sik13 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=36FTL5GRFD9502WM6P9IWSKM4P αυτό το ξέρει κανείς? Ayto Prepei na einai----->>> 84 king street - Many men :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ayto Prepei na einai----->>> 84 king street - Many men :D Σωστοοοος :up: :D Το εψαχνα και εγω αυτο το τραγουδακι... Το μονο που καταφερα να βρω ηταν ο τιτλος του αυθεντικο τραγουδιου (μιας και αυτο ειναι καποιο remix) αλλα οχι αυτο που ζητας και εσυ! Ειναι το Cuore matto! Παιδια εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτο: I Chiodi - Cuorre Matto / Curacao Loco :music: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Filaraki ayto einai :w00t: !!!Twra to katebazw...Thanks :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Hi, ena tragoudi pou epai3e sthn tainia "Save the last dance" pou edei3e to MEGA Kyprou. Epaize sth diafimish tou kai sthn tainia. Den einai mesa sto soundtrack. Einai ligo ballada enw ola sto soundtrack einai xoreutika. Einai teleio. Mhpws to 3erei kaneis? Eιχε και μπαλαντoειδες τραγουδι το σαουντρακ αλλα δεν ξερω αμα ειναι αυτο. Shining Through- Fredro Starr & Jill Scoot ;) http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 εχω ενα τραγουδι με το ονομα RAVE TECHNO HOUSE-Matrix II Trance Mix, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτο το σωστο ονομα. μπορει να βοηθησει καποιος? ειναι σκετη μουσικη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 εχω ενα τραγουδι με το ονομα RAVE TECHNO HOUSE-Matrix II Trance Mix, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτο το σωστο ονομα. μπορει να βοηθησει καποιος? ειναι σκετη μουσικη. Αν είναι μελωδικό, ίσως να είναι The Cynic Project. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 γεια! ενα τραγουδι που λεει μια γυναικα και λεει: "ολες οι αλλες θα ειμαι εγω οποια κοιτας θα ειμαι εγω οποια φιλας θα ειμαι εγω οποια αγκαλιαζεις θα ειμαι εγω οποια αγαπας θα ειμαι εγω οποια κοιμασαι θα ειμαι εγω απ'το μυαλο σου δεν θα βγω" το ξερετε? ειναι πολυ καλο. μου αρεσε. Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ayto Prepei na einai----->>> 84 king street - Many men :D thanks :) :) http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ρε παιδιά καλημέρα.... Έχει κάποιος το Total Disguise από Serhat & Viktor Lazlo ;;;;; Έχω φάει τρελό κόλλημα με το κομμάτι αυτό και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.... (θέλω την original αγγλική version....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ayto Prepei na einai----->>> 84 king street - Many men :D Βασικά μήπως γνωρίζεις και πιο remix είναι στο sample? thanks in advance :) http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Allaloum Oriental?? Τι ειναι αυτοοοο? :D Να προτεινω και το The Very Best of Oriental Club 2005 ειναι πολυ καλο,ισως εκει βρεις αυτο που ψαχνεις Rigasnic :)δεν βρίσκω καν την συλλογή, πόσο μάλλον το κομμάτι! :( γεια! ενα τραγουδι που λεει μια γυναικα και λεει: "ολες οι αλλες θα ειμαι εγω οποια κοιτας θα ειμαι εγω οποια φιλας θα ειμαι εγω οποια αγκαλιαζεις θα ειμαι εγω οποια αγαπας θα ειμαι εγω οποια κοιμασαι θα ειμαι εγω απ'το μυαλο σου δεν θα βγω" το ξερετε? ειναι πολυ καλο. μου αρεσε. αν κρίνουμε από τον στίχο, τότε θα πρέπει να είναι της Βάσιας Ρήγα :p (πλάκα κάνω, συγκρίνοντας το με το "Δεν είναι εσύ" :p ) Ρε παιδιά καλημέρα.... Έχει κάποιος το Total Disguise από Serhat & Viktor Lazlo ;;;;; Έχω φάει τρελό κόλλημα με το κομμάτι αυτό και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.... (θέλω την original αγγλική version....)δε νομίζω να δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα να το βρεις αυτό στα περισσότερα προγράμματα ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Αν είναι μελωδικό, ίσως να είναι The Cynic Project. :)αυτο ειναι! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
___Atropos___ Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 μήπως ξέρετε το ακόλουθο τραγούδι; είναι κάπως έτσι: "Θα περπατώ και θα σ'αγγίζω, κι αν σε φιλώ εγώ δακρύζω, μην αρνηθείς πως θες να φύγεις να χαθείς, μένεις γιατί είμαι εγώ και σε φροντίζω. Θα τραγουδώ σε ένα παράλογο (παράνομο;) ρυθμό για να γιατρέψω τις πληγές του έρωτά σου" ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 γεια! ενα τραγουδι που λεει μια γυναικα και λεει: "ολες οι αλλες θα ειμαι εγω οποια κοιτας θα ειμαι εγω οποια φιλας θα ειμαι εγω οποια αγκαλιαζεις θα ειμαι εγω οποια αγαπας θα ειμαι εγω οποια κοιμασαι θα ειμαι εγω απ'το μυαλο σου δεν θα βγω" το ξερετε? ειναι πολυ καλο. μου αρεσε.Έφη Σαρρή - Όλες Οι Άλλες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 δε νομίζω να δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα να το βρεις αυτό στα περισσότερα προγράμματα ;) Κι όμως.... έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Σε Torrent, winmx, και soulseek δεν το έχω βρεί.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Κι όμως.... έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Σε Torrent, winmx, και soulseek δεν το έχω βρεί....Κατέβασε το LimeWire ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 valeria thanx πολυ!!! Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα τραγούδι που λέει <<μέσα από την τρέλα,η λογική,μέσα από τον θάνατο η ζωή>>? το άκουσα σε εκτέλεση Ζερβουδάκη Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Κι όμως.... έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Σε Torrent, winmx, και soulseek δεν το έχω βρεί.... α) γράψε το "victor" με "c" και όχι με "k" β) έχω να προτείνω το DC++ [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 @valeria Thanks :D , το βρήκα στο limewire..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Το όνειρο ζω του Χατζηγιάννη σε mix με το αντίστοιχο αγγλικό του (answer my dreams) που έχουν φαγωθεί να το παίζουν τα μαγαζιά, το έχει κανείς ή ξέρει πώς λέγεται το mix; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 χει κανείς το Duran duran- what's happen tomorrow ? μπορεί μήοως να μου το στείλει στο poseidoon@gmail.com ?thx Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 χει κανείς το Duran duran- what's happen tomorrow ? μπορεί μήοως να μου το στείλει στο poseidoon@gmail.com ?thx Στο στελνω τωρα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetest_girl Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 παιδια ενα που λεει...φταιξαμε κι δυο...και ξεκιναει με εχω ξεχασει το αρωμα σου...πως το λενε?ο γιωργος χρηστου το λεει?εαν ναι με ποια? :* If God Is A Dj...Life Is A Dancefloor :music: :music: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 παιδια ενα που λεει...φταιξαμε κι δυο...και ξεκιναει με εχω ξεχασει το αρωμα σου...πως το λενε?ο γιωργος χρηστου το λεει?εαν ναι με ποια? Γιώργος Χρήστου - Νάνσυ Αλεξιάδου - Φταίξαμε και οι δυο. Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts