tasosvel Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 doste mou ligo ta fota sas !! exo ena provlima !!polles fores eno anoigo ta sms menei to fakelaki pou deixnei oti exo sms pano kai prepei na to xananoixo kai meta na tpathso kleisimo !! episis xtes arxise kai mou estelne dipla sms!! kamia idea!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Καλημερα παιδες!!! Λοιπον εχω ενα ''προβλημα''... Ενω εχω εγκαταστησει το InterKey που το εχω κατεβασει απο το myphone εχει ληξει το prog και δεν μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο!!! Βοηθηστε με αν εχετε καποιο free που δεν θα ληξει μετα απο 30 days trial!!!:( Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Καλημερα παιδες!!! Λοιπον εχω ενα ''προβλημα''... Ενω εχω εγκαταστησει το InterKey που το εχω κατεβασει απο το myphone εχει ληξει το prog και δεν μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο!!! Βοηθηστε με αν εχετε καποιο free που δεν θα ληξει μετα απο 30 days trial!!!:(εχω ενα τις paragon για δωσε μαιλ να το δοκιμασεις μηπως κανεις δουλεια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 mhpos sas vrisketai kanena thema xristougenniatiko !!? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 χτες οπωσ και καθε μερα το ηταν φορτισμενο full 100% το πρωι που το ειδα ειχε βγαλει warnigs με βατταρια στο 6% και δεν εβλεπε sd χωρις στο μεσοδιαστημα να το εχω χρησιμοποιησει καθολου:mad: σας εχει συμβει ???? τωρα που το εβαλα στο ρευμα εφτασε αισιως στο 16% κια παιζει κανονικα Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 den einai kai polu normal !! emena olo to vradu anoixto peftei apo ta 100% sto 90% isos kai pio ligo !!:) mallon h mpataria sou arxizei na argo pethenei!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 po ekana mia vlakia xtes kai ekana format to kinito !! tora mou vgazei agglika pali epeidh den einai ellhniko !! pos tou xanavazo ellhnika ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα αν ειναι δυνατόν να μου λυσετε ενα προβλημα.Θελω να μου πειτε πως συγχρονίζω τα public folders του MS Outlook με το PPC.Το εχω προσπαθησει παρα πολυ αλλα τιποτα.(Μεσα στο public folders εχω καποιες επαφες διαφορετικές απο αυτες που ειναι στην περιοχη contacts).Γενικα θελω να περάσω οτι εχει και δεν εχει ενα Οutlook.Ακομα και Attachments.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 re paidia xerete an uparxei programma pou trexei divx sto 2020i ? ta avi ta trexei alla den exoun upotitlous !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Δυστυχως παιδια θα πρεπει να αποχωρηστω για λιγο την συσκευη μου.Δεν ξερω πως και γιατι αλλα απο την μια στιγμη στην αλλη σημερα το βραδυ σταματησε να αποκρινεται η οθονη , βασικα οπου και να ασκησω πιεση στην οθονη την αναγνωριζει στην ακρη δεξια ομως... Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο γιατι μπορει να ειναι εντος εγγησης αλλα δυστυχως μεχρι τωρα μονο ασχημα πραγματα ακουω για το service της ACE-Hellas. Τωρα κανω την προσευχη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Δυστυχως παιδια θα πρεπει να αποχωρηστω για λιγο την συσκευη μου.Δεν ξερω πως και γιατι αλλα απο την μια στιγμη στην αλλη σημερα το βραδυ σταματησε να αποκρινεται η οθονη , βασικα οπου και να ασκησω πιεση στην οθονη την αναγνωριζει στην ακρη δεξια ομως... Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο γιατι μπορει να ειναι εντος εγγησης αλλα δυστυχως μεχρι τωρα μονο ασχημα πραγματα ακουω για το service της ACE-Hellas. Τωρα κανω την προσευχη μου.... καλημερα χρονια πολλα σε ολουσ με υγεια εκανες hard reset? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω ένα 2020i και προσπαθώ να κάνω το εξής: Έχω μια sim της Voda με την οποιά συνδέομαι κανονικά στο Internet. Υπάρχει τρόπος να συνδεθώ (αφού θα έχω συνδεθεί στο Internet) στον Microsoft VPN server της εταιρείας μου; Από laptop με microsoft VPN γίνεται κανονικά. Από το Qtek τώρα του έχω προσθέσει στα VPN servers το Ip του server της εταιρείας αλλά όταν πατάω connect δεν κάνει τίποτα. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά... Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 καλημερα χρονια πολλα σε ολουσ με υγεια εκανες hard reset? Εκανα και εχω κολησει στο σημειο που θελει ευθυγραμμιση η οθονη.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω ένα 2020i και προσπαθώ να κάνω το εξής: Έχω μια sim της Voda με την οποιά συνδέομαι κανονικά στο Internet. Υπάρχει τρόπος να συνδεθώ (αφού θα έχω συνδεθεί στο Internet) στον Microsoft VPN server της εταιρείας μου; Από laptop με microsoft VPN γίνεται κανονικά. Από το Qtek τώρα του έχω προσθέσει στα VPN servers το Ip του server της εταιρείας αλλά όταν πατάω connect δεν κάνει τίποτα. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά... Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο να με βοηθήσει; χρονια πολλα vpn meso voda pas na kanis ? or meso net ? 8es kai certificates Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μέσω net προσπαθώ να συνδεθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μέσω net προσπαθώ να συνδεθώ... net via notebook ? sto notebook soy exis certificates gia na mpaineis sto vpn toy server xreiazese kai gia to ppc certicates Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 net via notebook ? sto notebook soy exis certificates gia na mpaineis sto vpn toy server xreiazese kai gia to ppc certicates Μάλλον δεν στα εξήγησα καλά. Στην εταιρεία μου ένα PC έχει ενεργοποιημένο το RAS της Microsoft και έτσι με το Laptop μου (από το σπίτι) αφού συνδεθώ στο Internet με ADSL έχω φτιάξει μια VPN συνδεσή και συνδέομαι στην εταιρεία. Υποθέτω ότι και το Qtek αφού συνδεθεί με GPRS στο Internet θα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω VPN connection στον server της εταιρείας. Τι ακριβώς εννοείς με τα certificates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μάλλον δεν στα εξήγησα καλά. Στην εταιρεία μου ένα PC έχει ενεργοποιημένο το RAS της Microsoft και έτσι με το Laptop μου (από το σπίτι) αφού συνδεθώ στο Internet με ADSL έχω φτιάξει μια VPN συνδεσή και συνδέομαι στην εταιρεία. Υποθέτω ότι και το Qtek αφού συνδεθεί με GPRS στο Internet θα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω VPN connection στον server της εταιρείας. Τι ακριβώς εννοείς με τα certificates; otan pas sta connections -bazeis ta vpn settings soy bgazei error message ? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 otan pas sta connections -bazeis ta vpn settings soy bgazei error message ? Όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 pios apo edo exei to spb pocket plus na to kanei ena send ? giati eimai rodo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 που ομως τασο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltos01 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 ΡΕ παιδιά έχω κάποια παιχνίδια με επέκταση .Jar. Τα εγκαθιστώ (μέσα απο τον Midlet manager) και δεν τρέχουν. Τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 απλα δεν ειναι για ππσ, ειναι για καποια αλλη πλατφορμα νομιζω για smartphones Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 που ομως τασο; email !!:) an deis to profil mou grafo kai ta duo mail mou !!:) mikro den eiani? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Χρονια Πολλα καταρχην Καλη Χρονια να εχουμε!!! Ας παμε τωρα στο θεμα μας!!! Θελω να βαλω WiFi στο Qtek μου και δεν ξερω τι να παρω...θελω ενα USB-WiFi αλλα δεν ξερω απο μαρκες!!! Πειτε αν ξερετε μαρκες και τιμες...!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts