Jump to content

[Επίσημο] Qtek 2020i

fnwokke
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
xaxaxaxa!!:) h omada mallon exei mikrunei polu !! gmt exo valei ta vista sto pc kai den pernoun to activesync kai etsi den mporo na ananeoso ton kairo sto kinito !!:) xerete kamia allh lush?
να βαλεις xp:D vista μετα το καλοκαιρι που θα εχουν στρωσει καπως;)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα

Έχω βρεί καινούργιο το 2020ι στα 400ευρώ αξίζει;

υπέρ για μένα η μεγάλη οθόνη και ο γρήγορος επεξεργαστής

κατά το 2003 βέβαια λογικά θα μπαίνει και το 2005/6 αύριο μεθαύριο.

κανά σχόλιο.

thanks

Υ.Γ.τα sVISTA γι'αυτό τα έβγαλα

axizeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!:) einai para para polu grigoro kai polu kalo poiotika !! oso gia ta win parolo pou den exoun vgei akoma 05/06 gia to 2020i uparxoun para para polla progs gia ta 03 pou exei pano !!

νομιζω πως πολλα παιδια εδω μεσα το ειχαν με περασμενα τα wm5τελος παντων αξιζει φιλε και το εχω μετανιωσει που το εδωσα.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Kαλησπέρα

Έχω βρεί καινούργιο το 2020ι στα 400ευρώ αξίζει;

υπέρ για μένα η μεγάλη οθόνη και ο γρήγορος επεξεργαστής

κατά το 2003 βέβαια λογικά θα μπαίνει και το 2005/6 αύριο μεθαύριο.

κανά σχόλιο.

thanks

Υ.Γ.τα sVISTA γι'αυτό τα έβγαλα

san polla soy zitane 400euro

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Ευχαριστώ όλους για την άμεση πληροφόρηση και είμαι πλέον ένας ευτυχής κάτοχος του 2020i.

Το πήρα από το carrefoure ήταν το τελευταίο και πρόλαβα διότι από ότι είδα σε μια αναζήτηση στο google υπάρχει μόνο στην Γερμανία στα 735euro.

Βλακεία πρώτη έβαλα την μπαταρία και κατευθείαν στην μπρίζα για φόρτηση,αλλά άρχισε αμέσως η διαδικασία φόρτωσης του προγράμματος,έπρεπε να φορτήσω την μπαταρία στην βάση;

Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα! Καινούργιος κάτοχος 2020i και σίγουρα θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Με πείσατε με όλα αυτά που γράφεται και ψάχνοντας πήρα και εγώ ένα.Ερώτηση, τελικά παίρνει τα wm5;

Ευχαριστώ:)

Ευχαριστώ όλους για την άμεση πληροφόρηση και είμαι πλέον ένας ευτυχής κάτοχος του 2020i.

Το πήρα από το carrefoure ήταν το τελευταίο και πρόλαβα διότι από ότι είδα σε μια αναζήτηση στο google υπάρχει μόνο στην Γερμανία στα 735euro.

Βλακεία πρώτη έβαλα την μπαταρία και κατευθείαν στην μπρίζα για φόρτηση,αλλά άρχισε αμέσως η διαδικασία φόρτωσης του προγράμματος,έπρεπε να φορτήσω την μπαταρία στην βάση;

καταρχην καλοριζικο, και welcome to club!

το σιγουρο ειναι οτι εκανες μια καλη επιλογη, το ππσ σου ειναι ηδη δουλεμενο και αξιοπιστο οποτε δεν εχεις και τιποτα να φοβασαι.

τωρα για αυτο που ρωτας το ιδιο πραγμα ειναι μην ανησυχεις, αστο στην πριζα να φορτισει και να φορτωσει τα βασικα προγραμματα μετα θα κανει ρεσταρτ (μπορει να χρειαστει να κανει μονο του ρεσταρτ 2 φορες) , μετα απλα πατα το power για να σβησει η οθονη για να μην τραβαει ρευμα και εισαι οκ

τωρα για ποσο χρειαζεται να φορτισει εγω ακολουθω μια διαδικασια που καπου διαβασα και λεει την πρωτη φορα 16 ωρες την δευτερη 8 την τριτη 4 και μετα κανονικα. για να στρωσει η μπαταρια και να αποδοσει τα μεγιστα θα χρειαστει βεβαια περισσοτερο χρονο.

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα! Καινούργιος κάτοχος 2020i και σίγουρα θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Με πείσατε με όλα αυτά που γράφεται και ψάχνοντας πήρα και εγώ ένα.Ερώτηση, τελικά παίρνει τα wm5;

Ευχαριστώ:)

καλως ηρθες και εσυ στο club!

οσον αφορα τα 2005 απο οτι ξερω δεν παιζει κατι για το ππσ μας, κατι βεβαια ειχα ακουσει παλαιοτερα αλλα ηταν μαλλον φημες.

η αληθεια ειναι οτι δεν με απασχολει γιατι μαλλον περισσοτερες εφαρμογες θα βρεις για 2003 παρα για 2005 συσκευες,

τωρα δεν νομιζω να σου προσφερε και κατι ιδιαιτερο τα 2005,εκτος αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου, χωρια οτι νομιζω οτι δεν μπορεις να πειραξεις την μνημη manual οπως μπορεις να κανεις στα 2003

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχην καλοριζικο, και welcome to club!

το σιγουρο ειναι οτι εκανες μια καλη επιλογη, το ππσ σου ειναι ηδη δουλεμενο και αξιοπιστο οποτε δεν εχεις και τιποτα να φοβασαι.

τωρα για αυτο που ρωτας το ιδιο πραγμα ειναι μην ανησυχεις, αστο στην πριζα να φορτισει και να φορτωσει τα βασικα προγραμματα μετα θα κανει ρεσταρτ (μπορει να χρειαστει να κανει μονο του ρεσταρτ 2 φορες) , μετα απλα πατα το power για να σβησει η οθονη για να μην τραβαει ρευμα και εισαι οκ

τωρα για ποσο χρειαζεται να φορτισει εγω ακολουθω μια διαδικασια που καπου διαβασα και λεει την πρωτη φορα 16 ωρες την δευτερη 8 την τριτη 4 και μετα κανονικα. για να στρωσει η μπαταρια και να αποδοσει τα μεγιστα θα χρειαστει βεβαια περισσοτερο χρονο.

Ευχαριστώ

Η εσωτερική μπαταρία για την οποία έχει ξανα γίνει λόγος πόσο χρειάζεται για να γεμίσει και το κλείσιμο τελείως του τηλεφώνου πως επιτυνχάνετε.

thanks again

αγόρασα SD card 1GB High-Speed της Transcend ,μέχρι 1GB καλά είναι έτσι;γιατί φοβήθικα να πάρω 2GB ακόμη δέν την έχω βάλει εάν είναι να πάρω την 2GB

Guest lagoudakis
καλημέρα

την εφεδρική διότι δείχνει τελείως άδεια

λογικα αφου κανεις την φορτιση θα ειναι οκ και η κανονικη και η εφεδρικη

Λοιπόν οι μπαταρίες δείχνουν και οι δύο 100%.

Απορία η μπάρα της κύριας είναι 80% πράσινη και από 10% κίτρινη,κόκκινη.Η εφεδρική είναι 80% πράσινη και 20% κόκκινη.Αυτό είναι απλά ένα παραστατικό,μια σχηματική άποψη,η θα πρέπει και οι δύο μπάρες να είναι πράσινες;

Υ.Γ. ActiveSync να κατεβάσω το ποιό τελευταίο; διότι το είχα κατεβάσει για το mpx200 που έχω και παρουσίασε προβλήματα στην έναρξη του υπολογιστή και αναγκάστικα να το βγάλω,έτυχε σε κανένα.Ο υπολογιστής έχει xp sp2 κανονικά με όλα τα update.

α και κάτι ακόμη πώς ρυθμίζω να πάνε τα αρχεία εικόνας και ήχου απευθείας στην κάρτα γιατί τώρα πάνε στο my documents και τα κάνω μεταφορά.

:respect:

ελα πατριωτη πειραιωτη

σωστα σου δειχνει η μπαταρια

αν θες πιο εξελιγμένη κατάσταση πρεπει να βαλεις κάποιο ειδικό μετροπρόγραμμα.

επισης καλο ειναι εαν ειανι δυνατον η πληρη φόρτηση εκφόρτιση

ειναι το ποιο αδυναμο σημείο ολων των ppc και γενικωτερα των ηλεκτρονικών

active me 4.2 or 4.5

me to explore apo to activesync

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

ευχαριστώ και σένα πατριώτη:)

Τελικά κατάλαβα ότι το μοντέλο αυτό περνάει την δεύτερη νιότη του μετά τα λογιών λογιών ppc που βγήκαν στην αγορά,και για να εξηγηθώ καλά τα όλα μαζί αλλά,στο ένα το gps δέν βρήσκει σήμα,το άλλο έχει μικρή οθόνη,το παρ'άλλο έχει μικρό επεξεργαστή.:p

εγω παλι εχω βρει την εκδοση 3.8 του active synch ως την πιο απροβληματιστη και αυτην δουλευω.

καρτα βαλτε αφοβα, σηκωνει βαρη! τουλαχιστον με την transcend 150x 4 giga που ειναι δοκιμασμενη σε μενα :D

τωρα για τον φιλτατο Ιωαννη που εχει φαγωθει με τα βιντεακια μου ναι κατι εχω.......για κυνηγι:hunter: :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει τρόπος να σβήσουν τα led πάνω δεξιά και αριστερά της συσκευής διότι την νύχτα είναι σαν φάρος :)

καλως ηρθες και εσυ στο club!

οσον αφορα τα 2005 απο οτι ξερω δεν παιζει κατι για το ππσ μας, κατι βεβαια ειχα ακουσει παλαιοτερα αλλα ηταν μαλλον φημες.

η αληθεια ειναι οτι δεν με απασχολει γιατι μαλλον περισσοτερες εφαρμογες θα βρεις για 2003 παρα για 2005 συσκευες,

τωρα δεν νομιζω να σου προσφερε και κατι ιδιαιτερο τα 2005,εκτος αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου, χωρια οτι νομιζω οτι δεν μπορεις να πειραξεις την μνημη manual οπως μπορεις να κανεις στα 2003

Ευχαριστώ για την απάντηση σου και καλή μας συνέχεια!:)