johnmlrs Δημοσιεύτηκε November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2016 (edited) Καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια σας...τι προτεινετε μεχρι 150 ευρω περιπου?χαρακτηριστικα...τα κλασσικα!5-5.5" οθονη,3 gb ram,4G,android 6 κτλ..ουσιαστικα εχω δει και αλλες αγγελιες και εχει προταθει το xiaomi 3s 32gb international με την 800αρα..ομως επειδη δινω προτεραιοτητα για αγορα απο gearbest λογω επιστροφης 60 δολλαριων που εχω,υπαρχει κατι αλλο απο εκει?το συγκεκριμενο xiaomi δεν το εχει... Επισης αυριο με black friday παιζει τιποτα καλο εστω και απο ελλαδα? Edited November 24, 2016 by johnmlrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 :O??? help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 εχετε γνωμη για τα παρακατω? 1)lenovo zuk z1 international edition 2)cubot cheetahphone 3)xiaomi redmi 4 4)ulefone power 5)xiaomi redmi 3s 6)καποια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 6) RN4 3/64 $170 link Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 ευχαριστω φιλε telefoneri!(σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα αλλα ειναι γεματος ο φακελος και δεν δεχεσαι αλλα) ειναι απαραιτητη τελικα η 800αρα μπαντα?εχω cosmote και ειμαι χαλκιδα.εχω μπερευτει με το θεμα αυτο...με ενδιαφερει το 4G.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 τελικα η αγορα θα γινει αμεσα(μπορει και σημερα). κατεληξα σε αυτα... 1)XIAOMI REDMI NOTE 4 PRO http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Helio-X20-3GB-64GB-Smartphone---Gray-373016.html 2)LENOVO ZUK Z2 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_364275.html?wid=21 τι λετε? επισης αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_462200.html?wid=4 δεν γραφει pro αλλα εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με του geekbuying,ετσι δεν ειναι? δινω περισσοτερο βαση για αγορα στο gearbest και αν γινεται και απο ετρωπα'ι'κη αποθηκη.. θα ειχα παραγγειλει αλλα ακομα κολλαω με την 800αρα μπαντα,δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alegg Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 XIAOMI REDMI NOTE 4 PRO Με κλειστα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 εχω χασει την μπαλα με τα xiaomi.προσπαθω να το βρω και στο gearbest note 4 pro και δεν μπορω να το βρω.υπαρχει σκετο το redmi note με 4 ιδιο επεξεργαστη κτλ.αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι το ιδιο.. μπορω να ανεβω και λιγο σε τιμη αλλα προσπαθω να βρω συσκευη...καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) εχω χασει την μπαλα με τα xiaomi.προσπαθω να το βρω και στο gearbest note 4 pro και δεν μπορω να το βρω.υπαρχει σκετο το redmi note με 4 ιδιο επεξεργαστη κτλ.αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι το ιδιο.. μπορω να ανεβω και λιγο σε τιμη αλλα προσπαθω να βρω συσκευη...καμια βοηθεια? φιλε το RN4 νομιζω σε καλυπτει και με το παραπανω. οταν σου ειχα γραψει το λινκ σε πιο πανω σχολιο, ειχε τιμη 170$ με global rom. τωρα παλι εχει $170 στο geek αλλα με αλλη rom (αμα θες την αλλαζεις και μονος σου) αν καταλαβα θες να το παρεις απο gearbest για να εξαργυρωσεις ποντους. στο gearbest το βλεπω $180 το χρυσο και στα αλλα χρωματα πιο ακριβο. σε τι χρωματισμο το θες.... * αδειασα mailbox :O Edited November 27, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 σε ευχαριστω και παλι!!το θελω σε μαυρο χρωμα.εχω επιστροφη 60$ απο προηγουμενη συσκευη..αν εχει μικρη διαφορα 10-20$ θα το παρω απο gearbest.αλλιως απο geekbuying ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε χρυσο μου το βγαζει 163 ευρω και σε μαυρο 318!!κατι δεν παει καλα...:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) σε ευχαριστω και παλι!!το θελω σε μαυρο χρωμα.εχω επιστροφη 60$ απο προηγουμενη συσκευη..αν εχει μικρη διαφορα 10-20$ θα το παρω απο gearbest.αλλιως απο geekbuying σε χρυσο μου το βγαζει 163 ευρω και σε μαυρο 318!!κατι δεν παει καλα...:w00t: και σε εμενα ετσι δειχνει. προφανως δεν το εχουν σε μαυρο 3/64. δεν εχω κανενα οφελος να σε ωθησω προς οποιοδηποτε καταστημα. στη θεση σου θα το επαιρνα απο geek που εχει ξεκαθαρα καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη $170 και θα εβρισκα αλλη ευκαιρια να εξαργυρωσω τους ποντους. ολο και κατι αλλο θα θελησεις. Edited November 27, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 καπως ετσι το βλεπω να γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 μια ερωτηση-συγκριση ακομα... 1)xiaomi mi5(μου βγαινει γυρω στα 181 ευρω με την εκπτωση που εχω) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_365119.html?wid=4 2)xiaomi redmi note 4 pro (περιπου 180 ευρω) 3)xiaomi redmi pro μηπως λογω επεξεργαστη αξιζει τελικα το mi5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) μια ερωτηση-συγκριση ακομα... 1)xiaomi mi5(μου βγαινει γυρω στα 181 ευρω με την εκπτωση που εχω) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_365119.html?wid=4 2)xiaomi redmi note 4 pro (περιπου 180 ευρω) 3)xiaomi redmi pro μηπως λογω επεξεργαστη αξιζει τελικα το mi5? φιλε τα ευρω απο τους ποντους, παλι χρηματα δικα σου ειναι. μην τα σκεφτεσαι ωσαν να μην εχουν αξια. στο mi5 που εβαλες δε μου αρεσουν τα 32gb χωρου. υπαρχει εκδοση με 64gb που τη βρισκεις 260$. ουτε η μπαταρια μου αρεσει. επισης δεν παιρνει καρτα sd. εχει καποια αλλα δυνατα χαρακτηριστικα, που αν τα θες τοτε το διαλεγεις. απο τα 3 πιο πανω, απορριπτω την εκδοση με 32gb του mi5 διοτι προσωπικα δινω βαρος στην αυτονομια, στο χωρο rom και στην επεκτασιμοτητα, ενω δεν ενδιαφερομαι παααρα πολυ για φωτογραφια, με υπερκαλυπτουν τα pro και rn4. το redmi pro ειναι καλυτερο απο το redmi note 4 (oled οθονη, usb-c, λιγο καλυτερες καμερες). ομως οτι και να διαλεξεις παρε 64gb rom εφοσον το μπατζετ το εχεις. συνοψη: κρατα τα χρηματα σου και παρε το rn4. Edited November 27, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 τα 60$ ειναι επιστροφη απο τηλεφωνο ulefone πριν 2-3 χρονια.μου ειχε χαλασει ενα κουμπακι και μετα απο επικοινωνια με το gearbest μου προτειναν 'η να στειλω το κιν στην κινα για επισκευη με εγγυηση(περιπου 3 μηνες χρονος) ή να μου εδιναν πισω τα μισα χρηματα απο την αξια του κινητου..αποφασισα το δευτερο...μου φερθηκαν αψογα σε αυτο το θεμα και το εκτιμω! τωρα οσον αφορα το μι5 με χαλαει και εμενα λιγο η μπαταρια και ο χωρος(αν και για μενα ειναι αρκετος) αλλα ειναι πιο ομορφο και εχει καλυτερο επεξεργαστη. Η χρηση που θα κανω ειναι κυριως σερφαρισμα,gps,ελαφρια παιχνιδια κτλ.καμερα δεν με ενδιαφερει...οποτε οτι και να παρω υπερβολη ειναι... να φανταστεις οτι στην αρχη πηγαινα για το redmi 3s/32...υποψην οτι αυτη τη στιγμη εχω το cubot H1 και υπολειτουργει.εχει μισοσπασμενη οθονη!!!αλλα εχει μπαταρια 5000mah που αντεχει ακομα χαχαχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts