exoristos Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 υπάρχει τρόπος να σβήσουν τα led πάνω δεξιά και αριστερά της συσκευής διότι την νύχτα είναι σαν φάρος :) KALOOOOOOOOOOOO !!!!! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΥΞΙΔΑ :lol: META APO ΛΙΓΟ ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ki allo tha pereis vre? sullogh tha ta kaneis? kai to 2020i einai arketa megalo opos kai to 9000 kalo einai na exeis ena megalo aki ena pio mikro !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 KALOOOOOOOOOOOO !!!!! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΥΞΙΔΑ :lol: META APO ΛΙΓΟ ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ καλά μήπως το αριστερό ήταν το BT που είχα ξεχάσει!!:O ki allo tha pereis vre? sullogh tha ta kaneis? kai to 2020i einai arketa megalo opos kai to 9000 kalo einai na exeis ena megalo aki ena pio mikro !! ρε σείς αφήστε τον άνθρωπο να κάνει συλλογή μόνο εγώ θα τα έχω!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 καλά μήπως το αριστερό ήταν το BT που είχα ξεχάσει!!:O ki allo tha pereis vre? sullogh tha ta kaneis? kai to 2020i einai arketa megalo opos kai to 9000 kalo einai na exeis ena megalo aki ena pio mikro !! ρε σείς αφήστε τον άνθρωπο να κάνει συλλογή μόνο εγώ θα τα έχω!!:p xaxa !!:) ego exo ena 2020i kai ena n90 !! den ta les kai mikra !!:) alla fantasou sthn mia tseph to 2020i kai sthn allh to 9000 !!:) pantos to 2020i axizei ta lefta tou !! polu kalh poiothta katasekuhs, polu grigoro kai polu kalh othoni !! sto mono pou xanei kata thn gnomh mou apo ta kainouria einai h elleipsh gps !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 xaxa !!:) ego exo ena 2020i kai ena n90 !! den ta les kai mikra !!:) alla fantasou sthn mia tseph to 2020i kai sthn allh to 9000 !!:) pantos to 2020i axizei ta lefta tou !! polu kalh poiothta katasekuhs, polu grigoro kai polu kalh othoni !! sto mono pou xanei kata thn gnomh mou apo ta kainouria einai h elleipsh gps !! Λοιπόν επειδή έψαχνα πολύ καιρό να πάρω ppc με τηλέφωνο και όλα τα σημερινά μοντέλα που ήθελα λόγο gps και ραδιοφώνου έχουν ακόμη παιδικές ασθένειες + μικρές οθόνες.Βρέθηκε μπροστά μου το 2020i λέω όπα εδώ είσαι ρίξε μια ματιά στο forum και αν λένε καλά λόγια πάρτω και τρέχα.Έτσι και έγινε πριν καν δω την πρώτη απάντηση στο ερώτημα μου πήγα και το αγόρασα. Πρίν σκεφτόμουνα τι το καινούργιο έχουν τα άλλα,το gps,αφού το έχω και δουλεύει μια χαρά στα άλλα τηλέφωνα που έχω (Ν70 Α925),οθονάρα έχει επεξεργαστή γρήγορο έχει τι υπάρχει με 399 ευρώ ΤΙΠΟΤΑ . ένας ακόμη ευτυχής κάτοχος Qtek 2020i α σήμερα ένας φίλος μου πέρασε και το destinator 6 και πάει σφεντόνα ούτε κολύματα ούτε τίποτα.Τώρα ψήνομαι για το route66 αλλά μπερδεύομαι στην διαφορά μεταξύ του cd εγκατάστασης για ppc και του cd upgrade πάλι για ppc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 prosopika exo to destinator !! pisteuo oti einai polu anotero apo to route66 !! eixa to route se ena nokia 7610 pou eixa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 στην today screen εχω μονο το ilauncher 3.0 το οποιο μου το βγαζει πανω πανω υπαρχει κανενας τροπος ωστε να το κατεβασω πιο κατω?πχ να ξεκινα απο την μεση και κατω? εννοω απο τα settings του, γιατι εγω εψαξα και δεν βρηκα τιποτα.... Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 mporeis na to svhseis kai na valeis to spb !!:) h kaluterh lush pou vrhka !! xaxa!!:) Kalo Pasxa se olous !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Καλημέρα αυτό βγαίνει όταν πάω να το συγχρονίσω cannot start microsoft outlook,outlook requires.Microsoft,outlook express 4.01 or greater.You can install outlook express by running IE5 setup.exe from the IE5 folder located on your cd or throught the windows update web list. έχω internet explorer 7 και office 2000 πρέπει να διορθόσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ap oso exo prosexei den sugxronizetai me outlook express alla mono me ton microsoft outlook !! an den ton exeis egkatesthmeno valton kai des !! ki ego to office to 2000 eixa kai mou ekane sugxronismo Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 μπά δέν γίνεται δοκίμασα και με το άλλο μιά από τα ίδια αλλά για πές μου εάν ξέρεις κάτι πώς αφού κάνω αντιγραφή ενός προγράμματος όπως του destinator π.χ από την κάρτα στην today για να το πατάω αμέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 prepei na valeis to spb me to opoio mporeis na valeis osa eikonidia thes dthn epifaneia !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 το έβαλα μαζί με τον καιρό ωραίο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 vale ton kairo sto manual gia na mhn mpainei meso gprs kai psaxnei !!:) na ananeonetai mono otan to vazeis sthn vash tou !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ;) ok μπήκα και στο ipmart και κατέβασα και το dest6 έτσι για να υπάρχει:lol: βάλε και το metro αλήθεια υπάρχει κάτι σε sloved? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 uparxei ena lingvosoft dictionary agglo-ellhniko !! vale kai to tcpmp kai des pos paizei video !!:) einai apisteuto !! paizei video apsoga !! ego exo fortosei oloklhres tainies mesa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 πάει και αυτό.:p καλή Ανάσταση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 oraia !!:) apekshse zoh to forum !!:) Kalh Anastash !!:) oti allo programma psaxneis steile edo kai olo kai kapoios tha sou apanthsei !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Χρόνια πολλά σε όλους. Οποιος έχει την καλοσύνη θα μπορούσε να μου προτείνει προγράμματα που θα μπορούσα να φορτώσω το 2020i. Ευχαριστώ και καλή ανάσταση σε όλους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Γεια χαρά και σε σένα :) εγώ παίρνω σκόρπιες λέξεις για προγράμματα της βάζω στο google και 99% βρήσκω αυτό που θέλω.Έτσι έχω να σου προτείνω αυτά που μου είπαν λίγο ποιό πίσο όπως destinator6 το βρήκα στο ipmart και μετά ψάξε spb όταν μπείς στο site θα καταλάβεις τι θα σου αρέσει όπως today,wather κλπ κλπ εγώ έβαλα και το metro το οποίο είναι δωρεάν και έχει όλα τα metro του κόσμου.Τέλος έβαλα το slovoed.Φόρουμ πού έχει για μένα ωραία themes είναι το MoDaCo απλά βάλε την αναζήτηση μπρός.Μην ξεχνάς ότι έχει ειδικό θέμα για application εδώ. Καλή Ανάσταση :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Γεια χαρά και σε σένα :) εγώ παίρνω σκόρπιες λέξεις για προγράμματα της βάζω στο google και 99% βρήσκω αυτό που θέλω.Έτσι έχω να σου προτείνω αυτά που μου είπαν λίγο ποιό πίσο όπως destinator6 το βρήκα στο ipmart και μετά ψάξε spb όταν μπείς στο site θα καταλάβεις τι θα σου αρέσει όπως today,wather κλπ κλπ εγώ έβαλα και το metro το οποίο είναι δωρεάν και έχει όλα τα metro του κόσμου.Τέλος έβαλα το slovoed.Φόρουμ πού έχει για μένα ωραία themes είναι το MoDaCo απλά βάλε την αναζήτηση μπρός.Μην ξεχνάς ότι έχει ειδικό θέμα για application εδώ. Καλή Ανάσταση :food: Σε ευχαριστώ πολύ και καλή ανάσταση και σε εσένα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 καλημερα και χρονια πολλα το slovoed ειναι κακιστο μπροστα στην σειρα LingvoSoft Talking Dictionary που ειναι πολυ καλυτερη. απαραιτητα προγραμματα ειναι για μενα 1.το AE button plus το οποιο το εγκαθιστας στην κυρια μνημη και μπορεις να ορισεις στα hardware κουμπια σου μεχρι 4 λειτουργιες στο καθενα,εχει πολυ βολικες δικες του λειτουργιες οπως τασκ μανατζερ και το display on/off που το χρησιμοποιω συνεχως 2.dinasoft memaid για clean up και αλλα 3.το spb backup, απλα το καλυτερο προγραμμα για backup με διαφορα 4.ilauncher 3 και οχι spb pocket plus.....τασο! :D προσωπικα το θεωρω πολυ καλυτερο 5.ptravelalarm το κορυφαιο ξυπνητηρι 6.resco explorer 7.resco photo viewer 8.tcp player παιζει τα παντα 9.gs player πολυ ευκολαχρηστος, νομιζω εχει και sleep mode 10.egress πολυ καλος rss reader απλα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ στην εγκατασταση του, διαβαστε προηγουμενα ποστς 11.teksoft speakerphone, ανοιχτη ακροαση, απενεργοποιηστε το today plugin του γιατι δεν χρειαζεται και κολλαει και το ππσ 12.vito audio notes με διαφορα το καλυτερο για ηχογραφηση, το χρησιμοποιω κατα κορον και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο 13.spb weather με template του meteo.gr που το εχουν φτιαξει εδω μεσα 14.isilo and isilo X ebook reader και ebook maker παρα πολυ χρησιμο δειτε προηγουμενα ποστς 15.power finance 16.SOTIPocketController για να βλεπετε το ππσ σας και να το χειριζεστε μεσω του υπολογιστη, με εχει βολεψει αφανταστα 17.Jeyo Mobile Companion για να γραφετε σμσ απο το πσ σας καθως κρατα και backup 18.spb mobile dvd για να συμπιεζεις τα βιντεακια σου πριν τα βαλεις στο ππσ σου,πολυ καλο! 19.photo contacts pro αν θελετε προγραμμα για φωτο στις επαφες καθως και ξεχωριστο ηχο κλησης για καθε επαφη, εχει και profiles απο τα παραπανω το 2,9,14.15 παιζουν και χωρις εγκατασταση οπως και το λεξικο που προτεινω παραπανω δηλαδητα εγκαθιστω αρχικα και μετα κανω αντιγραφη τον φακελο εγκαταστασης οπου θελω, μετα απεγκατασταση και το δουλευω απευθειας απο τον φακελο αντιγραφης) αυτα μετα απο πολυ καιρο εχουν αποδειχθει απαραιτητα για μενα δειτε τα και τα ξαναλεμε χριστος ανεστη!:) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 βρήκα υλικό για ψάξιμο :) Αληθώς Ανέστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 aaaaa ti uliko !! gia pes kai se mas !!:) ego den exo para polla programmata mesa sto kinito !! tora teleutaia arxisa na pernao games mesa !! oxi oti ta paizo alla etsi gia na vriskontai !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 http://www.freewareppc.com/database/pimbackup.shtml αψογο και δωρεαν! backup sms, speed dials, call logs κτλ το δοκιμασα στην πραξη μετα απο hard reset και δουλεψαν τα παντα σωστα;) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts