Jump to content

nexus 5x vs lg g flex 2 vs sony xperia z3

John18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο προτείνετε από αυτά τα τρία;

εξαρτάται σε τι δίνεις προτεραιοτητα.. αν θες πολύ καλή κάμερα και αναβαθμίσεις πας στο νεξους, αν θες καλή μπαταρία και αδιαβροχοποίηση πας στο σονυ, αν θες μεγάλη οθόνη και ιδιαίτερο στυλ πας στο φλεξ 2

Το Flex 2 έχει επίσης αρκετά καλή κάμερα, σχεδόν αντίστοιχη του Nexus 5X.

Είχα το Z3 compact που φοράνε πανομοιότυπο hardware με διαφορετικές οθόνες (το compact είχε 720p και 2gb RAM, όπως και λίγο καλύτερη απόδοση μπαταρίας από το Z3 --από κάμερα και smoothness ήταν ίδια όμως).

Επ' αυτού, λοιπόν, προτείνω 5X για την κάμερα και μόνο. Overall, και δη για τη μπαταρία, Z3 ασυζητητί.

Δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα, αλλά εγώ πήρα μεταχειρισμένη συσκευή, είχε πρόβλημα με την αδιαβροχοποίηση, αρκετά σημάδια παντού (γρατζουνιές και χτυπηματάκια στις γωνίες και τα bezel) και παρ' όλα αυτά μου αντικατέστησαν την οθόνη και όσα εξαρτήματα ήταν χτυπημένα για να επαναφέρουν την αδιαβροχοποίηση.

Οπότε, θα έλεγα πως είναι καλό το σέρβις της. Αλλά είμαι ένας. Ας πουν και οι υπόλοιποι. :)

• 2 weeks later...
Το 5χ έχει καλύτερη κάμερα, αλλά το σονυ είναι πιο ολοκληρωμένο και πάει φέτες. Έχει και πολύ καλύτερη μπαταρία και είναι και αδιάβροχο
All it takes is a swipe...

Παιδια βρίσκομαι ανάμεσα στο. Flex και στο 5χ .

Ποιο μου προτείνεται ;

Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα και δεν μπορώ να αποφασίσω ...χαχα

Παιδια βρίσκομαι ανάμεσα στο. Flex και στο 5χ .

Ποιο μου προτείνεται ;

Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα και δεν μπορώ να αποφασίσω ...χαχα

νεξουσ από εμενα

android or ios or wm......who cares.....???

Flex από εμένα, πιο μεγάλη οθόνη, πιο δυνατός επεξεργαστές, sd, ιδιαίτερο design, φτηνότερο
All it takes is a swipe...

Nexus λόγω software, κάμερας συν το γεγονός ότι για αρκετό καιρό ακόμα θα έχεις support με μπόλικες νέες rom κλπ από xda.

Αλλά γιατί έχεις σαν επιλογές μόνο παλιότερα μοντέλα?

καλησπερα παιδια...τελικα η αποφαση μου κλινει προς το φλεξ. λογω οθονη σχεδιασμου και πιστευω πως με την 5.1.1 που ερχεται δεν υπαρχουν προβληματα στη χρηση ...τυπου lag κλπ.

επισης η παρτιδα ειναι η 511 η οποια απεχει αρκετα απο την 503 η 504 που εμφανισαν προβληματα με τις οθονες η και αλλων προβληματων που αναφερουν μερικοι χρηστες.

εσεις τι πιστευετε εχω κανει καλη επιλογη ;

Πάρτο άφοβα, είμαι κάτοχος εδώ και ένα μήνα, στην τιμή του είναι άπαιχτο (ναυαρχίδα του 2015, σναπντραγκον 810 καλύτερος από του g4), αναβαθμίστηκε σε 6, αντουτου σκορ 81000, δεν κολλάει με τίποτα, μπαταρία πολύ καλή.

• 2 weeks later...

το ίδιο κι εγώ. Εξαιρετικό value for money και ας είναι παλιό. Αναβάθμισα σε android 6 μόλις το πήρα και όλα πάνε σούπερ συν το ότι τού έβαλα και την quickcircle θήκη και είναι πανέμορφο .

Πάρτο άφοβα, είμαι κάτοχος εδώ και ένα μήνα, στην τιμή του είναι άπαιχτο (ναυαρχίδα του 2015, σναπντραγκον 810 καλύτερος από του g4), αναβαθμίστηκε σε 6, αντουτου σκορ 81000, δεν κολλάει με τίποτα, μπαταρία πολύ καλή.