Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ταινία είναι: "For a few dollars more" Ennio Morricone

100% σίγουρο μην αμφιβάλεις. Αλλά δε νομίζω να βρείς το soundtrack, είναι αρκετά σπάνιο απ' όσο ξέρω... Το συγκεκριμένο κομμάτι όμως που ψάχνεις, υπάρχει σίγουρα σε συλλογή του Morricone! Μη με ρωτήσεις τίτλο όμως, δε θυμάμαι :O

Το τραγούδι που ψάχνει ο bezoss (είναι αυτό που ακούγεται στη τελευταία διαφήμιση από τα ''φιλαράκια'') είναι το 60 seconds από Audio Deluxe, έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το τραγούδι που ψάχνει ο bezoss (είναι αυτό που ακούγεται στη τελευταία διαφήμιση από τα ''φιλαράκια'') είναι το 60 seconds από Audio Deluxe, έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα.

Το κομμάτι φίλτατε είναι αυτό που είπα και πιο πάνω διότι το έχω, είναι του Morricone από το soundtrack που είπα... Αυτό που λες εσύ είναι διασκευή. Το ξεκαθαρίζω για να μη λέμε ανακρίβειες.

Είσαι σίγουρος πως το 60 seconds είναι διασκευή του τραγουδιού που αναφέρεις; Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, το τραγούδι που ακούγεται είναι αυτό των Αudio DeLuxe, και όχι το original soundtrack. Κι επειδή κι εγώ το έχω το συγκεκριμένο κομμάτι, δεν έχει και μεγάλη σχέση με το soundtrack. Αυτό ζήτησε ο bezoss.:)

Είσαι σίγουρος πως το 60 seconds είναι διασκευή του τραγουδιού που αναφέρεις; Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, το τραγούδι που ακούγεται είναι αυτό των Αudio DeLuxe, και όχι το original soundtrack. Κι επειδή κι εγώ το έχω το συγκεκριμένο κομμάτι, δεν έχει και μεγάλη σχέση με το soundtrack. Αυτό ζήτησε ο bezoss.:)

To kommati pou paizei den einai sigoura to original tou Moricone. To original legetai 60 second to what (For a few dollars more) kai einai poly diaforetiko. Poly pio argo kai klasiko kommati Moricone. To remix einai ayto pou anaferoun ta paidia.

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Το κομμάτι φίλτατε είναι αυτό που είπα και πιο πάνω διότι το έχω, είναι του Morricone από το soundtrack που είπα... Αυτό που λες εσύ είναι διασκευή. Το ξεκαθαρίζω για να μη λέμε ανακρίβειες.

Επιβεβαιώνω κι εγώ πως το '60 Seconds' των Audio Deluxe βασίζεται στο κομμάτι του υπέροχου Ennio Morricone. :)

Δεν είναι διασκευή, απλώς έχουν χρησιμοποιησεί sample αυτού.

Άλλωστε και ο τίτλος από μόνος του δηλώνει και την σχέση με το κομμάτι του Ennio. :)

Το ίδιο sample χρησιμοποιεί και το 'Gunman' από 187 Lockdown. :)

Μηπως ξερει κανεις πως λεγονται τα δυο τραγουδια που παιζονται στο φιναλε της ταινιας man on fire? Το ενα ειναι μονο μουσικη!!

Η εστω καπου να βρω το cd της ταινιας (αν υπαρχει)....

Μηπως ξερει κανεις πως λεγονται τα δυο τραγουδια που παιζονται στο φιναλε της ταινιας man on fire? Το ενα ειναι μονο μουσικη!!

Η εστω καπου να βρω το cd της ταινιας (αν υπαρχει)....

Κοίτα αυτό: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00028HOB8/qid=1112111355/sr=2-1/ref=pd_ka_b_2_1/103-7906727-2303860

εγω ειχα ακουσει παλια ενα τραγουδι που το ελεγε μια γυναικα και ειχε μεσα " i am sorry,so sorry" και " don't coming slats" ή " not coming back" Και ειχε λυπητερο ρυθμο. δεν μπορω να θυμηθω τιποτα αλλο, αλλα μου αρεσε παρα πολυ και συνεχεια το ψαχνω αλλα δεν μπορω ν ατο βρω πουθενα. αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομων. πρεπει να ειναι λιγο παλιο.

pls...

Akon - Mr. Lonely

Παιδιά καλησπέρα.

Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει ζεις σε κόσμο μυστικό πιο φωτεινό?

Υγ Πρέπει να το έχει πει ο Λέκκας

:O

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

αν δεν στο είπε κανείς πρέπει να είναι το "Η_μπαλαντα_του_Ουρι_[Λεκκας_Β_]"

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

αν δεν στο είπε κανείς πρέπει να είναι το "Η_μπαλαντα_του_Ουρι_[Λεκκας_Β_]"

το βρήκα πριν λίγες μέρες.

Η νύχτα

:D

Παιδια γεια σας. Ψαχνω το καινουργιο τραγουδι του Ρουβα που λεει "σ'εχω ερωτευτει". Ξερει καποιος που μπορω να το βρω;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλησπέρα σε όλους.

Τώρα τελευταία μου έχει κωλήσει ένα κομμάτι και όσους και να ρωτάω δεν το θυμάται κανείς, αν μπορεί κάποιως να βοηθήσει .. οι στίχοι είναι κατά πολύ προσέγγιση έτσι: "I don't love and loving you babe... you don't know me"

Thanx In advance :)

Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα αρκετά παλιό τραγούδι που λέει: Προχθές αργά, στο μπαρ το ναυάγιο. Βρέθηκα να τα πίνω μ’ έναν άγιο. Καθότανε στο διπλανό σκαμπό, και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό...

Θα μου πείτε που το ξέθαψα... :p

Στο winMX λέτε να το έχουν? Αν το έχει και κανείς ας μου στείλει και ένα pm. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα αρκετά παλιό τραγούδι που λέει: Προχθές αργά, στο μπαρ το ναυάγιο. Βρέθηκα να τα πίνω μ’ έναν άγιο. Καθότανε στο διπλανό σκαμπό, και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό...

Θα μου πείτε που το ξέθαψα... :p

Στο winMX λέτε να το έχουν? Αν το έχει και κανείς ας μου στείλει και ένα pm. :)

Αρλετα - Μπαρ Το Ναυαγιο

I can fly, my friends!

exei kaneis ena house me andrika fonhtika pou leei se kapoia fash (so so so put your heads in the air)..k meta parapara....

Danzel - Pump it up ??

I can fly, my friends!

Ενας μικρος εχθες στο "ζω ενα δραμα" που ελεγε "κορμι τελειο ... την αγαπω θα της το πω..."

δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα πρεπει να ειναι γνωστο, το εχω ακουσει πολλες φορες.

Ποιο ειναι;

Ενας μικρος εχθες στο "ζω ενα δραμα" που ελεγε "κορμι τελειο ... την αγαπω θα της το πω..."

δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα πρεπει να ειναι γνωστο, το εχω ακουσει πολλες φορες.

Ποιο ειναι;

Σαρμπέλ - Σε πήρα σοβαρά
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...