NXONTZ Δημοσιεύτηκε November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2016 Ότι λέει ο τίτλος παιδιά, μία μικρή βοήθεια σε ένα ψιλοάσχετο:) Θέλω να σκανάρω ένα έγγραφο και μετά να το επεξεργαστώ στο laptop Εχω βρεί μία εφαρμογή ( ABBY My reader ) αλλά δεν....... Εχω open office 4.1.3 για τα έγγραφα Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Η ABBYY ειναι αρκετα καλη, βεβαια κανει καποια λαθη αναλογως και το εγγραφο. Ψαξε εφαρμογες τυπου OCR. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η ABBYY ειναι αρκετα καλη, βεβαια κανει καποια λαθη αναλογως και το εγγραφο. Ψαξε εφαρμογες τυπου OCR. Ευχαριστώ φίλε μου θα το κοιτάξω! Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου θα το κοιτάξω! ΑΒΒΥ Finereader = OCR ! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts