samoapark Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Εχει κανεις ενα πολυ γνωστο παλιο ρεμπετικο που λεει "Ε ντε λα φουμεντε, ε ντε λα μαγκιορε...." η το βαπορι απο την περσια; Αν εχει καπιος καπιο απο τα δυο μπορει να μου το στειλει στο resurectionboy@gmail.com ; Το πρώτο τραγούδι ε ντε λα φουμεντε κλπ κλπ είναι του Ζαγοραίου και λέγεται " ε ντε λα μαγκέ ντε βοτανίκ" Αφασία τίτλος έτσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ψαχνω ενα τραγουδι που το λεει γυναικα ή συγκροτημα γυναικων και στο ρεφρεν λενε τεσσερις φορες " turn on/off ( δεν θυμαμαι ) the light. εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι pop κομματι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ψαχνω ενα τραγουδι που το λεει γυναικα ή συγκροτημα γυναικων και στο ρεφρεν λενε τεσσερις φορες " turn on/off ( δεν θυμαμαι ) the light. εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι pop κομματι. Nelly Furtado - Turn off the light (μαλλον) :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Το λεει γυναικα, ειναι ποπ, και στο ρεφραιν το λεει αρκετες φορες,τωρα δεν μετρησα ποσες... :p ειναι παλιο σχετικα τραγουδι (5χρονων νομιζω..) τωρα αν δεν ειναι αυτο...τα λεφτα σου πισω http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butilas Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Καλησπέρα στο forum.Ψάχνω ένα κομμάτι που υπάρχει σε μια διαφήμιση του ant1 οπου δείχνει σειρές κ ταινίες που προβλήθηκαν απ το κανάλι,δημοσιογράφους,δελτία ειδήσεων κτλ.Μήπως ξέρει κανείς πιο είναι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 μηπως εννοεις το Nemo των Nightwish? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Καλησπέρα στο forum.Ψάχνω ένα κομμάτι που υπάρχει σε μια διαφήμιση του ant1 οπου δείχνει σειρές κ ταινίες που προβλήθηκαν απ το κανάλι,δημοσιογράφους,δελτία ειδήσεων κτλ.Μήπως ξέρει κανείς πιο είναι??? Το κατάλληλο thread είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=69501 ;) Αναζητήσεις τώρα: (μαζεμένες λόγω διακοπών :p ) 1) Σε γυρεύω Σε γυρεύω και δε με νοιάζει που ... όλο λείπει το έχω κάνει σπίτι και δε με νοιάζει αν τις μέρες ξοδεύω 2) Όλα σε σένα τα βρήκα είμαι ευτυχισμένος κάτι παραπάνω από ερωτευμένος 3) Αυτό είμαι εγώ μη μου θυμώνεις μεσα στα χρώματα έτσι μου αρέσει να ζω θα θελα τόσο κι εσύ να καταλάβεις μια μέρα ότι ζητάς στη ζωή είναι ένα βήμα πιο πέρα Αυτό είμαι εγώ μη μου θυμώνεις και μη μου κρύβεις το φως (πιθανοί εκτελεστές: c real, Μπλέ, Ηρώ) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Nelly Furtado - Turn off the light (μαλλον) ευχαριστω! αυτο ειναι τελικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 2) Όλα σε σένα τα βρήκα είμαι ευτυχισμένος κάτι παραπάνω από ερωτευμένος Πλούταρχος-όλα σε σένα τα βρήκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Το κατάλληλο thread είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=69501 ;) Αναζητήσεις τώρα: (μαζεμένες λόγω διακοπών :p ) 1) Σε γυρεύω Σε γυρεύω και δε με νοιάζει που ... όλο λείπει το έχω κάνει σπίτι και δε με νοιάζει αν τις μέρες ξοδεύω 2) Όλα σε σένα τα βρήκα είμαι ευτυχισμένος κάτι παραπάνω από ερωτευμένος 3) Αυτό είμαι εγώ μη μου θυμώνεις μεσα στα χρώματα έτσι μου αρέσει να ζω θα θελα τόσο κι εσύ να καταλάβεις μια μέρα ότι ζητάς στη ζωή είναι ένα βήμα πιο πέρα Αυτό είμαι εγώ μη μου θυμώνεις και μη μου κρύβεις το φως (πιθανοί εκτελεστές: c real, Μπλέ, Ηρώ) Το 3 είναι c real και τον τίτλο τον ψάχνω και εγώ....... ;) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ενα τραγουδι που λεει κατι για ecstacy και fantasy πως λεγεται; γυναικα το λεει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 C:Real - Έτσι μ' αρέσει να ζω Είναι αυτό που παίζει και στη διαφήμιση της Ήβη. Κυκλοφορεί σε CD Single μαζί με κάτι άλλα παλαιότερά τους κομμάτια αν θυμάμαι καλά. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 C:Real - Έτσι μ' αρέσει να ζω Είναι αυτό που παίζει και στη διαφήμιση της Ήβη. Κυκλοφορεί σε CD Single μαζί με κάτι άλλα παλαιότερά τους κομμάτια αν θυμάμαι καλά. Thanks!!!! :) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Καλά μου παιδιά, ποιος ξέρει το ποιοτικότατο άσμα που ακούγεται τελευταία με μουσική ίδια και απαράλλακτη με το Chiculata, αλλά διαφορετικά λόγια; Ρώτησα και τους ειδικούς στο thread παρακμιακά και σκυλάδικα, χωρίς επιτυχία... :O Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Καλά μου παιδιά, ποιος ξέρει το ποιοτικότατο άσμα που ακούγεται τελευταία με μουσική ίδια και απαράλλακτη με το Chiculata, αλλά διαφορετικά λόγια; Ρώτησα και τους ειδικούς στο thread παρακμιακά και σκυλάδικα, χωρίς επιτυχία... :O :lol: Πράγματι.....και εγώ στην αρχή έλεγα από μέσα μου τώρα αυτό είναι το Chiculata? :p Τέσπα.... Ούτε στον εχθρό μου-Τάσσιος :) Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 επισης το αγγλικο του " δως μου φωτια " πως λεγεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 επισης το αγγλικο του " δως μου φωτια " πως λεγεται; Stop Killing Time http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 η C-Real το λεει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 η C-Real το λεει; Ναι οι C-Real http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Παιδιά μηπως ξέρει κανείς πως λεγεται το τραγουδι για τον ραδιομαραθώνιο? Αυτό που λεει "Τα παιδια που εχουν αναγκη ειναι ανθρωποι και αυτα, δωσε και εσυ τη δικη τη καρδια σου νιωσε πως ειναι και εκεινα παιδια σου" κατι ετσι. Το θελω επιγον για καλο σκοπο. Νομιζω ενας απο τους τραγουδιστες ειναι ο Νταλαρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butilas Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 μηπως εννοεις το Nemo των Nightwish? Αυτό είναι.Ευχαριστώ πολυ φίλε nokkia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 :lol: Πράγματι.....και εγώ στην αρχή έλεγα από μέσα μου τώρα αυτό είναι το Chiculata? :p Τέσπα.... Ούτε στον εχθρό μου-Τάσσιος :) Σ'ευχαριστώ! :w00t: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Καλά μου παιδιά, ποιος ξέρει το ποιοτικότατο άσμα που ακούγεται τελευταία με μουσική ίδια και απαράλλακτη με το Chiculata, αλλά διαφορετικά λόγια; Ρώτησα και τους ειδικούς στο thread παρακμιακά και σκυλάδικα, χωρίς επιτυχία... :O Μα φίλε εγώ σου απάντησα προχθές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=976674#post976674 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Μα φίλε εγώ σου απάντησα προχθές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=976674#post976674 Έχεις δίκιο, τώρα το είδα κι εγώ! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έλαβα ειδοποίηση για εκείνο το thread, αν και το status των ειδοποιήσεων είναι το ίδιο... Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως:) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Μήπως έχει κάποιος το Enamorame από Papi Sanchez? Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts