exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Και εγω ειμαι μεσα.Αλλα να ξερουμε το μερος...να καταλαβω οτι ειναι 2020i meeting? οκ λεμε για αυτην την κυριακη κατα τισ 17¨00 τοπο ακομη δεν ξερουμε κατι που να βολευει ολους Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 mporoume na vrethoume kai sto suntagma stis kafeteries sthn plateia pou exei kai wi-fi !!:) ki ena megalo mpravoooooooooooo ston DYNAMIC_125 me thn dermatinh thiki tou !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Παιδια και εγω δερματινη θηκη εχω, 2 μαλιστα.Πειραζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Παιδια και εγω δερματινη θηκη εχω, 2 μαλιστα.Πειραζει??? δεν πειραζει θα κανεις παρεα του τασου :lol: να μην καθετε μονος του σε υπολογιζουμε και σενα leolipopνα βρουμε χρυση τομη για την συναντηση Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ συμφωνησαν γαι κυριακη κατα τισ 17¨00 οι παρακατω 71spyros Leolipop KostasNK tasosvel lagoudakis exoristos πιθανοι τοποι καλλιθεα (πλ κυπρου αν 8υμαμε εχει πολλα καφε ) - συνταγμα ( πλ συνταγματος) Πειραιας ψηφιστε!! Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 τελεια!!!γουσταρω 2020ι meeting,προσωπικα με βολευει καλλιθεα-συνταγμα.αλλα το θεμα ειναι τι βολευει και τα αλλα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 τελεια!!!γουσταρω 2020ι meeting,προσωπικα με βολευει καλλιθεα-συνταγμα.αλλα το θεμα ειναι τι βολευει και τα αλλα παιδια το σωστο ειναι 2020ι meeting with aluminium cases guest stars with leather cases Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 μην τους πειραζεις τους φουκαραδες με τις δερματινες:D :p :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 μην τους πειραζεις τους φουκαραδες με τις δερματινες:D :p :p :D και γω φουκαρας ειμαι μεχρι να την παραλαβω αυριο μου ειπανε απο το pda4u Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 oxi kai foukaradessssss!!!!!:) tha eimaste kai guest star !!:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 oxi kai foukaradessssss!!!!!:) tha eimaste kai guest star !!:) xexe!! guest τασο δεν ψήφησες καλλιθέα η συνταγμα ?? ο μεγάλος αδελφός exoristos σε παρακουλουθεί:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 den exo povlima !! apla sto suntagma exei kai free wi-fi !! emena me voleuoun kai ta duo einai 10 lepta ap to spiti mou !! big brother !!:) mallon big father eisai an h hlikia pou grafeis einai pragmatikh !!:) xexxe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 den exo povlima !! apla sto suntagma exei kai free wi-fi !! emena me voleuoun kai ta duo einai 10 lepta ap to spiti mou !! big brother !!:) mallon big father eisai an h hlikia pou grafeis einai pragmatikh !!:) xexxe!! real age taso:wacko: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Πάμε σύνταγμα,αφού έχει wi-fi και βολεύει και το μετρό, μην ψάχνω να παρκάρω το RX8 στο κέντρο. Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΗΣΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10 17:00 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Αποστόλου Παύλου 33 και Ακάμαντος 1, Θησείο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ μεγαλη δεξια στροφη διπλα στον πεζοδρομο ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ειναι κοντα και ο στα8μος του ΗΣΑΠ Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ok μεσα ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ok γιαννη μου επιβεβαιωστε και οι υπολοιποι Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 και γρηγορα!!!!στην βραση κολαει το σιδερο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Συμφωνω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 και εγω μεσα!:D Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 και εγω μεσα! καλημερα σε ολους απομενουν κωστας και τασος να μας πουν Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ki ego mesa eimai !!tha sas to sigourepso aurio to apogeumataki omos giati exo na pao na psifiso thn kuriakh kai na guriso !:) pou akrivos einai auth h kafeteria? einai ekei pou einai oles mazemenes sth strofh? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ki ego mesa eimai !!tha sas to sigourepso aurio to apogeumataki omos giati exo na pao na psifiso thn kuriakh kai na guriso !:) pou akrivos einai auth h kafeteria? einai ekei pou einai oles mazemenes sth strofh? ναι εκει ειναι σε περιμενουμε ψηφισε το πρωι - και εγω ψηφιζω- αλλα μην αφησουμε τον " γαμο " να παμε για πουρνάρια:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 xaxa !! nai apla ego psifizo rodo !! kai feugo shmera vradu kai ap oso xero gurnao kuriakh !! tora pou tha pao rodo tha do akrivos thn ora kai tha sas po !! ap oso thimamai einai meshmeraki pou xnafeugo opote tha eimai ok !! na kano kai mia asxeth erothsh !! exo lki ena w900 kai mou zhtane antallah me n90 !! axizei h oxi? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 oxi re file na pas antalaxeis to w900 me to n90 pou dn exei donisi ,exei katoteri camera,mikroteri mnimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts