Kanth Δημ. December 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Δεν ξέρω σαν πρώτη φάση δεν ενθουσιάζομαι , και επίσης ή Selfie που φαγώθηκε κόσμος για αυτό το OIS εγώ την βρίσκω χειρότερη του OP3 σαν να μουτζουρωνει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Επίσης δεν ξέρω γιατί άλλα τα capacitive buttons δεν φωτίζουν έντονα... Είμαι σε σκοτάδι τέλειος και ίσα που τα βλέπω...έχω το Carbon Grey μοντέλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 εχει πολυ καλη selfie το m10. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Επίσης μου έχει εμφανίσει μία μουτζουρα να το πω? Ή οθόνη Δεξιά ... Και δεν ξέρω τι είναι οπότε περνάω το δάχτυλο σαν να έχει κόλλα και να λερώνει παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Επίσης μου έχει εμφανίσει μία μουτζουρα να το πω? Ή οθόνη Δεξιά ... Και δεν ξέρω τι είναι οπότε περνάω το δάχτυλο σαν να έχει κόλλα και να λερώνει παραπάνω... Πηγαινε να στο αντικαταστησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Πηγαινε να στο αντικαταστησουν Δυστυχώς δεν γίνεται... Είμαι ναυτικός και το κινητό μου το στείλανε στο Πλοίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα για defected συσκευή μου κάνει. Το 10 δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Η κόλλα δε φαίνεται καθόλου μεταξύ glass και LCD όταν η οθόνη είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή και μόνο υπό γωνία φαίνεται ένα ροζ πέπλο το οποίο με τον καιρό θα χαθεί. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα για defected συσκευή μου κάνει. Το 10 δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Η κόλλα δε φαίνεται καθόλου μεταξύ glass και LCD όταν η οθόνη είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή και μόνο υπό γωνία φαίνεται ένα ροζ πέπλο το οποίο με τον καιρό θα χαθεί. Ε τότε την πάτησα , όταν ξεμπαρκαρω μου φαίνεται θα πάω να το φτιαξω αλλά δεν με βλέπω να με καλύπτει ή εγγύηση , τους πήρα τηλέφωνο και μου είπε θα το προωθήσει στο τεχνικό μία που βρήκα εκεί...τώρα δεν νομίζω να κάνει απόλυτος τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Γιατί να μη σε καλύψει; αν δεν έχει εξωτερικά σημάδια κακής χρήσης και εφόσον ήταν έτσι όταν το πήρες θα στο επισκευάσουν δωρεάν ή θα σου δώσουν νέο. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Γιατί να μη σε καλύψει; αν δεν έχει εξωτερικά σημάδια κακής χρήσης και εφόσον ήταν έτσι όταν το πήρες θα στο επισκευάσουν δωρεάν ή θα σου δώσουν νέο. Γιατί θα γυρίσω ελλαδα τέλος Απριλιου...παρόλα αυτά τους έχω ενημερώσει και με email και τηλέφωνικος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts