pan82 Δημοσιεύτηκε February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2005 Λοιπόν ή εγώ κάνω βλακείες ή το pc μου θέλει πραγματικά πέταμα. Πριν καμιά δυο βδομάδες πάει να μπει στα xp περιμένω περιμένω και μπάινει μέσα αλλά χωρίς να εμφανίζονται τα εικονίδια, μπαίνω στο task manager, πατάω αποσύνδεση χρήστη, ξανά αποσύνδεση χρήστη, με βγάζει στην αρχική οθόνη που επιλέγω χρήστη, επιλέγω και μπαινω κανονικά, τότε φορτώνει κανονικά. Από τότε μόνιμα αυτό το πρόβλημα, παράλληλα όλα σχεδόν τα προγράμματα δε τρέχουν το mydvd είτε το πατάω να ξεκινήσει είτε όχι το ίδιο κάνει, το powerproducer και το nokia pc suite βγάζουν σφάλμα,άλλα λένε να κάνω ένα έλεγχο για ιούς και να τα επανεγκαταστήσω. Το παρατάω ως έχει παίρνω μια έxtra μνήμη 512ΜΒ και ένα σκληρό και κάνω φορμάτ από την αρχή υποθέτωντας ότι για όλα φταίει το SP2 που πρόσφατα είχα βάλει. Εγκαθιστώ τώρα από την αρχή στο νέο δίσκο τα ΧP home ελληνικά&SP2 και βάζω και σε άλλο τα XP pro Αγγλικά για ότι δε τρέχει στα πρώτα όπως το powerproducer που βγάζει σφάλμα πάντα. Όλα καλά για μια εβδομάδα από χθες μπαίνω στα pro και πολλά προγράμματα δε τρέχουν, μπαίνω και στα home μια από τα ίδια, εδώ δε μπάινει καν μέσα αν δε κάνω το κόλπο με την αποσύνδεση και φυσικά δε τρέχει τίποτα, τι στο καλό μπορεί να πάιζει;; Είναι δυνατόν και στα δύο windows να έχουν το ίδιο περίπου πρόβλημα;; Και ειδικά στα pro δεν έχω βάλει καν ιντερνετ να πω ότι είναι κανένας ιός. Τη πρώτη φορά που εμφανίζεται το πρόβλημα με το που μπαίνω στα XP βγάζει ένα σωρό μηνύματα για προγράμματα που δε τρέχουν και το μήνυμα "This program has been damaged, possibly dy a bad sector of the hard drive or a virus. Please reinstall it" Τι στο καλό φταίει πάλι;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Ξανακανε ενα καλο φορματ αλλα αυτη τη φορα βαλε μια εκδοση των ΧΡ. Δεν νομιζω να υπαρχει προγραμμα που να τρεχει στα pro και να μην τρεχει στα home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 apoi sklirw pws ta pas? Mipws arxise na kanei kolpa kai etimazete na ta tinaxei? kati paromio antimetopiza kai to provlima htan o skliros. Katevase apo to site ths kataskevastrias eteries tou to programa gia scandisk kai trexe to gia na deis thn katastash tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 apoi sklirw pws ta pas? Mipws arxise na kanei kolpa kai etimazete na ta tinaxei? kati paromio antimetopiza kai to provlima htan o skliros. Katevase apo to site ths kataskevastrias eteries tou to programa gia scandisk kai trexe to gia na deis thn katastash tou. Μπα δε φταίει ο σκληρός γιατί όπως έγραψα και στο πρώτο μήνυμα είναι ολοκαίνουργιος, το πήρα το Σάββατο και μετά από φορμάτ πέρασα σε αυτόν τα windows και άφησα σαν δεύτερο το παλιό σκληρό. Δε ξέρω θα ξαναφορμάρω ως συνήθως και αν πάλι τα ίδια θα τον πετάξω να βρω την υγειά μου... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts