Viper Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Σήμερα μου πέταξε καινούρια updates το windows update. Θα τις κατεβάσω αργότερα και βλέπουμε, θα ενημερώσω.. Τα κατεβασα εγω. Εχω sp1 και δεν εβγαλε ουτε καποιο μηνυμα ουτε προσπαθησε να κατεβασει το sp2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Σήμερα μου πέταξε καινούρια updates το windows update. Θα τις κατεβάσω αργότερα και βλέπουμε, θα ενημερώσω.. 6 updates συνολικά 7 mb... :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 εγω σε ενα PC σημερα το βραδυ εβαλα XP με SP1 και οταν πηγα να κανω windows update μου ειχε υποχρεωτικο το SP2 χωρις επιλογη να το βγαλω..... Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 http://www.softwarepatch.com/windows/bookshelf.html Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts