tasosvel Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 met apo arketh prospathia to eftiaxa kai douleuei san web cam !! einai arketa kalo!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 met apo arketh prospathia to eftiaxa kai douleuei san web cam !! einai arketa kalo!!:) XTES το ειχα βαλει το 2020ι να παιζουν wifi bt h mpataria mesa se 2 h phge 30 apo 100 :( einai logiko ??? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 και μενα το wifi την ξεσκιζει την μπαταρια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 και μενα το wifi την ξεσκιζει την μπαταρια!!!! καλημερα σε ολουσ καλο μηνα εχουν γνωση οι φυλακες εχω μαζιμου μια 9v μπαταρια εχω connector και οταν η βατταρια ειναι πεσμενη μου δινει λιγο ακομη Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 xexe kalo !!:) pantos ki emena me to wi-fi troei arketa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 xexe kalo !!:) pantos ki emena me to wi-fi troei arketa!! poylao gennhtries forites :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 xeirokinites einai ?xexe!! tis gurnas me to xeri gia na doulepsoun? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Παιδες λυστε μου μια απορια...γιατι εχω χαθει!!! Λοιπον το ppc το εχω ''μαμα''...ωραια??? Θελω να βαλω Gps... Θα πρεπει να βαλω κεραια???Η εχει ενσωματωμενη...??? Το ξερω οτι μπορει να ακουστει σαν βλακεια αλλα εχω μπερδευτει πολυ...και απο αποψη κεραιας αλλα και απο αποψη προγραμματος gps!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toufas Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 γεια σας παιδιά, έχω το qtek2020i εδώ και 1 μηνά. από αυτά που έχει από μαμά τα έχω εξαντλήσει... wifι όλα μια χαρά. το μονό που έχω περάσει πάνω είναι το skype... τι άλλο θα μπορούσα να βάλω? themes πως περνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 αυτο εδω παιζει στο δικο μας ππσ? για ριξτε μια ματια στο βιντεο του http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=2672§ion=PPC να και το review http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=2672§ion=PPC Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Παιδες λυστε μου μια απορια...γιατι εχω χαθει!!! Λοιπον το ppc το εχω ''μαμα''...ωραια??? Θελω να βαλω Gps... Θα πρεπει να βαλω κεραια???Η εχει ενσωματωμενη...??? Το ξερω οτι μπορει να ακουστει σαν βλακεια αλλα εχω μπερδευτει πολυ...και απο αποψη κεραιας αλλα και απο αποψη προγραμματος gps!!! den exei keraia pano !!thelei na agoraseis ena bluetooth gps !! kanei guro sta 80-120 euro analoga to montelo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 me 120 pairneis gps bt me δυνατοτητα ληψης χωρις να απιατειται κεραια Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 me 120 pairneis gps bt me δυνατοτητα ληψης χωρις να απιατειται κεραια pantos to destinator einai polu varh programma!! aporo pos to trexoun ta pio arga ppc !! tha prepei na kanei ora na anoixei !!me tous xartes opu mou edoses einai apsogo !!:) exei kai thn rodo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 καλημερα παιδια στον εχω το τελευταιο διαστημα ασθενες εως ανυπαρκτο σημα εχω ΤΙΜ μηπως φταιει η αλουμινενια θήκη ? οι εχοντες αλουμινενια τι λετε ? γιατι εκτος θηκης εχει σημα ασ8ενες δεν φταιει η τοποθεσια γιατι με το s100 στους ιδιου χώρους δεν ειχα ποτε προβλημα ευχαριστω Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ego me thn dermatini pou pantos exo shma pantou !! apla parathro oti genikotera h tim exei pio asthenes shma ap oti otan exo thn vodafone mesa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 καλημερα παιδια στον εχω το τελευταιο διαστημα ασθενες εως ανυπαρκτο σημα εχω ΤΙΜ μηπως φταιει η αλουμινενια θήκη ? οι εχοντες αλουμινενια τι λετε ? γιατι εκτος θηκης εχει σημα ασ8ενες δεν φταιει η τοποθεσια γιατι με το s100 στους ιδιου χώρους δεν ειχα ποτε προβλημα ευχαριστω λοιπον μια απο τα ιδια σε σημειο να αρχιζω να ψαχνομαι:ninja: και εγω τιμ και εγω αλουμινιο, λες???:wacko: για ποσταρετε και οι υπολοιποι, απο σημα τι εχετε εσεις? Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 λοιπον μια απο τα ιδια σε σημειο να αρχιζω να ψαχνομαι:ninja: και εγω τιμ και εγω αλουμινιο, λες???:wacko: για ποσταρετε και οι υπολοιποι, απο σημα τι εχετε εσεις? σπυρο εσυ με επεισες για αλουμινενια και μου την βγαινει και ο τασος παντως εκτος θηκης εχει καλυτερο σημα 8α βαλω την δερματινη παλι και 8α δω Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 αστα Θαναση ευκαιρια ψαχνεις να αλλαξεις την αλουμινενια:p προδοτη:lol: σοβαρα τωρα βλεπω και εγω διαφορα 1 γραμμη ορισμενες φορες οταν το σημα δεν ειναι δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 αστα Θαναση ευκαιρια ψαχνεις να αλλαξεις την αλουμινενια:p προδοτη:lol: σοβαρα τωρα βλεπω και εγω διαφορα 1 γραμμη ορισμενες φορες οταν το σημα δεν ειναι δυνατο. ο τασος μας εβαλε τα γυαλια αλλα εγω και χωρις σημα αλουμινενια θα εχω :cool: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 xaxa!:) ekei me thn alouminenia na meinete xoris shma !!:) ego mia xara shmataki tha exo kai tha perno thlefona !!:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 λοιπον ακουστε προσεκτικα εχω μπροστα μου 2 qtek2020i, και τα δυο με tim, το ενα με αλουμινενια και το αλλο με δερματινη θηκη, λοιπον, κατοπιν εξουθενωτικων τεστ που τα επεβαλα κατεληξα στις εξης βαρυσημαντες διαπιστωσεις: 1. εχουν και τα δυο ακριβως το ιδιο σημα:D :D :D 2. θεωρουνται ως υποπτες και εκ του πονηρου προερχομενες, αντιδρασεις μελων :rolleyes: τα οποια εχει διαπιστωθει οτι επανειλημμενα προσπαθουν να αμαυρωσουν την αδιαμφισβητητη εικονα και ποιοτητα των αλουμινενιων θηκων μας :p 3. ως εκ τουτου προτεινω την συνεχη και διακριτικη παρακολουθηση τους :chair: προκειμενου να διαπιστωθει ο απωτερος σκοπος τους καθως και τα ιδιοτελη κινητρα τους:ninja: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 λοιπον ακουστε προσεκτικα εχω μπροστα μου 2 qtek2020i, και τα δυο με tim, το ενα με αλουμινενια και το αλλο με δερματινη θηκη, λοιπον, κατοπιν εξουθενωτικων τεστ που τα επεβαλα κατεληξα στις εξης βαρυσημαντες διαπιστωσεις: 1. εχουν και τα δυο ακριβως το ιδιο σημα:D :D :D 2. θεωρουνται ως υποπτες και εκ του πονηρου προερχομενες, αντιδρασεις μελων :rolleyes: τα οποια εχει διαπιστωθει οτι επανειλημμενα προσπαθουν να αμαυρωσουν την αδιαμφισβητητη εικονα και ποιοτητα των αλουμινενιων θηκων μας :p 3. ως εκ τουτου προτεινω την συνεχη και διακριτικη παρακολουθηση τους :chair: προκειμενου να διαπιστωθει ο απωτερος σκοπος τους καθως και τα ιδιοτελη κινητρα τους:ninja:[/QU προτείνω να εξωραισμό του ποταπού συντρόφου Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 xhhhmm!!!!! eeeeeeee mou perase mai idea apo to mualo ! mhpos kata tuxh ennohtai emena? !! apla mou perase apo to mualo san idea !! den nomizo etsi e?:ninja: :p xexexexexexexe!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 oοχι βρε επειδη στην "αντιδρασεις μελων " κοιταζω προς τα πανω και επειδη κατα τυχη το προηγουμενο ποστ ειναι το δικο σου? οχι οχι βεβαια!:p :D Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 kala tote !!giati nomiza......!!:) pantos genikotera me thn tim den exei toso kalo shma oso exei me thn vodafone kata thn gnomh mou!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts