guideman Δημοσιεύτηκε November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2016 Παιδια καλημερα. Προβλημα με το here.. To εχω περιπου ενα χρονο και το λειτουργω χωρις ιδιαιτερα προβληματα (καπου καπου κατα την χρηση εσβηνε απο μονο του..), τωρα ομως εδω και δυο μερες δεν ανοιγει καθολου. Βγαζει παραθυρακι που λεει "there was a problem right now, try again later". Φαινεται αυτο να εγινε μετα απο καποιο update που μου ζητησε να κανω. Το εκανα απεγκατασταση-εγκατασταση κανα δυο φορες αλλα παλι τα ιδια. Καμμια ιδεα για το τι τρεχει? Στην αναγκη αν εχετε εστω να μου προτεινετε καποιο αλλο free off line navigator που να ειναι εξ ισου καλο? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κανεις? Σε κανεναν δεν εχει ξανατυχει?:( Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δεν μας λες τι κινητό έχεις, τι έκδοση Android έχεις κτλ. Τι βοήθεια περιμένεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts