John18 Δημοσιεύτηκε November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2016 Ποιο προτείνετε από αυτά τα τρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Ποιο προτείνετε από αυτά τα τρία; εξαρτάται σε τι δίνεις προτεραιοτητα.. αν θες πολύ καλή κάμερα και αναβαθμίσεις πας στο νεξους, αν θες καλή μπαταρία και αδιαβροχοποίηση πας στο σονυ, αν θες μεγάλη οθόνη και ιδιαίτερο στυλ πας στο φλεξ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Το Flex 2 έχει επίσης αρκετά καλή κάμερα, σχεδόν αντίστοιχη του Nexus 5X. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John18 Δημ. November 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Το g flex 2 παρουσιάζει ακόμα τα προβλήματα υπερθέρμανσης;Επίσης έχει πρόβλημα bootloop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Nexus 5x..Το flex εχει βγάλει πολλα προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John18 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Θα ήθελα την άποψη κάποιου που είχε το nexus και το z3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Είχα το Z3 compact που φοράνε πανομοιότυπο hardware με διαφορετικές οθόνες (το compact είχε 720p και 2gb RAM, όπως και λίγο καλύτερη απόδοση μπαταρίας από το Z3 --από κάμερα και smoothness ήταν ίδια όμως). Επ' αυτού, λοιπόν, προτείνω 5X για την κάμερα και μόνο. Overall, και δη για τη μπαταρία, Z3 ασυζητητί. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John18 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το service της sony είναι καλό;Έχει τα ίδια θέματα με παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα, αλλά εγώ πήρα μεταχειρισμένη συσκευή, είχε πρόβλημα με την αδιαβροχοποίηση, αρκετά σημάδια παντού (γρατζουνιές και χτυπηματάκια στις γωνίες και τα bezel) και παρ' όλα αυτά μου αντικατέστησαν την οθόνη και όσα εξαρτήματα ήταν χτυπημένα για να επαναφέρουν την αδιαβροχοποίηση. Οπότε, θα έλεγα πως είναι καλό το σέρβις της. Αλλά είμαι ένας. Ας πουν και οι υπόλοιποι. :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το 5χ έχει καλύτερη κάμερα, αλλά το σονυ είναι πιο ολοκληρωμένο και πάει φέτες. Έχει και πολύ καλύτερη μπαταρία και είναι και αδιάβροχο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos15 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδια βρίσκομαι ανάμεσα στο. Flex και στο 5χ . Ποιο μου προτείνεται ; Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα και δεν μπορώ να αποφασίσω ...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδια βρίσκομαι ανάμεσα στο. Flex και στο 5χ . Ποιο μου προτείνεται ; Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα και δεν μπορώ να αποφασίσω ...χαχα νεξουσ από εμενα Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Και από μένα Nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Flex από εμένα, πιο μεγάλη οθόνη, πιο δυνατός επεξεργαστές, sd, ιδιαίτερο design, φτηνότερο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Nexus 5απο εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Nexus λόγω software, κάμερας συν το γεγονός ότι για αρκετό καιρό ακόμα θα έχεις support με μπόλικες νέες rom κλπ από xda. Αλλά γιατί έχεις σαν επιλογές μόνο παλιότερα μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Flex και 5x αν θες προβλήματα λόγο lg, Sony αλλά θα πρέπει να το βρεις να είναι άψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos15 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 καλησπερα παιδια...τελικα η αποφαση μου κλινει προς το φλεξ. λογω οθονη σχεδιασμου και πιστευω πως με την 5.1.1 που ερχεται δεν υπαρχουν προβληματα στη χρηση ...τυπου lag κλπ. επισης η παρτιδα ειναι η 511 η οποια απεχει αρκετα απο την 503 η 504 που εμφανισαν προβληματα με τις οθονες η και αλλων προβληματων που αναφερουν μερικοι χρηστες. εσεις τι πιστευετε εχω κανει καλη επιλογη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisku Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πάρτο άφοβα, είμαι κάτοχος εδώ και ένα μήνα, στην τιμή του είναι άπαιχτο (ναυαρχίδα του 2015, σναπντραγκον 810 καλύτερος από του g4), αναβαθμίστηκε σε 6, αντουτου σκορ 81000, δεν κολλάει με τίποτα, μπαταρία πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dressed Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 το ίδιο κι εγώ. Εξαιρετικό value for money και ας είναι παλιό. Αναβάθμισα σε android 6 μόλις το πήρα και όλα πάνε σούπερ συν το ότι τού έβαλα και την quickcircle θήκη και είναι πανέμορφο . Πάρτο άφοβα, είμαι κάτοχος εδώ και ένα μήνα, στην τιμή του είναι άπαιχτο (ναυαρχίδα του 2015, σναπντραγκον 810 καλύτερος από του g4), αναβαθμίστηκε σε 6, αντουτου σκορ 81000, δεν κολλάει με τίποτα, μπαταρία πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts