exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 αυτο της εφημεριδας ειναι με κουπονια τελικα οποτε δεν ρωτησα για λεπτομερειες θα καταληξω μαλλον σε αυτο του θαναση, δοκιμασμενο σε ολα τα μηκη και πλατη της γης στην κυριολεξια! εγω παντως θα το παρω ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ Kai εαν ειναι καλο το κραταω εαν ειναι μαπα 8α το πολυλησω στον στον τασο φυσικα Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 δωστου το 150Ε αλλα μην του πεις οτι στο ειπα εγω,και μισα-μισα τα χρηματα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 δωστου το 150Ε αλλα μην του πεις οτι στο ειπα εγω,και μισα-μισα τα χρηματα οκ; μου ειπε ο σπυροσ οτι ειναι με κουπονια οποτε αν8ρακας ο θησαυρος Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 me kouponia????????? aaaaa vlakia !! kai giati kanei 9.90 h efhmerida? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 me kouponia????????? aaaaa vlakia !! kai giati kanei 9.90 h efhmerida? se sena tin xreonoyne toso tin efhmerida :lol: ego diabazo efhmerida toixoy - san kinexos poy eimai -:) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 xexe!!:) apo programmata gps pio einai to kalutero ? to destinator? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 xexe!!:) apo programmata gps pio einai to kalutero ? to destinator? ναι destinator 6 + χαρτες της NGI (ελληνικη εταιρεια που εχει χαρτογραφησει ολη την ελλαδα και συνεργαζεται με destinator) ειναι ο πιο αξιοπιστος συνδυασμος για να μην χανεσαι τασο!:p Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 exei kai nhsia? ton exo to xarth kai to destintor apla den ta perasa akoma sto kinito !! exei px kai thn rodo? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ναι εχει νησια,εχουν το 90% της ελλαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 oraiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 oraiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!:) to destinator exei rodo poli den xero ean exei olo to nisi na pas na kanis tama sthn panagia thn tsampika min xasis thn derm 8hkh soy:ninja: giati yparxoyn polloi kindynoi :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 xexe!!:) hdh xero enan kindino pou paramoneuei !! exoristos eini to nick tou !!:) den xero an ton exeis akousta :lol: :lol: Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 μου αρεσει που το φορουμ του 2020i ειναι οικογενειακο πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 nai mono emeis oi tessereis grafoume !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 nai mono emeis oi tessereis grafoume !!:)και παλι καλα να λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 alla as poume kai tpt sxetiko me to 2020i !! eseis ton epexergasth ton exete se turbo mode? exei megalh diafora sthn taxuthta? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ναι ετσι τον εχω εγω προσωπικα,τρομερη διαφορα δεν θα δεις,κατι ελαχιστο ναι,ειδικα στο destinator εχω δει εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ok loipon perimeno kapoios na mou steilei to gia na kano to 2020i web kamera !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ναι ετσι τον εχω εγω προσωπικα,τρομερη διαφορα δεν θα δεις,κατι ελαχιστο ναι,ειδικα στο destinator εχω δει εγω και εγω σε turbo αλλα καταναλώνει μπαταρια - το αλλαζω αναλογως των περιστασεων Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 το κακο με μενα ειναι οτι ηλικιας ξεχναω να το αλλαξω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 xexe!!:) ego den to exo valei pote sto turbo !!mia xara mou fenetai ki esti !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 xexe!!:) ego den to exo valei pote sto turbo !!mia xara mou fenetai ki esti !! mia dokimh 8a se peisei:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 sosto!!!;) oraia shmera pou thelo na teleioso thn mpataria tha to valo se turbo mode !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ανθρακας ο θησαυρος Me ta gps ΑΠΟ ΤΟ BHMA 413 εuro στοιχιζει με τα κουπονια με 100 παιρνεις φανταστικό gps χωρις κεραια Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 me 413 euro perneis pda me gps ensomatomeno kai to destinator doro !!:) mporei kai me pio liga Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts