Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχω πεταξει μαζι σου οποιος το χει να μου το στειλει plz

e-mail:kotsoman2004@yahoo.gr

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλα....εισαι ΘΕΟΣ!!! :up:

Ευχαριστω παααρα πολυ. Για το 1ο κανεις??? :)

Anyone???:worry::music:

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

"ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ" Βέμπο Σοφία

το original κομμάτι αν λές αυτό!!!

κανε μια αναζήτηση μπας και το βρείς!! ;)

Νά'σαι καλά φίλε! Το'ψαχνα κι εγώ αυτό το τραγούδι! :)

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

το εχω πεταξει μαζι σου οποιος το χει να μου το στειλει plz

e-mail:kotsoman2004@yahoo.gr

Έρχεται καλή ακρόαση!!!! ;)

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

re paidia yparxei ena tragoudi apo ta xylina spathia kainourgio poy akougetasi se mia naeanikh seira ston alpha ;sto fili ths zwhs thn alhtheia egw .............texnith anapnoh

apanthste kai pou na to vrw

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Έχω την εντύπωση πως αναφέρεσαι σε Κίτρινα Ποδήλατα - Ταξιδεύω το Εγώ Μου

na eisai kala re file. se eyxaristw .se eyxaristw .se eyxaristw .se eyxaristw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ginetai na moy to vreis kai na mou to steileis se mp3 ;

na eisai kala re file. se eyxaristw .se eyxaristw .se eyxaristw .se eyxaristw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ginetai na moy to vreis kai na mou to steileis se mp3 ;

opoios exei to tragoudi Κίτρινα Ποδήλατα - Ταξιδεύω το Εγώ Μου na mousteilei mesw e-Mail (to email tha to doso mesw pm )

:D :D :D :D :D :D

Απλά: απίστευτος!!!!!!

Ena tragoudi pou leei "Erwta, erwta, erwta mou, Erwta, erwta, erwta mou" kserete pios to leei kai ton titlo?

Thank you!!

«Θάνος Καλλίρης & Καίτη Γαρμπή - Έρωτα, Έρωτά Μου»

Πολύ όμορφο τραγουδάκι... :rolleyes:

Παρατηρώ ότι έχουμε γίνει πολύ απαιτητικοί χωρίς να ψάχνουμε στα γνωστά "μαγαζιά" πρώτα ή ιδέα μου είναι;

Το έχουμε ξαναπεί αυτά: μη κάνετε κατάχρηση, γιατί κι αυτοί οι λίγοι που βοηθάνε θα πάψουν με αυτή τη συμπεριφορά... :(

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Paides ena tragoudi anatolitiko(araviko h kati tetoio) pou exei paiksei kai se diafhmish tou deejay gia kapoia cafeteria kai ako.To gnwrizei kaneis?ugetai poly twra teleytaia

Arash - Boro boro or Mokka - Leili

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αν δε το εχεις βρει το εχω εγω...

Sorry, τώρα είδα ότι μου είχες απαντήσει. Σου έχω στείλει pm, αν μπορείς να μου το στείλεις. Σ' ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Anyone???:worry::music:

αυτο ειναι καποιο remix απο τραγουδι του 80, δεν θυμαμαι ακριβως τον τιτλο, καπου το εχω παντως ( το origional ) θα το βρω και θα σου πω ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Καλησπερα παιδες

Θα ηθελα να ρωτησω ποιο προγραμμα χρησιμοποιητε για κατεβασμα κομματιων. Εχω το winMX αλλα στο τραγουδι του ΚETJAK για παραδειγμα δε μου επιστρεφει κανενα αποτελεσμα. Τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δε βρισκω σχεδον τιποτα καινουριο! Αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλο στειλτε μου ενα ΡΜ

Ευχαριστω!

CR electronics

Καλησπερα παιδες

Θα ηθελα να ρωτησω ποιο προγραμμα χρησιμοποιητε για κατεβασμα κομματιων. Εχω το winMX αλλα στο τραγουδι του ΚETJAK για παραδειγμα δε μου επιστρεφει κανενα αποτελεσμα. Τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δε βρισκω σχεδον τιποτα καινουριο! Αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλο στειλτε μου ενα ΡΜ

Ευχαριστω!

Ριξε μια ματια εδω ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...