Jump to content

OP3T ή HTC 10

Kanth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω σαν πρώτη φάση δεν ενθουσιάζομαι , και επίσης ή Selfie που φαγώθηκε κόσμος για αυτό το OIS εγώ την βρίσκω χειρότερη του OP3 σαν να μουτζουρωνει ...

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης δεν ξέρω γιατί άλλα τα capacitive buttons δεν φωτίζουν έντονα... Είμαι σε σκοτάδι τέλειος και ίσα που τα βλέπω...έχω το Carbon Grey μοντέλο...

Επίσης μου έχει εμφανίσει μία μουτζουρα να το πω? Ή οθόνη Δεξιά ... Και δεν ξέρω τι είναι οπότε περνάω το δάχτυλο σαν να έχει κόλλα και να λερώνει παραπάνω...

Επίσης μου έχει εμφανίσει μία μουτζουρα να το πω? Ή οθόνη Δεξιά ... Και δεν ξέρω τι είναι οπότε περνάω το δάχτυλο σαν να έχει κόλλα και να λερώνει παραπάνω...

Πηγαινε να στο αντικαταστησουν

Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα για defected συσκευή μου κάνει. Το 10 δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.

Η κόλλα δε φαίνεται καθόλου μεταξύ glass και LCD όταν η οθόνη είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή και μόνο υπό γωνία φαίνεται ένα ροζ πέπλο το οποίο με τον καιρό θα χαθεί.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα για defected συσκευή μου κάνει. Το 10 δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.

Η κόλλα δε φαίνεται καθόλου μεταξύ glass και LCD όταν η οθόνη είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή και μόνο υπό γωνία φαίνεται ένα ροζ πέπλο το οποίο με τον καιρό θα χαθεί.

Ε τότε την πάτησα , όταν ξεμπαρκαρω μου φαίνεται θα πάω να το φτιαξω αλλά δεν με βλέπω να με καλύπτει ή εγγύηση , τους πήρα τηλέφωνο και μου είπε θα το προωθήσει στο τεχνικό μία που βρήκα εκεί...τώρα δεν νομίζω να κάνει απόλυτος τπτ....

Γιατί να μη σε καλύψει; αν δεν έχει εξωτερικά σημάδια κακής χρήσης και εφόσον ήταν έτσι όταν το πήρες θα στο επισκευάσουν δωρεάν ή θα σου δώσουν νέο.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γιατί να μη σε καλύψει; αν δεν έχει εξωτερικά σημάδια κακής χρήσης και εφόσον ήταν έτσι όταν το πήρες θα στο επισκευάσουν δωρεάν ή θα σου δώσουν νέο.

Γιατί θα γυρίσω ελλαδα τέλος Απριλιου...παρόλα αυτά τους έχω ενημερώσει και με email και τηλέφωνικος....