Guest lagoudakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Παιδιά σήμερα το πρωί έπιασα στα χέρια μου αυτό το υπέροχο τηλέφωνο, εφαρμογές απο που μπορώ να βρω? μόνο στο ipmart??υπαρχουν και αλλα site αλλα το 90% ανεβαινουν εκει οποτε εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 μπορώ και χωρίς αυτά :) thanks άσχετο αλλά από μπαταρία πάω καλά:) κρατάει πάνω από δύο μέρεςμια χαρα εισαι,οπως επισης και τα 2003se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 xaxa!!:) gia to p990 den exo para polla !!:) gia to n93 exo vreiii polu prama omos !!:) pote tha mou poulhseis to p3600 sou? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Moυ σβηστηκε λογω μπαταριας. Λες να πρεπει να του βαλω κανενα προγραμα μεσα? Χανει κατι σημαντικο οταν σβηνονται τα δεδομενα λογω μπαταριας? Mου βγαζει το εξης σφαλμα: Cannot verify the version of activesync on your device. A program sucha as firewall may be blocking Active sync uses to connect to the device or you may need to upgrade need to upgrade to a more recent version of active sync on the pc. ΓΙατι μου βγαζει το Mου βγαζει το εξης σφαλμα: Cannot verify the version of activesync on your device. A program sucha as firewall may be blocking Active sync uses to connect to the device or you may need to upgrade need to upgrade to a more recent version of active sync on the pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 μια χαρα εισαι,οπως επισης και τα 2003se τα se έχει ούτως η άλλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ρε παιδιά τι παίζει με την κάρτα μνήμης? ενώ είναι άδεια μου λέει οτι χρησιμοποιούνται 500 ΜΒ, απ΄ την άλλη το κινητό δεν παρουσιάζει τα αρχεία που περνάω.. τι να κάνω?? έχω κάνει διαμόρφωση, αυτό τίποτα!! SOS, πως εξαφανίζονται τα αρχεία? τα περνάω στην κάρτα μνήμης, μετά τη βάζω στο κινητό και δεν βρίσκω αυτά που πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 den kaneis ena format olh thn suskeuh? isos sunelthei !!:) h karta sou eini sigoura ok? dokimases kapoia allh karta? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ρε παιδιά τι παίζει με την κάρτα μνήμης? ενώ είναι άδεια μου λέει οτι χρησιμοποιούνται 500 ΜΒ, απ΄ την άλλη το κινητό δεν παρουσιάζει τα αρχεία που περνάω.. τι να κάνω?? έχω κάνει διαμόρφωση, αυτό τίποτα!! SOS, πως εξαφανίζονται τα αρχεία? τα περνάω στην κάρτα μνήμης, μετά τη βάζω στο κινητό και δεν βρίσκω αυτά που πέρασα δοκιμασε να φορμαρεις την καρτα ενω την εχεις μεσα στο ππσ με το resco explorer (εχει επιλογη φορματ), μετα κανε ενα ρεσταρτ και δες τι γινεται, Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Μάλλον, φταίει η κάρτα, έβαλα μια άλλη και δουλεύει μια χαρά. Αυτή την βγάζω απο τον υπολογιστή και όταν την ξαναβάζω μου λέει η οτι καταστράφηκαν αρχεία ή δεν τα βρίσκει καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 se ti morfh einai h karta?(morfh arxeion ) isos an thn formareis mesa apo to 2020i na strosei!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Pws kanw format apo to kinito?? Proxthes to peira kai den to exw mathei kala! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 anaferei o spuros pio pano !!:) vale to resco !! den thimamai akrivos tora giati den exo to kinito !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Έκανα και format από το κινητό και πάλι τα ιδια, πέταμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Τελικά την έφτιαξα, ευχαριστώ για την βοήθεια! Να ρωτήσω προγράμματα και ρυθμίσεις από το 2020 λειτουργούν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Λογικα θα λειτουργουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ρε παιδιά, ίσως είναι κοτσάνα η ερώτηση αλλά είμαι καινούριος! Πως στέλνουμε ένα ΜΡ3, μία εικόνα.. κάτι τέλος πάντων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 απο την διαχ. αρχειων πατας την εικονα που θελεις και σου βγαζει παραθυρο με επιλογες,και διαλεγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Όπα κατάλαβα!! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Πώς μηδενίζουμε τους χρόνους ομιλίας??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Πώς μηδενίζουμε τους χρόνους ομιλίας??:confused:δυστυχως ολοκληρωτικα δεν μπορεις,να υποθεσω οτι το γνωριζεις αυτο http://www.myphone.gr/software/file-326.html ε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Οι χρονοι ομιλιας δεν μηδενιζονται καθολου. Ουτε με φορματ. Για 2020 παντως υπαρχει ενα τρικ απο το bootloader της συσκευης, και κατι τετοια για τον μηδενισμο παντως.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε παιδιά σας έχω πρήξει αλλά..! Ήχο κλήσης κάποιο ΜΡ3 πως βάζουμε?? Γιατί δεν μπορώ να το βρώ??!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε παιδιά σας έχω πρήξει αλλά..! Ήχο κλήσης κάποιο ΜΡ3 πως βάζουμε?? Γιατί δεν μπορώ να το βρώ??!?!?οντως μας επρηξες αλλα τι να σε κανουμε;:lol: :p λοιπον κανεις copy-paste τον ηχο που θελεις στον φακελο windows-rings,φτανει για σημερα ε;αυριο παλι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Μη με δείρετε!! Κανα καλό προγραμματάκι για GPS?? ή και γενικότερα ότι καλό πιστεύετε οτι θα πρέπει να έχω!! Έχω πελαγώσει κάπως με αυτό το κινητό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts