συγκεκριμενο μοντελο Gps !!

Γεια σας παιδια, πρόσφατα απόκτησα απτο ebay ενα qtek 2020i με 100 ευρω! Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, αν υπάρχει αναβάθμιση σε WM5 και επίσης αν γίνεται να περαστεί το firmware το ελληνικο απο qtek.gr δεδομένου ότι το πήρα απο αγγλία το 2020i.Σας ευχαριστώ:)

Και το δικο μου απο Αγγλια ηταν. Ελληνικα μπορεις να του βαλεις με το leng . Ελληνικη ρομ δεν ξερω αν περνει !!

• 2 weeks later...

Καλημερα σε ολους !!

Ξερει κανεις αν τo 2020ι ειναι bluetooth 1.1 η 1.2 ??

Στο Νετ αλλα site λενε 1.1 αλλα 1.2 ΧΑΟΣ !!! :cry:

Σκοπευω να αγορασω αμεσα λογο του καινουργιου ΚΟΚ το Bluetooh Car Kit της Nokia CK 15W που ειναι bluetooth 1.2

Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευών ?

Ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας παιδιά, τελικά κατέβασα απο το site qtek.gr ένα upgrade που είχε για το 2020i, δοκίμασα να το τρέξω και επειδή έδειχνε να το αναγνωρίζει κανονικά, πάτησα ΟΚ για αναβάθμιση και τελικά μου το κατέστρεψε και δεν ανοίγει:( . μόλις πατάω το ΟΝ γράφει SERIAL και μόλις το βάζω επάνω στη βάση γράφει USB. Λογικά χρειάζεται να περαστεί η σωστη ROM, αλλά δεν ξέρω πια είναι και από που να την βρω. Pls όποιος ξέρει ας με βοηθήσει , είναι επείγον! Σας ευχαριστώ!!!:)

http://www.qtek.gr/forum/index.php αν ειναι ελληνικο κανε εγγραφη και περασε την,ρε παιδια μην περνατε οτι βρισκετε μπροστα σας

Δυστυχώς δεν είναι ελληνικό:( Το πήρα απο ebay , ήρθε από Αγγλία! Οπότε λογικά πρέπει να περαστεί UK ROM? Υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο??:(

Guest lagoudakis
η μονη σου ελπιδα ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/index.php αφου κανεις εγγραφη,στο κουτι δεν γραφει τιποτα που μπορει να σου δωσει λυση;παροχος;κατι τι αλλο;

η μονη σου ελπιδα ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/index.php αφου κανεις εγγραφη,στο κουτι δεν γραφει τιποτα που μπορει να σου δωσει λυση;παροχος;κατι τι αλλο;

Thanks,αλλα επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά τι συμβαίνει με τις ονομασίες, αν περασω αυτή τη ROM θα δουλέψει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=306600 Πρέπει αναγκαστικά να περαστεί η ROM απο την χώρα που προέρχεται? Δεν γίνεται με κάποιο hack να περαστεί η Ελληνική?:worry: το κουτί απέξω έγραφε σκέτο qtek 2020i σε μαυρο φόντο ,κανένα σημα παρόχου η κάτι αλλο....:(