Jump to content

Aυτοκόλλητα

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω αγορασει το ειδικο χαρτι που μπαινει στον εκτυπωτη για να μπορεις να φτιαξεις αυτοκολλητα αλλα οσες φορες και αν εχω προσπαθησει δεν τα εχω καταφερει!:(

Καθε χαρτι εχει πολλα αυτοκολλητα πανω και ετσι δεν μπορω να βρω λυση.Μπορει να με βοηθησει καποιος?:O

Εχω αγορασει το ειδικο χαρτι που μπαινει στον εκτυπωτη για να μπορεις να φτιαξεις αυτοκολλητα αλλα οσες φορες και αν εχω προσπαθησει δεν τα εχω καταφερει!:(

Καθε χαρτι εχει πολλα αυτοκολλητα πανω και ετσι δεν μπορω να βρω λυση.Μπορει να με βοηθησει καποιος?:O

Βοήθησε και εμάς λίγο: Τι αυτοκόλλητα εννοείς; Για CD; Ετικέτες; Κάτι άλλο;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Oxi.Oυτε για cd ,ουτε για ετικετες!Απλα αυτοκολλητα!Υπαρχει ενα χαρτι το οποιο απαρτιζεται απο πολλα μικρα τετραγωνα αυτοκολλητακια στα οποια εκτυπωνεις οτι θες!Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω ενα καταλληλο προγραμμα που να με βοηθαει σε αυτη τη δουλεια!

Καταλαβαινω οτι η διατυπωση μου ειναι αρκετα περιεργη αλλα ...Οποιος ξερει θα καταλαβει!

Δες τι μαρκα ειναι τα χαρτια - αυτοκολλητα και βρες την σελιδα της στο internet. Τις περισσοτερες φορες η καθε εταιρεια δινει καποια προγραμματακια που βοηθουν...

Oxi.Oυτε για cd ,ουτε για ετικετες!Απλα αυτοκολλητα!Υπαρχει ενα χαρτι το οποιο απαρτιζεται απο πολλα μικρα τετραγωνα αυτοκολλητακια στα οποια εκτυπωνεις οτι θες!Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω ενα καταλληλο προγραμμα που να με βοηθαει σε αυτη τη δουλεια!

Καταλαβαινω οτι η διατυπωση μου ειναι αρκετα περιεργη αλλα ...Οποιος ξερει θα καταλαβει!

Α, μάλιστα. Λοιπόν, στο Word στο μενού Tools -> Letters and Mailings -> Envelopes and Labels αν επιλέξεις Labels και μετά Options, αν δεν έχει τα αυτοκόλλητά σου ορίζεις με New Label ό,τι περίεργο τύπου χαρτιού έχεις (θέλει αρκετό ψάξιμο). Δεν νομίζω να διαφέρουν και πολύ από τις ετικέτες τα αυτοκόλλητα, αν και δεν τα έχω δει τα συγκεκριμένα. Την μετάφραση αν έχεις ελληνικό Word την αφήνω σε εσένα :p. Ακόμα καλύτερα βέβαια είναι αυτό που πρότεινε ο geokaza.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Teλικα πηρα καινουργια χαρτια τα οποια εδιναν ενα url απο οπου κατεβασα το καταλληλο software!Και ολα ενταξει!Ευχαριστω!