Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 προσωπικα τα πιο ποιοτικα μηχανακια που ειχα και συνεχιζω να εχω ειναι το 2020ι και s100,τωρα για το 9000-TyTN-3300 δεν ξερω γιατι τα εχω στην κατοχη μου απο 3 μηνες εως και μια βδομαδα το τελευταιο,αλλα δεν τα βλεπω ιδια με τα 2 πρωτα που ανεφερα,μιλαω για ποιοτητα και οχι για τεχνικα χαρακτηριστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 To exw me 4gb karta, alla ginetai na to kanwna to briskei o ipologistis san mass storage device,i removable disk? Giati me ton allo tropo argei poli na balei dedomena mesa. επιτελους αλλος ενας που εχει 4 giga καρτα!:p μπορεις μεσω hardware οπως λεει και ο τασος παραπανω, με card reader δηλαδη απλα φροντισε να υποστηριζει 4 giga καρτα αλλιως δεν θα την βλεπει μπορεις ακομα μεσω software της Softic το Card Export ΤΑΣΟ κρατα γερα στις επιθεσεις των Eτενακιδων!:lol: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 προσωπικα τα πιο ποιοτικα μηχανακια που ειχα και συνεχιζω να εχω ειναι το 2020ι και s100,τωρα για το 9000-TyTN-3300 δεν ξερω γιατι τα εχω στην κατοχη μου απο 3 μηνες εως και μια βδομαδα το τελευταιο,αλλα δεν τα βλεπω ιδια με τα 2 πρωτα που ανεφερα,μιλαω για ποιοτητα και οχι για τεχνικα χαρακτηριστικα Ετσι όπως τα λες, δυστυχώς η ποιότητα κατασκευής έκανε βουτιά προς τα κάτω. Ελπίζω να μη μας οδηγήσουν όλοι οι κατασκευαστές μαζί σε μηχανάκια μιάς χρήσης όπως κάτι κινητά που είναι γιά ένα χρόνο με το ζόρι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 δυστυχως πανο ετσι ειναι,και η εξηγηση ειναι το θεμα του κοστους φυσικα,γιατι το αλουμινιο που εχουν τα s100-2020 δεν εχει σχεση με την πλαστικουρα που βγαινουν ΟΛΑ τα τελευταια μοντελα,αλλο κοστος εχει 1 κιλο αλουμινιο και αλλο 1 κιλο πλαστικο,ετσι ειναι,μας αρεσει δεν μας αρεσει!!!,τουλαχιστον στον τιτανα μου βλεπω και λιγο αλουμινιο γυρω απο την οθονη και μου φευγει καπως ο καυμος:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 kai sto m600 me eixe xenarosei teleios auto to mauro plastiko pou eixe guro guro !! eilikrina skeftomoun an to doso gia ena s100 parolo pou to s100 den eixe wi-fi !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 me to card reader ginetai, apla ithela na dw an iparxei tpt gia na kanw mass storage device. Kollisate kanan virus pou kanei uninstall ti karta ixou, dld kollae ta panta se multimedia playback, k na sas xalase k to Wifi? Edw k 2 meres einai nekro, kathws k i adsl sindesi... otan kanw reinstall ti karta ixou, ola epanerxontai ektos apo to wifi pou kapou taksideuei fainetai sti xwra twn xamenwn antikeimenwn.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 sto pc ennow oxi sto 2020i, alla tautoxrona exasa k to wifi :( mallon tha format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 kalo format!!:) xexex!!:) dokikmase prota kanena kalo antivirus !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 EBALA SD STA 150X CORSAIR STA 2 GB EIDA TELIKA DIAFORA APO THN 120X POY EIXA Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 leo ki ego na paro mia karta !! na paro sta 150x? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 leo ki ego na paro mia karta !! na paro sta 150x? nai 8a deis megali diafora h 150x grafei 17.5 mb /sec peripoy h 133x 15,5 h 120x me 12 kai h 60x 7 mb/sec ean 8es soy dino thn dikiamoy 120x se exeytelistikh timh :X Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 nai 8a deis megali diafora h 150x grafei 17.5 mb /sec peripoy h 133x 15,5 h 120x me 12 kai h 60x 7 mb/sec ean 8es soy dino thn dikiamoy 120x se exeytelistikh timh :X Παιδιά να κάνω μιά χαζή ερώτηση ? Οι κάρτες υποστηρίζουν αυτές τις ταχύτητες, τα PDA μπορούν να τις εκμεταλευτούν ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά να κάνω μιά χαζή ερώτηση ? Οι κάρτες υποστηρίζουν αυτές τις ταχύτητες, τα PDA μπορούν να τις εκμεταλευτούν ? :rolleyes: oi times einai apolytes se benchmarks fenete h diafora alla kai stin praxi se megala arxeia mp3 avi Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 oi times einai apolytes se benchmarks fenete h diafora alla kai stin praxi se megala arxeia mp3 avi axa!!:) ego tha protimhso auth me thn mikroterh taxuthta !! einai pio fthnh !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 axa!!:) ego tha protimhso auth me thn mikroterh taxuthta !! einai pio fthnh !!:) ego pali exo megali kai grigori ean esena se exypireti mikrh kai argi pao paso :lol: :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ego pali exo megali kai grigori ean esena se exypireti mikrh kai argi pao paso :lol: :lol: Εγώ πάλι νομίζω καλύτερα μεγάλη και αργή. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ego pali exo megali kai grigori ean esena se exypireti mikrh kai argi pao paso :lol: :lol: protimo megalh kai fthnh ego !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εγώ πάλι νομίζω καλύτερα μεγάλη και αργή. :p einai kai ayto mia apospi:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 einai kai ayto mia apospi:lol: για μνήμες μιλάμε !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 για μνήμες μιλάμε !!:) kai ego gia mnimes milao ( laoi poy den exoyn mnhmh den exoyn mellon):lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εγώ πάλι νομίζω καλύτερα μεγάλη και αργή. :p...και σκληρη:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 eeeeee ntroph !!:) ego telika phra mia 133x !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 uparxei kanena p2p programma gia to 2020i? gia na kano download? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παιδες εχω προβλημα...θελω να μου πειτε πως μπορω να ανιστοιχισω εναν ηχο οταν ερχεται εισερχομενο μηνυμα!!!Προσπαθησα μεσω program files κτλ κτλ αλλα τιποτα...αν γινεται μπορειτε να μου πειτε τα βηματα???Σε ποιον φακελο πρεπει να αφησουμε τον ηχο??? Ευχαριστω...:D Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Παιδες εχω προβλημα...θελω να μου πειτε πως μπορω να ανιστοιχισω εναν ηχο οταν ερχεται εισερχομενο μηνυμα!!!Προσπαθησα μεσω program files κτλ κτλ αλλα τιποτα...αν γινεται μπορειτε να μου πειτε τα βηματα???Σε ποιον φακελο πρεπει να αφησουμε τον ηχο??? Ευχαριστω...:D χωρις εξτρα προγραμμα δεν γινεται αυτο που θες το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αντιστοιχισεις εναν μονο ηχο για ολα τα μηνυματα, ο ηχος αυτος πρεπει να ειναι wav και τον ριχνεις χυμα μεσα στον φακελο των windows, μετα πας εναρξη-ρυθμισεις-ηχοι και ειδοποιησεις-ειδοποιησεις , επιλεγεις νεο σμσ και αντιστοιχιζεις τον ηχο τωρα αν θες εξτρα προγραμμα κοιτα για το ringo οπου μπορεις να βαλεις οτι ηχο μηνυματος θελεις (wav mp3) για καθε μια επαφη ξεχωριστα Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts